Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скриптове - връзки, въпроси, проблеми

Featured Replies

Трябва ми скрипт, позволяващ добавянето на обява в една страница. Имам предвид в една страница а не цял PHP скрипт като ,,Nuke,Joomla" и т.н. Скрипта може да е PHP или Javascript. Благодаря ви предварително

Редактирано от Митака (преглед на промените)

• Отговори 339
  • Прегледи 87,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравей, Много неясно е зададен въпроса. Една обява ли искаш да показваш или няколко ? Какво ще представлява обявата ? От къде ще се зарежда - база данни или текстов файл ?

• 6 месеца по-късно...

Нека всеки, който има въпрос за някакъв скрипт (или "сорсове" както ги наричате напоследък), да го зададе ТУК.

Търся два готови фрее сорсове

1.за онлайн игра като на бгмафиа

2.за онлайн малки игрички и видеота

и искам да ви попитам примерно правя сайт за малки онлайн игри и видеота като някои гледа клипчето отчита ли се като трафик ?

Редактирано от cxmacro (преглед на промените)

Заповядай една богата колекция от скриптове за споделяне на видео. За съжаление повечето (ако не всички) са платени, но при подобен портал се изисква голяма инвестиция, тъй като би трябвало да има някаква печалба от реклами по-късно.

да ще ми свършат работа но повече ми трябва сорс за он-лайн игра нещо като бгмафиа там също е готов сорса

да ще ми свършат работа но повече ми трябва сорс за он-лайн игра нещо като бгмафиа там също е готов сорса

Отговорът отново е в hotscripts.com - просто използвай търсачката да търси в колекцията от PHP скриптове.

Аз мисля ,че няма да намериш такъв скрипт като на бгмафиа даже и подобен. Има най-различни , но такъв не бях виждал :? Потърси в гугъл и хотскриптс ...

аз мисля че е готов сорс благодаря много за информацията сега ще погледна ако си намеря нещо да ви дам резултатите тук :)

Редактирано от cxmacro (преглед на промените)

Добре и в хот скрипс какво трябва да напиша как мислите че се казват тези сорсове? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

пробваи с "беплатен сорс като БГ Мафия" как пък го реши, че е безплатен!

Никои не е написал, че сорса е безплатен! Зарежете това с он-лайн игра дори и да си намериш сорс ще е на английски и ще ти отнеме минимум 1 месец за да го преведеш а ако не си сериозен може и два а ако не знаеш перфектно английски МНОГО трудно ще си го преведеш няма смисъл да пишем повече по тази тема разбрах и намерих всичко което ме интересува !

Ами аз не мога да ви разбера... Бестлап : до вчера си правише тракер сега тръгна онлайн игра... Цхмакро : защо поставяш темата като след 1 ден ще се откажеш ? А и това за превода ... една събота и неделя е достатъчна !

Хмм аз имам супер добре моднат TS 3.1 Special Edition by bestlap но немога да намеря хост които да може да се плати само за 1 месец имам около 30 40 лв за 1 месец са много даже но като немога да намеря Публикувано изображение

Добър вечер!Значи имам си тук някакви пари и се чудя в какво полезно нещо да ги вложа :):whist::ph34r: И много искам да си направя ето такива сайтове: Сайт за качване на снимки ...снимка.бг , Сайт като Vbox.... или Он-Лайн игра като хановете или булфеет :P Ако иска някои някакви по сносни пари се пак съм на 14 да пише по темата или ако иска на ЛС и да се договорим ;)Публикувано изображение

Редактирано от bestlap (преглед на промените)

http://www.4444mb.com - че на всичкото отгоре и безплатИен - тествай си там "супер моднатия" тракер.

Имаш ти... Като булфлеет ммм за едно 500$ може да го купиш да. А и те балъците ще качват при теб не при snimka.bg или imageshack.us дамммм... Един съвет може ли ? Най-добре се ориентираи към едно и го направи както трябва... Вчера искаше тракер ся се отказа искаш снимка.бг после вБох....... А да докато не съм забравил :) Както стана с no-invite.com ... хаххахахах

Човек, ти какъв сайт не искаш да правиш.... То не беше тракер, то не беще форум, то не беше онлайн игра, то не беше сайт за компютри... Спри се на едно нещо и поне го направи както трябва :)

Приятелче, виждам млад си, неопитен си още (не се обиждай). Почети малко, първо за компютрите - една книга за XP примерно. После за интернет скриптовете, тогава мисли какво ще правиш. Ето един малък съвет за теб и останалите, които искат да имат тематичен сайт:

- Първо се ориентирай добре към това, което най-много разбираш в компютрите. И пак не е лошо да прочетеш 100-200 страници по темата.

