Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преминахме 1 500 000 поста

Featured Replies

Май другите не го забелязаха, но това е границата, която нарежда форума при големите. Така че Администрацията може да регистрира форума при http://www.big-boards.com - ние ще сме четвъртия български форум там.

• Отговори 142
  • Прегледи 31,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
:) на нас :) Тържество ще има ли по случай случката ;)

:baby: на нас ;)

Тържество ще има ли по случай случката

;)

Всеки да се почерпи самосиндикално! Публикувано изображение

Аз мисля още довечера да отпразнувам събитието! Публикувано изображение

Ехааа, доста сме пописали Публикувано изображение

Всеки да се почерпи самосиндикално! Публикувано изображение

Аз мисля още довечера да отпразнувам събитието! Публикувано изображение

И аз ще ударя едно червено винце по случая :)

Дайте награда, на оня заковал заветния пост.

Дайте награда, на оня заковал заветния пост.

Да не би да е твой и да правиш намеци.

Кой е тоя, който е написал 500 000-ия пост ??? Как ще се разбере ? Още ни няма в тая класация...

Честито на пишещите! :P Кой ще черпи? :wub:

Мда :P

Skycode, Hardware.bg и data.bg .

Ние ще сме четвъртият български форум в класацията......

Ами да се вземем в ръце, да пишем повече и да станем първи Публикувано изображение

Ами да се вземем в ръце, да пишем повече и да станем първи Публикувано изображение

Ще - ще :P !

А какво щеше да бъде ако правилата наистина се спазваха, и съответните теми не се затваряха а се изтриваха ?

А какво щеше да бъде ако правилата наистина се спазваха, и съответните теми не се затваряха а се изтриваха ?

Щеше да е ХАУС приятелю :) !

Щеше да е ХАУС приятелю :) !

Както е при другите тези три форума Публикувано изображение Забелязах в статистиката, че тия от хардуерБГ са много продуктивни... само 15'000 и нещо регистрирани а пишат като разпрани :P Струва ми се, че те лежат малко на стари лаври, например датата от времето на голямото дърпане и торентите имат голям запас постове. Признавам си, че ги поразгледах набързо за около час и видях токова много нецензурни думички и глупости, че се притесних написалите ги там да не вземат да се по-прехвърлят насам с бисерите си Публикувано изображение

Щеше да е ХАУС приятелю ;) !

Може, но пък сега е ХАОС.

Както е при другите тези три форума Публикувано изображение Забелязах в статистиката, че тия от хардуерБГ са много продуктивни... само 15'000 и нещо регистрирани а пишат като разпрани ;) Струва ми се, че те лежат малко на стари лаври, например датата от времето на голямото дърпане и торентите имат голям запас постове. Признавам си, че ги поразгледах набързо за около час и видях токова много нецензурни думички и глупости, че се притесних написалите ги там да не вземат да се по-прехвърлят насам с бисерите си Публикувано изображение

Там сигурно имат по-голямо КПД.

се притесних написалите ги там да не вземат да се по-прехвърлят насам с бисерите си Публикувано изображение

Че кой ще ги пусне... Публикувано изображение

Да не би да е твой и да правиш намеци.

Знае ли човек.

Ами и ние ако го ударим на чат ще понатрупаме постове, ама не е в това целта на форумите...

Ами и ние ако го ударим на чат ще понатрупаме постове, ама не е в това целта на форумите...

По-важно е качеството,а не количеството. А мисля,че откъм качество го докарваме... Публикувано изображение

По-важно е качеството,а не количеството. А мисля,че откъм качество го докарваме...

Ако се сравнява с ония другите 3 споменати форумчета, не сме го докарали ами незнам каква трябва да е точната дума!

А мисля,че откъм качество го докарваме... Публикувано изображение

И аз така мисля. Тук съм намирала много неща, които не съм успявала да намеря другаде :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.