Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с отварянето на папка - Access is Denied

Featured Replies

А каква работа имаш във тази папка???

Дай screenshot на User Acounts...

• Отговори 51
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Независимо дали някой файл е скрит, защитен или системен може да се изтрие. Но как?

Рестартирай си компютъра.

Преди да ти зареди ОС натисни F8 и избери Safe Mode.

Отиваш на желаното място и вече няма системен, няма скрит файл - всичко се трие.

У С П Е Х!

Независимо дали някой файл е скрит, защитен или системен може да се изтрие. Но как?

Отиваш на желаното място и вече няма системен, няма скрит файл - всичко се трие.

У С П Е Х!

Пропускаш само важната подробност за акаунта, с който ще се логнеш.

То ако ставаше толкова лесно триенето на защитени файлове...

• Автор

У С П Е Х!

Мислиш ли че не съм го пробвал... пак аз не искам да я трия искам да вляза вътре и да си дръпна работите ...

Влез в акаунта и качи файловете в интернет, а после влез в другия акаунт и си ги свали.

В интернет ? над 100GB колко време ще му отнеме, след като нищо не пречи да ги премести в друга папка .

В интернет ? над 100GB колко време ще му отнеме, след като нищо не пречи да ги премести в друга папка .

Не знаех, че става дума за 100 GB.

Е добре де, оня ден си беше решил проблема с recovery програма, вчера си форматира Windows-а, а днес продължаваш да търсиш решение. Какво всъщност искаш?

По-нагоре ти бях писал да си направиш един live диск с Windows и да влезеш с него в системата. Направи го и пиши дали е станало.

• Автор

Мислих да го форматирам но се отказах обяснвам пак

бях на windows xp pro sp2 минах на Home Edition и направих нова инсталация само без формат и няма други акаунти на Пц-то ... искам да вляза в стария акаунт и да си зема информацията преди ставаше с професионала ама с Хоум-а се опъва нещо и не ми дава да вляза... :eek:

Довечера ще пробвам с това LiveCD също мисля да сложа професионал и да пробвам да вляза...

Не се занимавай с орязани версии на Майкрософт "продуктовата линия", те са единствено за хората които нямат пари за легално копие на пълнофункционалните версии. Предполагам сам се убеди колко проблеми ще имаш отсега за в бъдеще ако не разкараш този Home Edition!

Решението ти е:

1.Преинсталация с XP Pro без форматиране на дяла;

2.Задаване NTFS Owner Permission на целия дял и всички поддиректории така че ти т.е. Administrator да си създател/собственик на всеки един файл и директория!

3.Влизаш в онази директория и си преместваш нещата на сигурно място (Backup къмто някоя шарната папка по LAN или др.)

Успех :eek:

• 5 месеца по-късно...

Сходен, но не същият проблем ми се появи вчера sad.gif

Положението е следното-XP-SP2 profesional edition , с три акаунта-2 ограничени и един администраторски.

Допълнително бях ограничил достъпа до папката си install само за администраторския си акаунт.(което бях забравил, че съм правил)

Вчера преинсталирам системата.На новия windows оставям само един акаунт-администраторския.Опитвам се да вляза във въпросната папка-и хоп-изненада-нямам права за достъп......

Опитах следните неща :

създадох още един администраторски акаунт-със същото име като предишния-без успех

влизах под safe mode-също без успех

Идеи ?

р.s. в тази папка са ми инсталациите-около 10 Gb програми и т.н. Всичко, което съм си събирал през годините като пчеличка. Не че не мога да си ги намеря една по една в нет-а, ама ме подразни факта, че собствения ми компютър ми играе номерца.

Пробва ли с UNLOCKER?

И после да я копираш някъде.

До сега винаги е ставало при мен с тази програмка.

това е идея :speak: мерси-довечера или утре ще пробвам.

Ама инсталацията ми е вътре в папката и първо ще трябва да си открия отново в нета biggrin.gif

това е идея :computer2: мерси-довечера или утре ще пробвам.

Ама инсталацията ми е вътре в папката и първо ще трябва да си открия отново в нета biggrin.gif

Ако ти изписва Access is denied с unlocker сигурно няма да стане, защото не ти е "заключена" от някоя програма.

Предлагам ти и друг вариант тестван сваляш си Ubuntu 7.10 записваш го на един презаписваем диск, буут от диска (Live CD без инсталиране ) намираш си проблемната папка и копираш всичко другаде , след това можеш и да я изтриеш. Успех.

