Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скриптове - връзки, въпроси, проблеми

Featured Replies

Ами пробвай със "Coppermine Gallery" или "Gallery 2"

Ако и тези не ти харесват опитай тук http://opensourcecms.com/ да намериш подоходящата галерия. Има си и онлайн демо.

Мерси много :cant believe:

• Отговори 339
  • Прегледи 87,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

А някой да знае скрипт с който ще мога да си кача и да гледам онлайн видео на сайта ми? Публикувано изображение

Открих това:

<object data="ime_na_klipa.avi" type="video/avi" />

но не работи Публикувано изображение

Редактирано от forex (преглед на промените)

А някой да знае скрипт с който ще мога да си кача и да гледам онлайн видео на сайта ми? Публикувано изображение

Открих това:

<object data="ime_na_klipa.avi" type="video/avi" />

но не работи Публикувано изображение

мисля че това ще свърши работа:

<html>

<center>

<head>

<title>Adobe After Effects Training - VizFX</title>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

<script type="text/javascript" src="http://www.broadcastgems.com/mediastreamer/swfobject.js"></script>

<script type='text/javascript'>

function createPlayer()

{

var s1 = new SWFObject('http://www.broadcastgems.com/mediastreamer/flvplayer.swf' 'mpl', '990', '320', '7');

s1.addVariable('width', '990');

s1.addVariable('height', '320');

s1.addVariable('displayheight', '300');

s1.addVariable('file', 'http://www.broadcastgems.com/mediastreamer/AE_Course_VizFX_1024Big.flv');

s1.addVariable('autostart', 'true');

s1.addVariable('repeat', 'true');

s1.addVariable('centre', 'true');

s1.addVariable('backcolor', '0x00000');

s1.addVariable('frontcolor', '0xEEEEEE');

s1.addVariable('lightcolor', '0x00EE00');

s1.write('player1');

};

</script>

</head>

<body onload="java script:createPlayer();">

<div id="player1">

<a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">Get the Flash Plugin</a>

to see this gallery.

</div>

</body>

</center>

</html>

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Интересува ме дали има някакъв php или java скрипт, за избиране на езика за сайта, като примерно само менютата променят езика си. Другият начин е да се направи второ копие на сайта, ама първо че е информацията е много, второ - целта е само езикът на менюто да се сменя (български/английски). Чрез флагчета евентуално...

Благодаря ти. Не са точно каквото искам, но ще пробвам да ги приспособя. Явно това, което искам става с доста програмиране на php. Дано с някое от трите предложения се справя.

Здравей,

Много неясно е зададен въпроса.

Една обява ли искаш да показваш или няколко ?

Какво ще представлява обявата ?

От къде ще се зарежда - база данни или текстов файл ?

И аз така мисля :rolleyes:

Искам един Javascript , предполагам е лесен , обаче не съм се занимавал и не разбирам . Имам едно <TD> в него имам <INPUT TYPE="text"> . В този ИНПУТ имам някаква стойност , да кажеме 174. Скрипта който искам е при DoubleClick тази стойност да може да се едитне и при натискане на Ентер да се запази .Надявам се някой ще може да ми помогне! Мерси предварително, дано съм бил ясен.

Искам един Javascript , предполагам е лесен , обаче не съм се занимавал и не разбирам . Имам едно <TD> в него имам <INPUT TYPE="text"> . В този ИНПУТ имам някаква стойност , да кажеме 174. Скрипта който искам е при DoubleClick тази стойност да може да се едитне и при натискане на Ентер да се запази .Надявам се някой ще може да ми помогне!

Мерси предварително, дано съм бил ясен.

Нормално си я едитваш само с влизане в полето. Защо пък с DoubleClick ? И къде искаш да се запазва ?

С двойното кликване,защото стойноста да изчезва и да може да се напише нова. И акто се натисне Ентер да се запази. Извинявам се за закъснението, но ме нямаше.

Трябва ми PHP скрипт, който да показва потребителите, които са онлайн ... Аз имам един, но той показва само броя на user-ите, разглеждащи дадената страница (примерно stats.php), а не колко посещават сайта в момента. Аз се замислих дали ще може да се преброят сесийте, които са "сетнати" в момента, но не знам дали това въобще е възможно. А ако може да се показват и кои хора точно са онлайн ще е идеално (примерно както е в статистиката отдолу на index страницата на този форум).

Здравейте.Трябва ми скрипт за слагане на иконка пред името на сайта,благодаря ви предварително!

• 2 седмици по-късно...
Искам да помоля за помош някой ако може да ми даде линк от кадето мога да дръпна скриптове като "BitleFight, Gladiators" и фруги да ми даде ще съм му много благодарен!!!
  • 2 седмици по-късно...

