Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скриптове - връзки, въпроси, проблеми

Featured Replies

трябва ми скрипт за "кутия", в която потребителите могат да оставят съобщения.Подчертавам: Site е локален !

Благодаря предварително на отзволаите се :angry:

Или ползвай търсачката, или поясни какво точно търсиш...
  • Отговори 339
  • Прегледи 86,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пак ще попитам някой зане ли Javascript за хоризонтално скролиране на текст,който да е валиден в W3C ??? Търсих ама всичко е яко бъгаво, та мисълта ми е ако някой знае да каже да стане по-бърже и други хора да се възползват :rolleyes:

Търся един джава скрипт. Действието му е , когато посочиш текст да ти излиза прозорче с информация.

Предполагам всеки знае за какво говоря.

Благодаря предварително

Да ви попитам можете ли да ми даде някои безплатен скрипт за тракер теглих 2 3 и имат грешки по тях моля ви :) аз се уча по някои които е готов качвам го на пц то инсталвам го и се уча моля ви :):):whist:

Редактирано от bestlap (преглед на промените)

готов готов готов - на готово нищо няма,послушай съветите на хората и ще има резултат,ако пишеш така безцелно няма да успееш във нито едно начинание.

Ама тебе трябва да те баннат ... постове ли си трупаш ко правиш не знам ! Ми като има грешки опитаи се да ги оправиш... Няма ко да си говорим това което щях да кажа са го казвали стотици пъти .... не помага

Ам друго какво : Г О О Г Л Е , Х О Т С К Р И П Т С , М С Н помага даже ...

Направо имам чувството ,че се е**ваш с нас

аз се уча по някои които е готов качвам го на пц то инсталвам

добави

След 2 дена го заебаам щото не го инсталирам както треа

Да ви попитам можете ли да ми даде някои безплатен скрипт за тракер теглих 2 3 и имат грешки по тях моля ви :clap: аз се уча по някои които е готов качвам го на пц то инсталвам го и се уча моля ви :clap::clap: :clap:

Тоя майна верно само постове си трупа и едно и също пита.

Аре само аз поне да получа отговор, а ? :clap: :clap:

Аз пак ще попитам някой зане ли Javascript за хоризонтално скролиране на текст,който да е валиден в W3C ??? Търсих ама всичко е яко бъгаво, та мисълта ми е ако някой знае да каже да стане по-бърже и други хора да се възползват smile.gif

Да ви попитам можете ли да ми даде някои безплатен скрипт за тракер теглих 2 3 и имат грешки по тях моля ви :clap: аз се уча по някои които е готов качвам го на пц то инсталвам го и се уча моля ви :clap::clap: :clap:

Приятелче, заслужаваш си бан. Форумът е за смислени дискусии, а не човешката версия на Google.com...
  • 3 седмици по-късно...

Изкам някои които разбиря да ми помогне за да съм 100% сигурен 4е 6те стане. Досе6тамсе как е нонесъм сигурен. ИМЕ НА САИТА- детективско бюро шанс КЛЮЧОВИ ДУМИ- detective, izneveri, shans, oxrana, sledene, otvlichane, izdirvane, otkrivane, protection, security, proslediavane, searching people, faithlessness, cheat, fraud, swindler, confidence,double-dealer, police, detektivsko buro, pilferage, housebreaking, detektivska agencia, detektivski uslugi, detective services bulgaria, детектив, шанс, изневери, изневерявам, отвличане, кражба, детективска агенция, раследване, проследяване, детективски услуги,детективски,детективско бюро изкам да излизанаи вече под думата- detective ако може и на парва страница в google.bg а ето и скрипта ако може някой да ги вмакне ватре. <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-5" /> <title>detective-shans</title> </head> <body bgcolor="#000000"> <!--url's used in the movie--> <!--text used in the movie--> <!-- saved from url=(0013)about:internet --> <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="960" height="550" id="detective-shans" align="middle"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="movie" value="detective-shans.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><embed src="detective-shans.swf" quality="high" bgcolor="#000000" width="1024" height="650" name="detective-shans" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </object> </body> </html>

Това:

Изкам някои които разбиря да ми помогне за да съм 100% сигурен 4е 6те стане. Досе6тамсе как е нонесъм сигурен.

