Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бекъм е любимият футболист на гейовете

Featured Replies

Ден преди започването на Световното първенство, Дейвид Бекъм се оказа любимият футболист на гейовете според проучване на известното гей радио Gaydar. Футболистът на Реал Мадрид спечели 21% от гласовете, с което задмина конкурентите си Фреди Люнгберг с 18% и сочения за фаворит Кристиано Роналдо с 11%.

0000023916-article.jpg

Ашли Коул и Дейвид Бекъм наблюдават

разголени тренировка на националния тим

в Германия. Снимка: TR

Превъзходството на Бекъм се дължи главно и на факта, че радиото е британско и хората предпочитат да подкрепят своите. Именно това е и причината от първите 11 души в класацията 5 да са англичани, както и отсъствието на Креспо от Аржентина и Санта Круз от Парагвай.

Освен това Бекъм е и любимец на “нежните” мъже на острова, които тайно се надяват Бекс да e един от тях, след появата на снимки на Дейвид и колегата му Ашли Коул, сами в тента по време на тренировка на английския национален отбор в Германия. Двамата се наметнати единствено с хавлиени кърпи.

Ето и първите 11 в класацията:

1. Дейвид Бекъм – 21%

2. Фреди Люнгберг – 18%

3. Кристияно Роналдо – 11%

4. Майкъл Оуен – 10%

5. Стивън Джерард – 7%

6. Франк Лампард – 7%

7. Тиери Анри - 6%

8. Рикардо Кака – 5%

9. Алесандро Неста – 3%

10. Хавиер Савиола – 3%

11. Тео Уолкот – 3%

Източник: DNES.BG

Бекъм отдавна ме съмнява, говори леко пискливо, а с тез прически и начин на обличане...хм.

„O tempora, o mores!“

„О времена, о нрави!“

Гърците и римляните са носели тоги. sad.gif

Французите са си слагали перуки и грим. :)

Шотландците все още носят карирани полички. ;)

Явно сега ходенето на козметик може да те вреди тук. :)

Прическите и начина на обличене не е характерен само за Бекъм, само тръгни по някой по-голям град на централно място и ще видиш болшинството от мъжете да са като Бекъм. Нищо лошо, подкрепям ги за това решение :)

Бекъм си е готин пич, хубаво тяло има biggrin.gif Но на мен не ми е любимец. Е, поне сега имат шансове някои представители на мъжкия пол ;)

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Поне имат вкус хората! Щом са сложили в класацията и Фарнки Лампард и Стиви Дж. значи все пак разбират и от футбол и от мъже! cool.gif

• 1 година по-късно...
Жалко, че е обърнал резбата, що'т иначе дорбе си играе човека..

Ти май нещо не си в час.Откакто Бекъм спря да играе за Манчестър и реши,че е светска звезда не става футболист от него

Ти май нещо не си в час.Откакто Бекъм спря да играе за Манчестър и реши,че е светска звезда не става футболист от него

Не съм съвсем съгласен помогна много на РЕАЛ за спечелването на титлата...А и може би е бил мотивиран да си тръгне като шампион тъй като от ръководството бяха решили така и така да се разделят с него...И аз не го харесвам много като играч, но именно противиречиви футболисти като него и Никола Анелка помогна за спечелването на трофеи (още помня онзи гол с глава на Анелка срещу "баварците" с който продължихме напред и взехме КЕШ)...

Изобщо не е вярно отделно ми е писнало да ми се набива в главата независимо дали е звезда или не... И жена му, която покрай него си подържа рейтига на певица?

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

На какви се правите не мога да разбера ... Бекъм е един голям футоблист и това е !

На какви се правите не мога да разбера ... Бекъм е един голям футоблист и това е !

Беше голям футболист

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.