Сега аз да ви обясня да видим дали ще разберете за какво става дума значи искам в едно поле да се въведе сайт и като натиснеш ОК той да се появи някъде в страницата чрез iframe с размер 0х0 и така да се добавят до 10 сайта и като се добави нов послединя се махва и така също да показва последните 10 добавени сайта.Ако някой може да помогне ще е супер

Сега аз да ви обясня да видим дали ще разберете за какво става дума значи искам в едно поле да се въведе сайт и като натиснеш ОК той да се появи някъде в страницата чрез iframe с размер 0х0 и така да се добавят до 10 сайта и като се добави нов послединя се махва и така също да показва последните 10 добавени сайта.Ако някой може да помогне ще е супер

0x0 e интересен размер...

Нещо не мога да схвана... :shock11:

Значи имам една форма за регистриране и искам да направя така, че като някое поле не попълнено да се показва текст на него че не е попълнено или пък примерно че това име вече се използва и т.н. И ако не поправя грешката да не ми дава да натисна submit. Както е при регистрацията на форумите на IPB. Примерно пиша в полето за потребителско име някое име което вече е заето и минавам в следващата графа за паролата и над полето за име ми се показва текст че потребителското име вече се използва. Много ще съм ви благодарен ако можете да ми помогнете. И благодаря предварително.

Значи имам една форма за регистриране и искам да направя така, че като някое поле не попълнено да се показва текст на него че не е попълнено или пък примерно че това име вече се използва и т.н. И ако не поправя грешката да не ми дава да натисна submit. Както е при регистрацията на форумите на IPB. Примерно пиша в полето за потребителско име някое име което вече е заето и минавам в следващата графа за паролата и над полето за име ми се показва текст че потребителското име вече се използва.

Много ще съм ви благодарен ако можете да ми помогнете. И благодаря предварително.

Разгледай тази статия...

Правиш си променливи за полетата. Пример:

<form method='post' action='somescriptpage.php'>
Потребителско име<br /><input type='textarea' name='pole1'>
Парола<br /><input type='password' name='pole2'>
<br /><input type='submit' name='submit' value='Submit'>
</form>

somescriptpage.php

<?php
$pole1 = $HTTP_POST_VARS['pole1'];
$pole2 = $HTTP_POST_VARS['pole2'];
if ($pole1 || $pole2)
{
echo 'Не сте попълниле всички полета,моля попълнете ги.';
}
else
{
echo 'Поздравления,попълнили сте полетата!'
}
?>

За второто вече трябва да проверяваш във БД. Да избереш реда със потребителските имена и да претърсиш дали е свободно избраното име. Успех!

Редактирано от Даниел Павлов (преглед на промените)

Правиш си променливи за полетата.

Пример:

Потребителско име<br /><input type='textarea' name='pole1'>

Парола<br /><input type='password' name='pole2'>

<br /><input type='submit' name='submit' value='Submit'>

</form>

_linenums:0'><form method='post' action='somescriptpage.php'> Потребителско име<br /><input type='textarea' name='pole1'> Парола<br /><input type='password' name='pole2'> <br /><input type='submit' name='submit' value='Submit'> </form>

somescriptpage.php

$pole2 = $HTTP_POST_VARS['pole2'];

if ($pole1 || $pole2)

{

echo 'Не сте попълниле всички полета,моля попълнете ги.';

}

else

{

echo 'Поздравления,попълнили сте полетата!'

}

?>

_linenums:0'><?php $pole1 = $HTTP_POST_VARS['pole1']; $pole2 = $HTTP_POST_VARS['pole2']; if ($pole1 || $pole2) { echo 'Не сте попълниле всички полета,моля попълнете ги.'; } else { echo 'Поздравления,попълнили сте полетата!' } ?>

За второто вече трябва да проверяваш във БД.

Да избереш реда със потребителските имена и да претърсиш дали е свободно избраното име.

Успех!

Ами с доста преработки може би ще успея да го направа както искам. Ако някой има други предложения да

казва.

търся готови системи за игри в сайтове ако имате ми кажете линкове, че ми трябват много ;)

Въпроса ми е как като си направя формуляр за попълване да може данните от попалнения формуляр да се изпращат в отделни части от таблицата в базата данни. Трябва ми php код който да върши тази функция. Ако някой може да ми помогне ще съм му много балгодарен

Трябва ми скрипт, който да взема новите стриймове автоматично от www.bgtelevizor.net Сиреч да си го сложа този скрипт в моята страница и да се гледа примерно FOX LIFE и като се смени стрийма от БГтелевизора, то да си го генерира автоматично. Има ли такъв? Без значение за HTML и/или PHP е.

Трябва ми скрипт с който да може да се пишат коментари в сайта ми. Благодаря предварително!!!

• 4 седмици по-късно...

да ви попитам за скрипт с който мога да променя облика на курсора в моя сайт с избрана от мен графика мерси предварително :speak:;)

________________________________________________________________________________

getdota.hit.bg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.