Премини към съдържанието

VEELVET

Потребител
 • Публикации

  196
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

6 Неутрална репутация

3 Последователи

Всичко за VEELVET

 • Титла
  Почетен потребител
 • Рожден ден 29.06.1975

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Бургас

Последни посетители

3983 прегледа на профила
 1. Най стабилната коалиция според мен ще е ГЕРБ АТАКА и Синята коалиция.В момента в Бургас управляват ГЕРБ с подкрепата на АТАКА и СДС,града стана друг.Ремонти на улици,строежи на нови детски градини,църкви.Едните са коректив на другите и нещата се получават.ГЕРБ малко залитнаха с разрешение за строеж на джамия но веднага беха срязани от АТАКА и поне за сега строежа е спрян.Неприятно впечатление правят ГЕРБ на моменти,прилепиха се разни бизнесмени към тях но АТАКА и СКАТ не им дават да кривнат от правия път и засега това действа.ДПС,БСП и местните купувачи на гласове (бизнес партийките) са опозиция и това е добре.
 2. VEELVET

  14.01.09 Милост?!? Стига толкова!

  Видяхте ли ги комунистите ? Това са те ,боклуци и помияри.
 3. Нещата които се случват са точно последствие от събитията случили се след 9ти септември 1944 година.Ти знаеш ли някъде да са управлявали комунисти и да се е случило нещо хубаво ? Както Моисей е водил евреите през пустинята 50 години, докато не е умрял и последния човек, който помни робството така и тук трябва да си отидат по естествен път всички заблудени които вярват на тия боклуци. За тези който смятат ,че няма алтернатива мога да кажа,че в Бургас сега управляват ГЕРБ и АТАКА и наистина има нов морал и се случват добри неща.Следите от управлението на Гоцевия приятел Йоан Костадинов са ужасяващи,сключвани са дългосрочни абсолютно ощетяващи общината договори.Крадени са общински пари и имоти в огромни размери и с цялата си наглост сега помиярите продължават да обжалват и да пречат на всичко замислено за бъдещето на Бургас но няма да успеят.Хората в Бургас излязаха масово да гласуват на изборите и изхвърлиха помията от кметството и поне за сега всиичко върви добре. Не губете надежда,просто следващите избори излезте и гласувайте да изхвърлим комунистите,доган и крадливия цар на бунището на историята,където им е мястото.
 4. „Ние трябва да бъдем европейци, ако чувстваме, че имаме нужда от Европа. Ако смятаме, че сме всесилни, че можем да ритнем, тъй как да кажа, тази помощ, че можем сами да разрешим тази проблема - тогаз можем да бъдем каквито щем - и азиатци, и балканци, и т.н. Но едва ли има двама свестни хора в България да си правят илюзия, че ние можем със свои собствени сили да разрешим някоя проблема. Която и да било от нашите проблеми ще се разреши чрез съгласието на европейските държави. Но за да спечелим тяхното съгласие, ние трябва да държим сметка за психологията на тези народи. Ние трябва пред тяхната съвест да бъдем прави и за това всичко онова, което ни излага пред тях, трябва старателно да го избягваме." „Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка - а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест - който е ухапан веднаж от нея - умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт - срам и позор, но е така." Това го е казал Атанас Буров преди 50 години.Звучи ли ви актуално ? Този човек комунистите са го осъдили на 20 години затвор при положение,че е бил на 76 години вече.Тия помияри никога не са обичали умните и мислещи хора.Те провалиха България за години напред и докато не умре последния техен симпатизант в тяа държава няма да има оправия.
 5. Искаш да провериш,ми разходи се малко из Европа,иди до Ирландия,Испания.Разпитай малко как са живели преди и как живеят сега.Попитай защо бълагарите слугуват в държави като Гърция и Португалия за мизерни пари и от кога живущите там са станали чорбаджии,че и слуги си наемат. Молба за членство в ЕС подаде Жан Виденов на 16 декември 1995 и след това неговото правителство разруши държавата през 1997г.Провери малко преди да изказваш "компетентното" си мнение.Костов пое една фалирала държава и въпреки,че направи доста грешки поне я стабилизира до някъде. Вие двамката на колко годинки сте,струва ми се на не повече от 20.