Да се чете:

"Искам някой, който разбира, да ми помогне, за да съм 100% сигурен, че ще стане. Досещам се как е, но не съм сигурен."

Понякога се чудя къде учите бре, хора... Извинявам се, но не се стърпях. И това в 2 изречения...

На въпроса ти... Просто между <head> и </head> добави:

<meta name="Description" content="Описание на сайта" />
<meta name="Keywords" content="Твоите, ключови, думи, като, граматика, правопис, Вазов, български, език, литература" />

Здравейте, имам огромна молба - едно малко скриптче на "Perl" или "Shell", при изпълнението на което да се изтриват всички файлове в дадена директория, които са по-стари от определена дата. Предварително - много ви благодаря!!!

• 2 седмици по-късно...

трябва ми javascript който да наподобява slideshow - два бутона за следваща и предишна снимка и самото slideshow не да изчезва снимката и веднага да се появява новата а ми да се предвижи на ляво докато другата идва от дясно ( нещо като сфера) ако някой е виждал подобен скрипт да даде линк ако не кажете някой готин сайт доста пълен с javascript

трябва ми javascript който да наподобява slideshow - два бутона за следваща и предишна снимка и самото slideshow не да изчезва снимката и веднага да се появява новата а ми да се предвижи на ляво докато другата идва от дясно ( нещо като сфера) ако някой е виждал подобен скрипт да даде линк ако не кажете някой готин сайт доста пълен с javascript

http://www.hotscripts.com/JavaScript/Scrip...hows/index.html

http://javascript.internet.com/image-effects/

http://www.javascriptkit.com/script/cutindex21.shtml

Значи имам два файла 1.php и 2.php .Във файла 1 искам да има полета за писане чрез които информацията в 1 да остане в 2.Например:

Сърържание на файл 1.php:

Име на сайта:

Създател:

Линк1:

Линк2:

Съдържанието на файл 2.php:

$ime = 'тук да идва името от файл 1.php';

$suzdatel = 'тук да идва създателя от файл 1.php';

$link1 = 'тук да идва линк1 от файл 1.php';

$link2 = 'тук да идва линк2 от файл 1.php';

Тоест искам да си направа нещо като админ панел за конфигурацията.Ако можете помогнете.

Значи имам два файла 1.php и 2.php .Във файла 1 искам да има полета за писане чрез които информацията в 1 да остане в 2.Например:

Тоест искам да си направа нещо като админ панел за конфигурацията.Ако можете помогнете.

А защо не използваш база данни, където в една или няколко таблици ще си попълваш информацията и със заявка към сървъра в PHP файла ще получаваш необходимата информация ?

И аз мисля само база данни ще ти помогне :wors:

И аз мисля само база данни ще ти помогне ;)

Не е вярно с fopen и fwrite може и директно от РНР файл, както се записват конфигурационни файлове...

Вие направо ме убихте, за да пишеш във файл да използваш база данни... ;):wors:

Не е вярно с fopen и fwrite може и директно от РНР файл, както се записват конфигурационни файлове...

Вие направо ме убихте, за да пишеш във файл да използваш база данни... ;):wors:

Не съм казал, че за да пише във файл му трябва база данни.

Предложих информацията да се пази БД а не текстови файлове.

Мисля, че няма спор за предимствата и възможностите на БД.

Тук говорим за нещо съвсем просто: 3 променливи... Не казано, че трябва да е текстов файл... Можеш да променяш един РНР файл от друг РНР файл... А използването на бази данни с техните връзки и заявки усложнява кода ужасно...

Редактирано от idiabg (преглед на промените)

Не казано, че трябва да е текстов файл...

Можеш да променяш един РНР файл от друг РНР файл...

PHP файла си е текстов файл.

Може, няма спор.

Но за това, което Xu6THuK иска, мисля че му трябва БД.

Така смятам аз, нека той си реши.

А използването на бази данни с техните връзки и заявки усложнява кода ужасно...

Това звучи несериозно.

Редактирано от cecov (преглед на промените)

Да видя аз пак правилно ли съм разбрал Xu6THuK:

1.php е файл с форма с тези 4 полета и при кликване върху бутон, данните от полетата да се запишат като изброените променливи във файла 2.php...

Това ли е?

Редактирано от idiabg (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.