Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изкарам субтитри с Windows Media Player 11?

Featured Replies

Някой знае ли как да изкарам субтитри с windows media player 11? Имам инсталирани кодеци и с другите плеъри излизат без проблеми. Може би трябва някаква настройка. Помагайте!

Инсталирай си VobSub програмката и няма да имаш проблем.

От http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...show&id=114 или http://www.afterdawn.com/software/video_so...ools/vobsub.cfm

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Супер си братле , МНОГО ти благодаря - програмката действа безупречно.Сега ще го пусна тоя линк на всички които имат същия проблем , за да не се мъчат като мен - считай , че и на тях си помогнал :speak:

Аз използвам "K-Lite Codec Pack" и субтитри имам на всички плейъри,но на "Windows Media Player 11" са във самия филм, а не на черната ивица ... Суб мога да изкарам със "DirectVobSub" и да ги местя,но когато стигнат черната линия отиват под нея, а не над ohmy.gif Открих още един начин със "ffdshow video decoder" но там не мога да намеря начин да ги преместя sad.gif

Ако някой има идея как да стане,моля помагайте ...

Благодаря на всички предварително :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

А някой знае ли как мога да си сваля субтитрите на черната лента на Windows Media Player?Аз попринцим ги свалям но се скриват sad.gif

А някой знае ли как мога да си сваля субтитрите на черната лента на Windows Media Player?Аз попринцим ги свалям но се скриват sad.gif

Аз лично ползвам ffdshow , прикачил съм ти скрийншот - обърни внимание на Vertical Position опцията

post-21820-1191657033.jpg

• 5 месеца по-късно...

Искам да попитам как мога да заредя субтитри на Windows Media Player 11 ако те не излизат автоматично (понеже имам такъв проблем с няколко HDTV филма като името на видео файла и на субтитрите е едно и също и на subtitles е дадено "on if available").

Благодаря предварително.

Редактирано от thumper (преглед на промените)

инсталирах VobSub и пак не става.Не само,че не стана ами сега на нито един филм не ми тръгват субтитрите. А иначе съм с Media Player Codec Pack.

Айде някой разбиращ да помогне.

Редактирано от thumper (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Искам да попитам как мога да пусна субтитрите с филма в Windows Media Player 10. Имам програмкат VobSub, но не се пускат. Ако някой може да помага да помага, ако не благодаря за вниманието.

Искам да попитам как мога да пусна субтитрите с филма в Windows Media Player 10. Имам програмкат VobSub, но не се пускат. Ако някой може да помага да помага, ако не благодаря за вниманието.

Изискването е да са в една папка и с еднакви имена...

Ами да те са в една папка и едно име, но не се пускат с филма

Пускаш си някой филм и отваряш VobSub отиваш на таба General и от първото падащо меню избираш Extendet 4:3 после се връщаш на първия таб Main и слагаш отметка на Override placement и си настройваш субтитрите в черния фон така както на теб ти харесва. При мен сам ги задал да е H:50, V:100 така субтитрите незахапват и даже „поразширените” филми. Приятно гледане на всички :clap: .

Субтитрите със sub или srt окончание са?

Те са в .str,но не се отварят с филма как мога да ги пусна.

Някой знае ли как да изкарам субтитри с windows media player 11? Имам инсталирани кодеци и с другите плеъри излизат без проблеми. Може би трябва някаква настройка. Помагайте!

Що се мъчиш изобщо с тая глупост

:ph34r:

KMPlayer отваря всичко,има си вградени кодеци

;)

За да отваряш субтири с Медиа-та ти тряба програмката DirectVobSub - цък

Ако имаш инсталирани кодеци K-lite, в тях има и тази програма вградена и при инсталацията те пита дали да е инсталираш.

Успех!

Трябва името на филма и субтитрите да са с едно и също име, дори един интервал да имаш някъде в повече и няма да излязат.

Аз ползвам DivXG400 и се получава.

Да, но DivX400 не работи под Vista, затова и аз го препоръчвам на хората с XP.

Трябва името на филма и субтитрите да са с едно и също име, дори един интервал да имаш някъде в повече и няма да излязат.

Да, но DivX400 не работи под Vista, затова и аз го препоръчвам на хората с XP.

От къде да изтегля DivX400

Аз лично ползвам ffdshow , прикачил съм ти скрийншот - обърни внимание на Vertical Position опцията

Не ти се отваря снимката :huh:

http://tranz.it/load.php?id=09amX89pBZOG5rbs107894

Линкът е активен до 8.06.2008.

Мерси, но субтитрите се пускат с яроглифи ако можеш да ми кажеш как да ги оправя на български ще е супер.

Мерси, но субтитрите се пускат с яроглифи ако можеш да ми кажеш как да ги оправя на български ще е супер.

Пускаш филма. Върху иконката на DivXG400 в трея (като я посочиш, ще видиш коя е) даваш десен бутон -> DivXG400 -> таб Subtitles -> бутон Font -> долу вдясно Скрипт го слагаш на Cyrillic.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.