Помните ли как 1 долар беше 3000 лева и повечето получаваха по 5 долара заплата ? Помните ли как хората изгониха с камъни комунистите от парламента ? Я някой от вас разбиратели да се поинтересува каква е била Ирландия преди приемането в ЕС.Нямали са какво да ядат и са били държавата с най много имиграция,но след разумно инвестиране на европейските фондове сега са може би най богатите граждани на ЕС.Поинтересувайте се как са живеели в Испания,Португалия,Гърция и някой други държави преди влизането в ЕС.Хората се опитват да ни помогнат,да стане Европа едно добро място за живеене но заради тоя балкански манталитет който забелязвам и във вас скоро няма да стане. Я някой от вас разбиратели да ми посочи държава която е влязла в ЕС и не е постигнала нещо освен нас и румънците.И това е така точно заради балкански манталитетчета като вас двамката.Той искал да види,че после щял да повярва.Ако нямаш кинти за разходки из Европа ела поне тука на морето да видиш как някакви дърводелци и зидаромазачи от Ирландия си купуват апартаменти за по 100000 евро само да си карат двуседмичната отпуска и ще ти стане ясно.
 6. OLAF е административен разследващ орган. Тя няма съдебни или дисциплинарни функции и не може да принуди държавните обвинители да предприемат действия.Те само констатират но не могат да принудят бившия съветник на Гоце,Борис Велчев да предприеме нещо.Така наречения от теб "просто някакъв чиновник направил някакъв доклад" контролира харченето на целия бюджет на ЕС и е напълно независим от правителствата на отделните държави.Само ти явно не си разбрал още,че парите се спират не защото се краде (навсякъде се опитват ) а защото няма наказани за тия престъпления.По точно парите се спряха заради оневиняването на Людмил Стойков. Може би е прав Гоце,не върви все пак наше момче помагало за изборите да го хвърлим на тия олафци дето се заяждат постоянно. Ти явно си малък и не помниш комунистите,аз съм живял по тяхно време и ти гарантирам,че и преди си бяха същите помияри и боклуци.Те са безродници,способни са да провалят България отново но няма да си признаят ,че са некъдърници и престъпници. Тия "уж честни хора" на които не препоръчваш да се вярва през 1999 свалиха цялата европейска комисия на Жак Сантер само защото една комисарка назначила зъболекаря си да я съветва по въпросите на СПИН а той естествено не притежавал съответната квалификация.Ти представяш ли си това да се случи тук и тия гьонсурати комунягите да направят нещо такова ? Да не вярваме на ЕС,а на кой ? Може би на товариш Путин ? ПП Болен , Слави Бинев, Чернев и така нататък не са точно моите любимци
 7. Прав си,как можах да си помисля,че има връзка между Людмил Стойков и Първанов. Малко извадки от доклада на ОЛАФ : "ОЛАФ вярва, че има влиятелни сили в българското правителство и /или българските държавни служби, които нямат интерес да бъде наказано кое да е лице от ГРУПАТА НИКОЛОВ-СТОЙКОВ в каквато и да било степен, което би могло да изиграе ролята на ефективна спирачка" "ГРУПАТА НИКОЛОВ-СТОЙКОВ е криминална мрежа от компании, състояща се от повече от 50 български предприятия и различни други европейски и офшорни компании. Тази мрежа от криминални компании е управлявана и/или финансирана от две български лица (г-н Марио Николов и г-н Людмил Стойков), за които се говори, че имат близки връзки с настоящото българско правителство. За едно от лицата се твърди, че е финансирало предизборната кампания на настоящия български президент и че е бизнес партньор на бившия заместник-министър на външните работи, който, според налична информация, се е опитал да окаже влияние върху текущо разследване на това лице." Целия доклад на ОЛАФ тук А ето я и готината компания в Перник : Питам се аз,тия от ОЛАФ ръководили ли са хора,над 100 минимум? Те сблъсквали ли са се с подобни проблеми,че говорят че еди кой си е виновен.Не им ли минава през акъла,че всичко може и да става зад гърба на нашия любим Гоце. Когато тия от ОЛАФ се сблъскат с подобни проблеми, тогава могат да говорят,че Гоце е виновен. За другите авери,спонсори и съветници на Гоце като Георги Гергов,Емил Кюлев,Манол Велев не ми се говори.Те някой не са и между живите вече. Миличкия,той им се доверил а те почнали далавери да въртят а той чист,чист та целия в бяло. Ти сериозно,вярваш ли си,че Гоце не знае какво става въпрос и просто си играе хоро по рожденните дни на тия господа ? Ако си вярваш жал ми е за теб.
