Премини към съдържанието

Бонбон с катран!

Потребител
 • Публикации

  2101
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

564 Невероятна репутация

Всичко за Бонбон с катран!

 • Титла
  kaldata пристрастен

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Плевен
 • Интереси
  Да казвам истината

Последни посетители

4958 прегледа на профила
 1. Затова ли 65% потребители държат да бъдат с него, а останалите са от 6% надолу? https://torrentfreak.com/utorrent-is-the-most-used-bittorrent-client-by-far-200405/
 2. 2000 лв. не са ли малко? Ако не сте подготвени за покупка по-добре изчакайте таман да мине коронавируса и елате пак за да обсъдим бюджета.
 3. Абе аз знам една аматьорска програма, която прави завидни ефекти без знания и без учене, абсолютен хит за начинаещ и за бърза работа, всичко необходимо върши, както питащия иска, но е много саката откъм конверсия, твърди че преобразува в даден формат и кодек, но всъщност е силно ограничена и излизат грешки и аномалии. И това от много години без подобряване. Затова, когато стане въпрос за такъв тип обработка, просто пасувам и се въздържам да правя каквото и да е. Дори не препоръчвам. Просто да си седне на дупето и да търси алтернативи, определено трябва да ползва професионална програма, а не някой си муви мейкър. А този на Майкрософт чувах като чели бил отстранен и дори да инсталираш не работи. Или бъркам?
 4. Време е да изхвърлиш тази програма от колекцията си. Има сериозни проблеми с мащабиране на екрана и рязането на такъв! Това са две различни неща - и двете не ги може! При мащабирането назъбва изображението, при изрязването бърка кроп границата!
 5. @B3M2W0 защо не си използвал компютъра си по предназначение? Този компютър само за браузване ли го употребяваш? Ако е така, препоръчвам ти да си сложиш Линукс, ще седи като украса и ще можеш да сърфираш на воля.
 6. Някой проучи ли защо е спрян BitSpirit?
 7. Когато няма бактерии, напълно чист и няма с кой да се бори, напада своите, своята имунна система! Доказано, още от малки ни учиха по биология!
 8. Как ще е нова, като е от Февруари 2019-та (преди 1 година и месец).
 9. Изтрих IconCache.db от AppData, рестартирах компютъра и пак е същото. Как да разбирам тази мистерия? 😕 Оправих го! Решението беше в последния коментар тук! Той води до тази страница където се вижда чудесна опция 2. Като споменах някакъв ребуилд, моя беше съвсем друго естество без успех. Ето тази страница ме напъти много грешно! Направих си следния батч скрипт. Благодаря @DarkEdge за вниманието. ie4uinit.exe -ClearIconCache timeout /t 2 /nobreak > NUL taskkill /IM explorer.exe /F timeout /t 2 /nobreak > NUL DEL "%localappdata%\IconCache.db" /A DEL "%localappdata%\Microsoft\Windows\Explorer\iconcache*" /A timeout /t 2 /nobreak > NUL pause shutdown /r /f /t 00
 10. Ставаше дума за преки пътища, които премествах. От тях видях, че иконите на приложенията са Gray. Но както виждаш на илюстрацията, промяна на мястото или името възстановява визията, независимо какво име залагаш. Единственото съмнително нещо, че минах на английска визия и върнах. Инсталацията на английски е станала фасулска работа - само поискваш, дава ти да дръпнеш като от Microsoft Store, инсталира и пей сърце. Няма да търсиш пакети и да залагаш командни редове. То и да искаш за последния Уиндоус няма налични от никъде. И лъжат, че от 1903 ставало за 1909. @DarkEdge преди да върна преките пътища, иконите се изобразяваха. В момента на преместването половината си направиха визията, другата останаха бели. И техните приложения са бели. Нещо се случва в момента на местенето на преки пътища. Иконите бяха около 30 броя. От тях 11 преки пътища останаха без икони, защото апликациите също не изобразяват икони. Понеже Уиндоус се е наумил там на този път под това име да има точно определена икона - бял лист. В старт менюто иконите се изобразяват! Но в папките на програмни файлове отсъстват и на работния плот съответно преките пътища не могат да изобразят.
 11. Не съдържат. Това което направих е събиране на всички икони в една папка. После ги изрязах и пуснах на работния плот. Половината се изобразиха, другите останаха бели. В програмни файлове EXE файловете са също бели. Ако променя името на папката или на файла се изобразяват иконите на EXE файловете. Скрипта не се справи.
 12. Сценарий: сложих иконите в една папка. Връщам иконите от папката чрез "изрежи" и половината остават бели. В папките, програмите чийто икони са бели, не се изобразяват иконите им. Изобразяват се, ако промениш името на папката. Опитвал съм почистване на диска с чистача, преди това опитвах изтриване и ребуилд на Folder Explorer от пауършела, не се получава! Що за повреди търпи тази система? Естествено и рефреша (обновяването) не е помогнало. Както казах, програмата си съдържа иконките, но само като промениш името на папката се вижда нейната икона в програмните файлове.
 13. Бонбон с катран!

  Търся песен

  Ти пък. Грешно заключение. Твърдя, че народа в БГ е деградирал с чалга и затова не знае популярни песни от световната класика. Просто и семпло.
 14. @Kalin Karaboychev отдавна е захвърлил копието и щита. Не мисля, че той има време да се занимава с подобрения или по-скоро са му предложили да сведе поддръжката на минимум, така че форума да върви на самотек без да се налага поправки. Ако имаше тази минимална функционалност на Фейсбук - да изтриеш, редактираш, щеше да се промотира полезен софтуер от всички страни. Затова има теми с по няколко хиляди страници, защото по неандерталоски метод се наслагват нови линкове отгоре, а старите остават невалидни. Докато можеше да се държи актуален самия пост и всеки да открива лесно специфичните неща от коментарите за даден софтуер. Такова прахосничество още не съм срещал по други форуми.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...