Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скриптове - връзки, въпроси, проблеми

Featured Replies

Добър ден!Някои може ли да ми даде кода за такъв или по различен речник да превежда от EN на BG и обратното Публикувано изображение ???!И един приятел си е направил телевизия в сайта но сайта не е само негов и другия шеф не позволява на моя фр да ми каже как са я направили та вие може ли да ми обясните ще съм ви благодарен много?!Ето вижте скриин шот за да не давам линк към сайта му за да не стане така че го рекламирам!?Много ви моля помогнете ми ?! http://images14.snimka.bg/002542380.jpg << има и обясненя на долу как да се ползва ?!

Редактирано от bestlap (преглед на промените)

• Отговори 339
  • Прегледи 86,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хахахаха пич ти наистина си фурия,ама както си подкарал няма да се научиш като питаш през 1 ден за ново нещо ти научи първо 1 перфектно и после се нагърбвай със друго.

Хахахаха пич ти наистина си фурия,ама както си подкарал няма да се научиш като питаш през 1 ден за ново нещо ти научи първо 1 перфектно и после се нагърбвай със друго.

Абсолютно съм съгласна... Леле, леле... Сега онлайн телевизия... а онлайн радио пробва ли да направиш... Абе, то всъщност си е твоя работа, прави си каквото искаш, но вземи разбери веднъж завинаги, че съществува такова нещо като google и не е чак толкова трудно да се използва :)

Редактирано от Simona777 (преглед на промените)

Е добре и от гугъл къде да намеря скрипт за превод и да си направя ТВ .....но без да се шегуваш с мен он-лаин радио си правих преди около 1 2 месеца ! :) но сега нямам просто се интересувам от всичко искам да знам :) какво ще ви пречи ако ми помогнете а не спамите по темата?

Не това е начина да научиш от всичко... Малко по-бавно трябва...

Но както и да е:

http://www.google.bg/search?q=how+to+make+...lient=firefox-a

И първият резултат:

Democracy - Internet TV Platform - Free and Open Source

Много съм ти благодарен но в този сайт забелязах че дърпат TV от този сайт www.bgtelevizia.com как мога и аз да взема от там не сам много на ти с английския и не мога да се ориентирам ако можеш ми помогни !!

Виж сега...

Дърпаш това - http://www.getdemocracy.com/broadcast/bm.zip

Четеш тези инструкции - http://www.getdemocracy.com/make/channel-g...nstructions.php

За да излъчваш ти трябва този guide - http://www.getdemocracy.com/make/channel-guide/

Изисква само php без mysql.

Без английски обаче ще ти е доста трудно....

Ама не можеш ли да ми обясниш за този линк дето съм ти го дал от горе!?В тоя линк дето ти ми го даваш има ли бг програми ?

bestlap приятелю, хората в този форум, колко пъти искаш да ти кажат да седнеш да попрочетеш малко, пък тогава задавай въпроси. Отиди в някоя по-голяма книжарница и си купи книги за HTML, PHP, MySQL прочети ги, ако имаш някакви въпроси по тях задай ги. Английският също е много важен и трябва да го научиш и аз не го знам много добре и сега това ми носи доста негативи. Ти се интересуваш от много неща, но си мързелив и те мързи да прочетеш няколко книги. Като имаш такова голямо желание да твориш, отвараш Нотепад-а и започвай да пишеш, пък да видим до къде ще стигнеш и какво ще направиш. Нещата не са толкова прости колкото ти си мислиш, ако бяха прости програмистите нямаше да взимат такива заплати! Нищо лично, но трябва някой да ти каже как реално стоят нещата.

