Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как я карате без договор за телевизия ?

Featured Replies

Привет.

От известно време се замислям, че парите, дадени за телевизия, са пари на вятъра. В момента съм на договор към Вива на пълен пакет. И гледаме 3-4 канала. Договорът изтича през май и обмислям да не го подновявам. Едно, че за телефонията съм към А1 и там имам безплатна телевизия като допълнителна услуга, второ ... тези няколко канала се намират и в нета. Та въпросът ми е към хората, които нямат телевизия на договор към доставчик. Как я карате ... ? Ама сериозно ...

Има тема: Хората си споделят мак адреси ,сканирани от порталите за гледат безплатно.Не ти трябва много, само плеар и мак адрес и ще гледаш много канали по втория начин . По добре да си платиш, май, ако нямаш идея за какво става дума.

Супер, откак спрях да гледам телевизия 2017-та имам повече свободно време и спестявам някой друг лев от таксата

току-що, Veni77 написа:

Ако имаш интернет ,не ти трябва телевизия.

Може и обратното, ако имаш телевизия не ти трябва интернет. Обаче не става вървят комплект .

Хората искат да има!

преди 2 минути, nusho73 написа:

Може и обратното, ако имаш телевизия не ти трябва интернет. Обаче не става вървят комплект .

Хората искат да има!

кои хора?, тука не искаме да има? , а то и да не искаш , пак има😁

преди 1 минута, laplandetza написа:

кои хора?, тука не искаме да има? , а то и да не искаш , пак има😁

По същият начин може да кажеш не ми трябват пари,ама човека е лаком иска от всичко да има ама да не плаща. Малко цигания ми се струва,защото братята за това се котират.

преди 1 час, 2249 написа:

Привет.

От известно време се замислям, че парите, дадени за телевизия, са пари на вятъра. В момента съм на договор към Вива на пълен пакет. И гледаме 3-4 канала. Договорът изтича през май и обмислям да не го подновявам. Едно, че за телефонията съм към А1 и там имам безплатна телевизия като допълнителна услуга, второ ... тези няколко канала се намират и в нета. Та въпросът ми е към хората, които нямат телевизия на договор към доставчик. Как я карате ... ? Ама сериозно ...

Гледам си молотов. За 6€ на месец имам 154 канала + дето си плащам 20€ за канала на лига1, толкова.
За българската телевизия все още имам ЕОН но ще го спра съвсем скоро защото ми е твърде скъп, досега го държах сано заради българските спортни канали защото пакетите са доста по-евтини в сравнение с пакетите тук, но последните два-три месеца нещо много вдигнаха мизата и вече са нерентабилни.

Привет.

Отдавна не гледам телевизия, защото там няма какво да се гледа. Щом не ползваш дадена услуга я закриваш. Операторът е без значение.

преди 49 минути, nusho73 написа:

Става става, вивакомците се опитаха и на мен да ми го пробутат това, че не можело ЕОН без домашен интернет, викам "Бе хора къде да го пусна тоя домашен интернет като не живея в страната?" "Ми то това е пакет" "Ми хубу има и други услуги..." "Ъм такова чакайте да видим дали не може нещо да измислим..." и така в края на краищата стана.

От известно време се замислям, че парите, дадени за телевизия, са пари на вятъра. В момента съм на договор към Вива на пълен пакет. И гледаме 3-4 канала. Договорът изтича през май и обмислям да не го подновявам.

Всеки сам си преценява. Пробвайте. Ако не ви устройва, най-лесното е пак да си пуснете телевизия.

До 2014 г. изобщо нямах телевизор ... взех заради световното.

Телевизия гледам много рядко, да не кажа николко. 

Никога не съм имал абонамент за това, но са ми предлагали многократно пакети за интернет и телевизия.

Прецени какво точно гледаш и можеш ли без него.

току-що, Емил Костов написа:

Отдавна не гледам телевизия, защото там няма какво да се гледа. Щом не ползваш дадена услуга я закриваш. Операторът е без значение.

Е как да няма?

Spoiler

images?q=tbn:ANd9GcTNUQtDVtBqFLrrXdirATo%D0%BF%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%

big-brother_cover.webp

преди 5 минути, Bubbles написа:

Е как да няма?

Затвори скритото съдържание

images?q=tbn:ANd9GcTNUQtDVtBqFLrrXdirATo%D0%BF%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%

big-brother_cover.webp

Тези, които са решили да са зомбита с промити мозъци си е техен проблем! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, nusho73 написа:

По същият начин може да кажеш не ми трябват пари,ама човека е лаком иска от всичко да има ама да не плаща. Малко цигания ми се струва,защото братята за това се котират.

интернет договора съдържа и тв-пакет, искаш, неискаш-все тая, той си е там , включен в цената. Просто няма възможност за договор мобиленинтернет без някакъв тв-пакет. Основния е около 75-80 програми.

преди 2 минути, laplandetza написа:

интернет договора съдържа и тв-пакет, искаш, неискаш-все тая, той си е там , включен в цената. Просто няма възможност за договор мобиленинтернет без някакъв тв-пакет. Основния е около 75-80 програми.

Сериозно?

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Сериозно?

съвсем. Аз живея в гората все пак, за да имам изобщо обхват на теолефон съм вдигнал приемник=предавател на 30 метра над покрива!, по-точно имаме система със съседите-само 5 къщи и предавателя с мачтата е при комшиите.

преди 10 минути, laplandetza написа:

съвсем. Аз живея в гората все пак, за да имам изобщо обхват на теолефон съм вдигнал приемник=предавател на 30 метра над покрива!, по-точно имаме система със съседите-само 5 къщи и предавателя с мачтата е при комшиите.

И .. това какво общо има с твърдението ти, че към всеки интернет договор има телевизия?

преди 8 минути, plamen_petrov_80 написа:

И .. това какво общо има с твърдението ти, че към всеки интернет договор има телевизия?

бе май ти идеш от гората!?, България не е център на Вселената, все пак, съществуват и много други тъжни и мрачни за живот места, едно такова е в горЪтЪ , кдето съм аз. Мобилните доставчици с които изобщо може да има договор за нашето „специфично горско положение“ предоставят Това и цената няма да се промени има или няма тв-пакет/

• Автор
преди 2 часа, The Lone Star написа:

Всеки сам си преценява. Пробвайте. Ако не ви устройва, най-лесното е пак да си пуснете телевизия.

Така смятам да направя.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.