За всеки случай опитай пак под safe mode да прехвърлиш "ownership-a" на папката ву групата Administrators защото не се сещам за причина това да не може да стане.Само обаче да уточним - нали като казваш че влизаш с администраторския акаунт имаш предвид системния такъв с име Administrator, който по принцип е скрит?

Едно от решенията за копиране на файловете е изсползване на файловите менажери от Hireesn`s BooT CD.

Ако ти изписва Access is denied с unlocker сигурно няма да стане, защото не ти е "заключена" от някоя програма.

Предлагам ти и друг вариант тестван сваляш си Ubuntu 7.10 записваш го на един презаписваем диск, буут от диска (Live CD без инсталиране ) намираш си проблемната папка и копираш всичко другаде , след това можеш и да я изтриеш. Успех.

Това съм и решил да правя-много съм насъбрал на компа cool.gif

За всеки случай опитай пак под safe mode да прехвърлиш "ownership-a" на папката ву групата Administrators защото не се сещам за причина това да не може да стане.Само обаче да уточним - нали като казваш че влизаш с администраторския акаунт имаш предвид системния такъв с име Administrator, който по принцип е скрит?

Да-само с него.В момента компютърът друг няма.През contor userpasswords2 премахнах всички останали-след като ми направи мизерията.

Както казах и по-горе-направих и още един администраторски-същият като предишния, със същата парола, име и т.н., но и от него не ми дава ownership permissions .

Пък не ми се преинсталира за трети път за два дни.Баси-повече от година си работех без проблеми с компа, а сега-от едно недоглеждане се занимавам с глупости......

Това съм и решил да правя-много съм насъбрал на компа cool.gif

Да-само с него.В момента компютърът друг няма.През contor userpasswords2 премахнах всички останали-след като ми направи мизерията.

Както казах и по-горе-направих и още един администраторски-същият като предишния, със същата парола, име и т.н., но и от него не ми дава ownership permissions .

Пък не ми се преинсталира за трети път за два дни.Баси-повече от година си работех без проблеми с компа, а сега-от едно недоглеждане се занимавам с глупости......

Само за това не преинсталирай имах същият проблем с една папка и дори и след преинсталиране не се оправи ...

няма safe mode няма нищо под Windows ( поне аз не открих ) което да помогне, затова споменах изпробван работещ вариант LiveCD Linux

Редактирано от Scorpion76 (преглед на промените)

...

През Properties->(tab) Security->Advanced->(tab) Owner на става ли? В "Change owner to:" не можеш ли да избереш група Administartors или администраторкия си account?

С другият вариант - Live CD, ще стане. (Правил съм го с Knoppix). А за преинсталирането, при мен задължително са повече от веднъж. Последният път, след над 2 години тормоз над Windows-a, го правих четири пъти. Нема 'а се плашиш :)

Да ви уведомя-не стана по никакъв начин :baby: Пробвах следните неща:

1.)нова преинсталация-отново същата работа "Change owner to:"-отказан достъп

2.)Windows Live CD - руската версия- не дава доступ до файловете, "Change owner to:"-също отказва достъп

3.)три различни файл-мениджъра-също отказан достъп

4.)LiveCD под Linux- също без достъп до файловете-изписва че размерът на папката е 0 kb

5.)unloker- не дава достъп до файлове - "тази папка не е заключена"

Отказвам се-и вече започнах да си точа от нет-а програмите.папката ще си я запазя и ако се появи нещо ново ще ви информирам ;)

Да ви уведомя-не стана по никакъв начин :baby: Пробвах следните неща:

1.)нова преинсталация-отново същата работа "Change owner to:"-отказан достъп

2.)Windows Live CD - руската версия- не дава доступ до файловете, "Change owner to:"-също отказва достъп

3.)три различни файл-мениджъра-също отказан достъп

4.)LiveCD под Linux- също без достъп до файловете-изписва че размерът на папката е 0 kb

5.)unloker- не дава достъп до файлове - "тази папка не е заключена"

Отказвам се-и вече започнах да си точа от нет-а програмите.папката ще си я запазя и ако се появи нещо ново ще ви информирам ;)

По принцип това с Линукса би трябвало да стане освен ако не си пробвал дистро което не поддържа четене/писане в/у NTFS устройство.

Дойде ми и друга идея... ако искаш инсталирай си Acronis disk director и като стартираш програмата в/у дяла десен бутон explore, ако отвори директорията има вариант copy...

Редактирано от Scorpion76 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.