- Ако сайтът е новинарски, то потърси такъв, какъвто няма. IT портали има в изобилие в България. Даже толкова много, че не могат да наберат потребители. Хората търсят нещо уникално. Защо примерно да ходят в нов IT потрал като има Kaldata, ITLight, kaldata и т.н.

- Проучи малко по тематиката на сайта - има ли чуждестранни сайтове, от които да превеждаш новини, или не. Ако няма - няма смисъл, никой не обича копирачите с източник еди-кой си сайт и т.н.

- И последно - концетрирай всичките си усилия върху един проект. Виждам, че си на 14. Един съвет - ако си 7 клас сега си учи, пък после, като дойдат 8-9-10 клас, тогава се занимавай със сайтове.

Редактирано от Митака (преглед на промените)

Еми тракер никаде немога да намеря хост Публикувано изображение и искам да се занимавам с нещо сериозно :) и законо

Както Митака каза - учи! Сега му е времето. И вместо да си пръскаш спестените пари на вятъра, най-добре си купи книжки и чети и се образовай. Това ще е сериозното. А не да ни молиш да ти търсим скриптове, та после да ни питаш как да ги инсталираш и да ги конфигурираш и с една дума ние да ти направим нещата. Най-добре почни да се самообучаваш сега, ако имаш свободно време и след време ще можеш да реализираш идеите си сам. И то успешно...

Приятелче, виждам млад си, неопитен си още (не се обиждай). Почети малко, първо за компютрите - една книга за XP примерно. После за интернет скриптовете, тогава мисли какво ще правиш. Ето един малък съвет за теб и останалите, които искат да имат тематичен сайт:

- Първо се ориентирай добре към това, което най-много разбираш в компютрите. И пак не е лошо да прочетеш 100-200 страници по темата.

- Ако сайтът е новинарски, то потърси такъв, какъвто няма. IT портали има в изобилие в България. Даже толкова много, че не могат да наберат потребители. Хората търсят нещо уникално. Защо примерно да ходят в нов IT потрал като има Kaldata, ITLight, kaldata и т.н.

- Проучи малко по тематиката на сайта - има ли чуждестранни сайтове, от които да превеждаш новини, или не. Ако няма - няма смисъл, никой не обича копирачите с източник еди-кой си сайт и т.н.

- И последно - концетрирай всичките си усилия върху един проект. Виждам, че си на 14. Един съвет - ако си 7 клас сега си учи, пък после, като дойдат 8-9-10 клас, тогава се занимавай със сайтове.

Хмм доста добре от твоя страна!Сега съм 8 клас влязъл съм в това училище което искам да си уча :) сега искам да направя някои сайт видях че с ИТ новини не мога да се справя имам добър сорс за тракер но не мога да намеря хостинк компания в която да мога да го хостна за 1 месец не за 1 год.....a за ИТ новини прав си като има вече отварди ли се сайтове за това кои ще ти търси по-нови сайтове с източници :) и затова искам да направя нещо по така :) но да не е незаконо и да се крия от НСБОП :)

Добре, радвам се, че си влязъл в училището, което си желал. Сега тъй като имаш парички, ти предлагам да прочетеш тази книга - PHP ръководство, та да разбереш малко повече за уеб скриптовете и тяхната инсталация, начина им работа и т.н.

След като прочетеш следната книжка, прочети малко IT терминология, поразгледай българските хостове, харесай си някой от мненията на останалите потребители. Поработи над правописа си - ужасен е. Никой собственик на сайт, какъвто и да е той, не трябва да пише неграмотно.

След един-два месеца като си готов с тези прости, интересни и дълги (но въвличащи) съвети, помисли седмица две над тематика на сайт, която липсва в България. Ще си натрупал знания, опит и (би трябвало) вече да пишеш грамотно. Другото и самата идея ще дойде по себе си.

Хмм това за правописа е лесно... :) и книгата ще я поръчам не е скъпа но не знам дали ако оправя тези неща ще успея да си напиша сам сорс :) а аз мн искам да се науча :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.