• публикации
    85
  • коментари
    90
  • прегледи
    87095

Малко преди полунощ

Lagrima de oro

144 прегледа

Пепеляшка съществува само в приказките, уви... Няма изглежда никога да се превърна от смачкана и незабележима в нещо грандиозно и вълнуващо. Пепелта ще остане пепел, мръсотията на думите-мръсотия. Няма вълшебни рокли и стъклени обувчици, няма каляски-тикви, мишки-лакеи и всякакви такива приказни неща. Животът остава живот в огнището, в пепелта, в калта, на дъното. На дъното, откъдето няма как да излезеш. Защото няма никакви добри феи, няма орисници с вълшебни пръчки, няма никакви благородни влюбени принцове, няма даже кой да изтрие сълзите ти... Дори да блъскаш по цял ден и да не спиш цял нощ, пак ще останеш на дъното. Защото някои са родени принцове и принцеси, а други просто не са... Дори и да си мислиш, че в теб има нещо, че си заслужила и си се борила, ти, моето момиче, ще си останеш в калта. И когато дойде полунощ, вместо да мислиш с радост за утрешния ден ще се молиш единствено той да умре по-бързо, за да заспиш отново в купчината пепел на своите мечти, наречена нищета.
2 КоментараЗДРАВЕЙ ЧОВЕКО СЪС СТРАННОТО ИМЕ...

ПЕПЕЛЯШКА НАИСТИНА НИ КАРА ДА СИ МЕЧТАЕМ ЗА НЕЩА КОИТО ИВАТ ОТ ПЕПЕЛТА....И ОСТАВАТ ПЕПЕЛ...

КОГАТО СЪНЯТ БЯГА ОТ УМОРЕНИТЕ НИ ОЧИ,КОТА СЪРЦЕТО ТРЕПКА И ОЧАКВА ЕДНА ЛАСКА,КОГАТО Я НЯМА ТАЗИ ЛАСКА....СВИТ НА ПОЛУКЪЛБО В МЕКОТО ЛЕГЛО ИЛИ ...КЪДЕТО И ДАЕ СИ КАЗВАШ"ЗАЩО ВСЕ ПАК ТАКА ПРИЯТНО НИ СТАВА КОГАТО МИСЛИМ ЗА ТЕЗИ ПРИКАЗКИ НЕСБЪДВАЕМИ"

ЗАЩОТО ИСКАМЕ И МОЖЕМ ДА МЕЧТАЕМ , КОГАТО МЕЧТАЕШ...ВСЕ ОЩЕ СИ ЖИВ...

ПРИЯТЕН ДЕН И СЕДМИЦА :B)

Сподели този коментар


Линк към коментара

Да, вярно, мечтите са половин живот...но не и цял. Красиви блянове, понякога се случва да се сбъднат, за жалост в повечето случаи не. Хубаво е да се мечтае. Но понякога дори това не помага. Защото има моменти в живота, когато вече нищо няма смисъл и нищо не може да стопли.

Благодаря за отговора, красиви дни!

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход