Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с отварянето на папка - Access is Denied

Featured Replies

578806.jpg

Как да отворя тази папка направих ъпдате на уиндоуса и сега немога да си бакъпна фаиловете някои може ли да ми обясни как да отворя този фолдър от снимката

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 51
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ако не си с администраторски акаунт не можеш да отваряш личните папки на другите поребители.

• Автор
Ако не си с администраторски акаунт не можеш да отваряш личните папки на другите поребители.

това е проблема .... че съм администратор и немога да вляза в папката sad.gif

• Автор
Properties - Security - Advanced - Owner

каде е това поле секюрити?! и на кое пропъртиес че не разбрах нещо защото като дам на тази папка пропътриес има само genaral,sharing и customize полета ...

каде е това поле секюрити?! и на кое пропъртиес че не разбрах нещо защото като дам на тази папка пропътриес има само genaral,sharing и customize полета ...

Properties на проблемната папка естествено.

А в линка, който ти е дал B-boy[styLe] е обяснено подробно как да се покаже таба Security ако го няма - Windows Explorer - Tools - Folder Options - View и изключваш Use simple file sharing.

• Автор
Properties на проблемната папка естествено.

А в линка, който ти е дал B-boy[styLe] е обяснено подробно как да се покаже таба Security ако го няма - Windows Explorer - Tools - Folder Options - View и изключваш Use simple file sharing.

деба ма*** му немога го намеря тва.... влизам в expolorera-tools-folder options -view но немога да го намеря това Use Siple file sharing сложи 1 снимка плс sad.gif( знам че ставам нахален...

деба ма*** му немога го намеря тва.... влизам в expolorera-tools-folder options -view но немога да го намеря това Use Siple file sharing сложи 1 снимка плс sad.gif( знам че ставам нахален...

winxpUseSimpleFileSharing.jpg

• Автор

при мен го няма това поле managing of Web pages and folders

ето снимка ...

579032.jpg

• Автор
Ами мръдни го този плъзгач малко надолу де !

мръднах го бе няма го това за това сложих снимката .... не съм толкова бавен но това меню го няма там....

мръднах го бе няма го това за това сложих снимката .... не съм толкова бавен но това меню го няма там....

Дал съм ти снимка. Осветен е последния ред в списъка. Това е което ти трябва на теб.

Какви менюта ? Какви Web pages and folders ?

• Автор
Дал съм ти снимка. Осветен е последния ред в списъка. Това е което ти трябва на теб.

Какви менюта ? Какви Web pages and folders ?

ето ти снимка на долния ред от списъка!!!!!!!!!!!!

579059.jpg

Ти прчете ли отначало съобщението на Windows?

Not Acessable.Acess is Denied

Ще рече:

Недостъпно.Достъп отказан

Просто системата е сложила нещо важно и не ти дава достъп до файловете вътрe.

А пък може и да е от специфично име(Бях създала една папка в e:\ която се казваше Windows и бавно ме пускаше във нея.

Никога не слагай ,,ценности'' в c:\

Ти прчете ли отначало съобщението на Windows?

Ще рече:

Просто системата е сложила нещо важно и не ти дава достъп до файловете вътрe.

А пък може и да е от специфично име(Бях създала една папка в e:\ която се казваше Windows и бавно ме пускаше във нея.

Никога не слагай ,,ценности'' в c:\

Глупости! Просто това са папките на другите хора, имащи акаунт PC-то. Влез в някой друг акаунт и ще имаш достъп до папката му!

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

Не си блъскай главата, а си намери едно boot-ващо Windows LiveCD, влез в проблемната папка с него и премести/копирай съдържанието ѝ.

Пробвай с control panel-->administrativ tools-->computer manager-->share folders или service за да ти покаже security-то

Все пак внимавай какво променяш! Sorry не видях че вече си го format-нал. Е сега земи си служи FBSD и забрави бозата.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

благодаря на всички за помоща но вече се оправих ;)

Format C :)

Мн се изнервих ...

Толкова ли не можа да смениш паролата на акаунта и да изкопираш информацията ?

Явно не е било нещо важно щом я прежали.

Просто влез през акаунта на този Tomy и ще имаш достъп до всичко негово! Проблема ти идва от това че на твоята машина папките на отделните потребители вероятно са криптирани с алгоритъмът вложен в самата файлова система и дори и през акаунта Administrator пак нямаш права да влизаш в посочената директория, понеже тук не играят толкова роля правата на твоят акаунт, а UserID на акунта на този Томи. Решението е да ресетнеш паролата на Томича и да сложиш друга по твой избор! Щом си администратор, направи това:

Run>lusrmgr.msc> Ще се отвори конфигуратор на акунтите и потребителските групи. Отиди на:

Users>Tomi.TOMY-14ECC5C8AA и кликни върху него с десния бутон и избери Set Password. Остава само да въведеш новата парола за Томича и после Switch User и влизаш през неговия акаунт с тази новата парола. Оттам сигурен съм вече няма да имаш тези затруднения

ЗА ОГРАНИЧЕНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ: Не опитвайте това вкъщи - при вас няма да се получи! Само администратор може да подмени паролата на един акаунт с друга! Дори и случайно да успеете, не се радвайте особено, защото като "омажете" положението, ще можете да разчитате само на Админа за да оправи нещата!

П.С: Котаракът ми се казва Томич, да не се чудиш това пък откъде го измисли тоя ohmy.gif

• Автор

Не става с MS Home Edition съм censored.gif накарая ще натоваря пак linux-a ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.