Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с възпроизвеждане на звук и видео

Featured Replies

Здравейте! Имам един голям проблем... Преди около 5-6 дена ми преинсталираха компютъра и когато ми го върнаха забелязах следното: Когато пусках филм ми блокирваше програмата независимо коя - бсто, медиа плеяра или ако щете и уинампа...но ако пусках по-малък файл примерно някой музикален клип..ми тръгваше всичко перфекто. Но днес и вчера, нищо неще да тръгва.. дори не се зарежда файла..само се отваря прозореца и ми показва, че има грешка и трябва да бъде затворена програмата...Та днес се опитах да се справя сама с проблема, но стана още по-зле. Инсталирах някакви кодеци (geforce май), но пък ми изчезна и звука..Докато нямах звук видео файловете си вървяха без проблем и реших да инсталирам аудио драйверите (reatlek) Сега пък нито видео файловете се пускат, нито има звук..Моля ви, кажете как да оправя тази каша, защото си нямам представа...

Махни всички кодеци, които имаш качени. Почисти регистъра с няколко програми. Сложи нужните драйвери. Инсталирай нови кодеци - пакет (K-Lite Codec Pack) или отделни, според нуждите ти. Има плеъри с вградени кодеци:

KMPlayer - с инсталатор, портативен

VLC Player

• Автор

Махнах кодеците и ги преинсталирах, както ми каза и е ок-тръгват ми филмите...Остана само 1 проблем-звука..няма дори знаците отдолу в лентата за задачи. Всъщтност те изчезнаха, като слагах някакви драйвери за видеото и сега се пробвах пак да инстална кодеци за звука, но ми пише, че вече са инсталирани и имало риск за компютъра ми, ако продължа инсталирането..Но пък от друга страна,щом ми пише, че са инсталирани , не били трябвало да ми тръгва звукът?

Я по-добре отвори Device Manager-a (Дясно копче на мишката на My Computer => Properties => Hardware => Device Manager) и виж да не са се прецакали драйверите за аудиокартата ти...и ги преинсталирай и тях...

Възстанови си оригиналния драйвер на звуковата карта.Този който се намира на диска ,с който са ти продали компа.

Редактирано от dred (преглед на промените)

• Автор

Сега си преинсталирах драйверите (от диска на компа) и ми показва грешка при Multiamedia Audio Controller и отново нямам звук, а като си рестнах компа след инсталирането..беше намерил нов хардуер..Та сега какво да направя?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.