Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с редактиране на постове

Featured Replies

Ето нещо ново и интересно. Вече не мога да редактирам собствените си постове. ЗАЩО?

problemxl8.png

problem2rv6.png

Както се вижда веднага след публикуването има активен бутон "РЕДАКЦИЯ", но след по-малко от 13 минути той липсва. На какво или кого се дължи това?

ПП: Само при мен ли е така!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор
Не е само при теб така!
ОК, надявам се, че скоро ще бъде оправено. ;) Аз често си редактирам постингите с разни послеписи. biggrin.gif

ПП: ПРИ МЕН ВЕЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

И при мен така...изведнъж се получи...

Да не би да е заради "зимната" кожа...Изчистих си кеша, пробвах с два браузъра (I.E. , Mozilla Firefox - последната версия), сложих отметката да ми се изтрие информацията от хардиска записана от сайта на KALDATA и нищо.А може би вече нямаме такива права ;)

93969883qi1.jpg

PS: За малко се беше върнала тази функционалност, но пак изчезна...

Значи...ако е първи публикуван пост...изчезва опцията...обаче ако използвам "цитирай" => "отговор" се връща...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Не мога да си редактирам темата, а вчера можех. Имам да добавям още елементи. Няколко пъти писах на модератор (който и без това си има достатъчно работа) да ги добави, но не стана както исках. Моля, добавете бутон за редакция, хем модератора ще има по-малко работа, хем ще оформя темата както искам.

Здравейте !

Аз също се обявявам против премахването на бутона "Редактиране" .

Първо : До сега можех да представя няколко филма в един пост чрез този бутон , а сега се налага да пиша постове за всеки филм поотделно . Така се създава предпоставка за спам във форума .

Второ : Имам инсталиран правописен речник в браузера , но понякога от бързане или невнимание допускам евентуална грешка . След , като видя поста , веднага си го редактирам , а сега нямам тази възможност .

Ако е възможно - да се възстанови тази опция !

Благодаря Ви , предварително ! cool.gif

Само при мен ли си работи този бутон? :P

Ето-в момента си редактирам поста.

Ето-още един път си го редактирам....

Защо не пробвате да си изчистите кеша на браузерите-виждате, че форумът е с нов скин.Просто потърсете причината първо във вас ;)

Редактирано от pulex (преглед на промените)

Защо не пробвате да си изчистите кеша на браузерите-виждате, че форумът е с нов скин.Просто потърсете причината първо във вас ;)

1.Ти май не четеш...

И при мен така...изведнъж се получи...

Да не би да е заради "зимната" кожа...Изчистих си кеша, пробвах с два браузъра (I.E. , Mozilla Firefox - последната версия), сложих отметката да ми се изтрие информацията от хардиска записана от сайта на KALDATA и нищо.А може би вече нямаме такива права

2.Пробвах от 2 компютъра, на различни постове...наистина е неудобно с бутоните...цитирай и отговор да си поправяш постовете и да трупаш излишни коментари...

Странното е че сега отново мога да ползвам тази опция а на този пост от линка не:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=745851

А и вече не е зимния скин както виждам...(а ми се искаше да зърна шейната тъй като миналата година. трих кеша от браузъра и въпреки всичко при мен не се появи)...за разлика от други потребители като FIFA.

Проблемът явно е сериозен (защото писах на FIFA, stanley56 и други глобални и те потвърдиха за наличието на такова нещо).Да оставим екипа да си свърши работата на спокойствие.Все пак и те са хора! (когато тогава, важното е проблема да бъде отстранен че това наистина е една крачка назад.)

Явно все пак въпреки че се появи опцията за редкация тя не е налична към този момент:

http://img227.imageshack.us/img227/2310/55914042mb5.jpg

Здравей ! Излез от този Раздел , разходи се из другите и се върни слез 45 минути или 1 час . Опитай се да редактираш .... Не става !

Нямаше да пиша за това , ако не бях го изпробвал поне два пъти !

42394_745.PNG 42395_750.PNG

Направих няколко пълни презареждания с ctrl+ф5 и използвам редакцията без проблеми...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.