 8. Парите се спират основно заради Гоце и богатите му крадливи приятелчета.Преди президентските избори писах,че е боклук и не трябва да се гласува за него но повечето тука му бяха фенове.Бил правилния избор а Сидеров бил фашист и ако той влезел в президентството Европа щяла да ни замрази и т.н.От това по голямо замразяване сега здраве му кажи.
 9. И в Сърбия доста са ги млатили http://www.youtube.com/watch?v=nUOH7nrVfys Не разбирам какъв е смисълът от тия паради и какво точно искат сбърканите.
 10. Гоце вече никой никъде не го кани.Никоя от сериозните демокрации няма да се унижи да го покани на официално посещение.Само Мексико го съжалиха и го поканиха но той и до там не стигна.Единствено такива като Цървенковски му обръщат внимание и той взел да се прави на мъж пред тях.Що не се направи на мъж пред Путин ? Щото там ще има бой през ръчичките и дърпане на ушите. Освен това,Той трябва излезе сега пред обществото да обясни защо са спрени плащанията по САПАРД заради това,че неговия спонсор Людмил Стойков открадна 7,5 млн. евро от тях.Не мога да разбера що за прости хора живеят в тая държава,че го избраха за втори път тоя.
 11. Червената лампа свети само ако е пуснат таксиметровия апарат.Следващия път като си извикаш такси бъди гъзар,кажи на диспечерката,че искаш таксито да дойде с пуснат апарат.Много ясно,че на никой не му се разкарва за жълти стотинки,който е наблизо може и пеш.Тая работа с глобите няма да стане защото таксиметровите не са работници на фирмите.Никой от тях не работи за шефовете в истинския смисъл както в останалите фирми.Тези които нямат собствени просто ползват колите на фирмите под наем и там контрол с глоби не може да има,те дават пари на шефа не той на тях.Не случайно са толкова организирани и със собствено мнение за всичко.Просто това са хора които не искат да работят за една заплатка и да слушкат ,че шефа да не се ядоса.Аз също никога не съм работил на заплата и напълно ги разбирам,това да чакаш някой да ти отпусне нещо в края на месеца за мен е неувереност в собственните си възможности.
 12. Комунистите си направиха КГБ.Цялата работа е ,че Р.Петков подслушва всички и си събира информация а малоумника Станишев и останалите остават в неведение.Вместо да го сменят те правят агенция с бюджет,служители и нови разходи.Всичко това заради несменяемостта на един пияница.
 13. Щото са най добрите във всичко,тяхната стока е най доброто.Трябва да имат оръжие защото ако не бяха те ти сега щеше да си в хитлер югенд и да маршируваш пред портрета на любимия фюрер.Те затова воюват за да можеш ти да говориш каквото си искаш.Много сте малки и не помните комунизма,мислите си,че това да живееш свободно си е дошло ей така. Ти си бил много чувствителен нещо.Каква обида видя в думата "чалми",може би Бин Ладен и Зауахири не носят чалми ? Забелязал ли си,че тия дето взривяват по пазари и автобуси на видеозаписите и те са с чалми ? Забелязал ли си ,че тия дето режат глави по Ал Джазира и те са с чалми ? Айде намери някой видеозапис на някой с кръст на врата и църковни одежди да реже глави тогава мога да се съглася отчасти ,че се чувстваш основателно обиден.
 14. Добре,че е Америка да държи под контрол иначе до сега щяхме да слушаме мюезина всяка сутрин.Айде ако може специалистите тука по войни и петрол да кажат защо Американците удариха Сърбия и Афганистан ? 2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност. Айде моля те кажи ми думата "чалмите" в разрез на кое от всички тия правила се явява.Може би в Иран моллите не носят чалми ? Вие тука от толкова усърдно модериране ще си загубите потребителите.Усещате ли как в последно време затъпяха някой от разделите,всичко тва е от вашето модериране.Няма ги различните мнения (потребителите с такива бяха изгонени или сами се отказаха),няма я тръпката от спора и различните гледни точки.Един подхваща нещо и всички останали почват като папагали "напълно съм съгласен с ........".Дано поне на вас ви е интересно така.
 15. Така трябва да се действа срещу тая сган,но тука нашите полицаи бият само еколози,миньори и журналисти.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...