Редактирано от diavolo_vam (преглед на промените)

bestlap приятелю, хората в този форум, колко пъти искаш да ти кажат да седнеш да попрочетеш малко, пък тогава задавай въпроси. Отиди в някоя по-голяма книжарница и си купи книги за HTML, PHP, MySQL прочети ги, ако имаш някакви въпроси по тях задай ги. Английският също е много важен и трябва да го научиш и аз не го знам много добре и сега това ми носи доста негативи. Ти се интересуваш от много неща, но си мързелив и те мързи да прочетеш няколко книги. Като имаш такова голямо желание да твориш, отвараш Нотепад-а и започвай да пишеш, пък да видим до къде ще стигнеш и какво ще направиш. Нещата не са толкова прости колкото ти си мислиш, ако бяха прости програмистите нямаше да взимат такива заплати!

Нищо лично, но трябва някой да ти каже как реално стоят нещата.

Благодаря за съветите!Поръчах си снощи една книга от книжарницата в в Мездра и казаха че до няколко дни ще я доставят и струва 13.50 :) но докато я прочета :speak: затова ви моля за последно някои да ми обясни как мога да си направя речника и ТВ то аз писах е-маил на хората които държат ТВ то и получих следния отговор съжалявам че е на EN но те така ми го пратиха :

Zdrawejte,
ne znam kak sa go naprawili, no towa ne e nikak uchtiwo ot tqhna strana
prosto da ni wzemat linkowete bez da popitat. Mojete da gi popitate kak sa
go naprawili. Priqten den.

:speak: :speak: :speak: :speak: Затова ви моля за помощ попитах ги в следващ маил дали ако разбера как се прави дали мога да си го поставя и тия казаха да но ако поставиш най от долу линк :)

Търся скрипт (код) за хоризонтално движение на банери 88px 31px. :rolleyes:

Търся скрипт (код) за хоризонтално движение на банери 88px 31px. :rolleyes:

А... <marquee> ?! Публикувано изображение

html код - <marquee>кoд на картинката</marquee> :ph34r:

html код - <marquee>кoд на картинката</marquee> ;)

Благодаря ти много.

да ама <marquee> не е валиден в W3C за XHTML 1.0 Transitional та въпроса ми е има ли подобен tag или javascript който да прави това даже по-добре и да е валиден.

да ама <marquee> не е валиден в W3C за XHTML 1.0 Transitional та въпроса ми е има ли подобен tag или javascript който да прави това даже по-добре и да е валиден.

Не знам, аз използвам <marquee> за целта :rolleyes: 100% съм сигурна, че има нещо подобно и би ми било любопитно да разбера ;)

Преди време ти дадох няколко съвета, но май не се вслушваш в тях. Всеки качествен "сорс" струва пари и то не малко. Неможе да направиш нещо без да вложиш почти нищо. Немога да разбера хората, които искат само да крадат и да преработват. Защо не се помъчиш да направиш нещо свое? От къде ти е дошла тази идея, че всички "сорсове" ги има безплатни в интернет и ти само с няколко цъкания с мишката, ще направиш велик и неповторим саит? Кой малоумник, ще работи няколко месеца над нещо и ще го пусле безплатно в интернет и всеки да може да го копира и използва? Хвани и чети, след като прочетеш 2-3 книги тогава пак започни да задаваш въпроси.

Преди време ти дадох няколко съвета, но май не се вслушваш в тях. Всеки качествен "сорс" струва пари и то не малко. Неможе да направиш нещо без да вложиш почти нищо. Немога да разбера хората, които искат само да крадат и да преработват. Защо не се помъчиш да направиш нещо свое? От къде ти е дошла тази идея, че всички "сорсове" ги има безплатни в интернет и ти само с няколко цъкания с мишката, ще направиш велик и неповторим саит? Кой малоумник, ще работи няколко месеца над нещо и ще го пусле безплатно в интернет и всеки да може да го копира и използва? Хвани и чети, след като прочетеш 2-3 книги тогава пак започни да задаваш въпроси.

Благодаря много! :);) снощи рових из гогъла и разбрах.. :) :)

трябва ми скрипт за "кутия", в която потребителите могат да оставят съобщения.Подчертавам: Site е локален ! Благодаря предварително на отзволаите се :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.