Премини към съдържанието

Mlechko

Потребител
 • Публикации

  1645
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

429 Супер репутация

Всичко за Mlechko

 • Титла
  kaldata маниак

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Плевен

Последни посетители

3669 прегледа на профила
 1. Mlechko

  uTorrent 3.5.5 Build 44910

  uTorrent е чист като утринна роса!
 2. Mlechko

  uTorrent 3.5.5 Build 44910

  Официален уебсайт: BitTorrent Inc. Лиценз: $4.95 едногодишен Ad-Free, $19.95 едногодишен Pro Ограничения: Адуер реклами с възможност за премахване Системни изисквания: XP | Win 7 | Win 8 | Win 10 Промени: Бележки стабилно издание Промени: Бележки бета издание Описание: µTorrent е най-популярният торент клиент за изтегляне и споделяне на файлове в интернет, невероятно лека програма, която по функции задминава много от тромавите си събратя. Ефикасна и богата на опции, използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности. Специални функции: - Конфигурирана настройка без реклами - Компактно приятелско меню по приоритет - Изход без таскбар - Пълна деинсталация без риск от отворена програма - Авто откриване на остатъци по време на инсталация - Интерактивност с потребителя да запази торент задачите - Обновени флагове (19 Декември 2018) - Лист на стабилни тракери (Декември 2018) - Списък на известни тракери в търсачката - Кожа по избор - Ръководство за uTorrent Линк за изтегляне: uTorrent_3.5.5.44910.exe (стабилно издание)
 3. Mlechko

  Проблем със Замунда

  Я пак качи играта, дай тук да видим как ще остане. Или качи друга, пиратска игра. Сподели играта и аз да гледам. Ще вадя пуканките в това време!
 4. Mlechko

  Проблем със Замунда

  А-а-а-а-а, само това ми е достатъчно да те разбера колко си некомпетентна! Моля ти се, иди пак на училище! И пак, и пак, и пак! Не се и връщай тук! Прочети правилата, трябваше да ви изпитват преди да се регистрирате! Както YouTube те изпращат на училище и запорират акаунта ти докато не положиш успешен изпит върху правата си! Много си зле, честно! Направо си със свалени гащи...
 5. Mlechko

  Проблем със Замунда

  Ти да видиш, какви разбирачи сте! И аз искам да правя свободно споделяне в Калдата! Само че, като споделя линковете за връзка тук, да споделям от други тематични сайтове, ми ги трият, нали?! А ако реша да кача на Калдата? Да не дава господ на сървъра на Калдата да кача - изтрива се перманентно все едно никога не го е имало, за да не съдържат пиратско съдържание! Ти защо да си по-различен?! Освен че споделяш, ти доказваш, че го и съхраняваш на компютъра си, даже и IP-то ти знаем. А то не е анонимно! Защото не се криеш. Много лесно ГДБОП могат да те намерят. И да ти отрежат главата като 2 и 2! Понеже си мислиш, че си някакъв анонимен и си недостъпен и ти е позволено всичко. Само едно оплакване и си изгорял като сламчица... Малка изсъхнала пресушена сламчица, конете ги ядат....
 6. Хората ти отговарят @anonu но ти продължаваш да настояваш за някакъв твой конкретен отговор, понеже не знаеш къде те сърби точно и чакаш друг да ти сервира калпавото си мислене. Ако ще преброяваш дивите зайци - тук не е мястото. Сам си.
 7. Зависи с какви регионални настройки на компютъра си. Ако си инсталирал английска версия, субтитрите никога няма да се оправят, докато не ги конвертираш в UTF-8. Всички субтитри се прегазени и трябва сам да се оправяш.
 8. Mlechko

  Microsoft - програма на наглите!

  То това отдавна беше дискутирано! След известно закъснение @DarkEdge беше посочил линкове към същата материя. Само че ти не си наясно с експлоатацията и изглежда, че проблема сега не е мой, ами твой! Както @B3M2W0 го обяви, незнанието на правилата не те оправдава, ти може да си мислиш, че знаеш, но всъщност си като индианец пред компютъра и неграмотното отношение не те извинява по думите на @B3M2W0. Понеже той смята, че всички са се родили учени! Та тези пакети от магазина на микробите са пряко свързани с тяхното приложение за инсталиране - Microsoft Store. Много е близко до акъла, че ако това приложение не работи и дава код за грешка, възможно е да не работят две неща - САМО! Едното е да не може да се изтегли, другото да не може да се инсталира! Според теб се очаква единствено да си го изтеглиш. Смяташ ли, че инсталацията става като SFX архив да се самоинсталира? Определено си го мислиш, пардон - даже обратното, не мислиш... Та тези пакети също връщаха код за грешка и допуснах, че има нещо вързано с нуждата от лог. Може би не знаеш още при какви условия трябва да ги стартираш? Да ти дам ли жокер като стола на богатството? Ако седнеш на него ще се изложиш пред цяла България! Никога не съм казвал, че напълно съм наясно с материята за нищо. Но да твърдиш, че нещо не работи само защото аз го управлявам за разлика от всички останали, това си е обида с цел дискриминация....
 9. Mlechko

  Microsoft - програма на наглите!

  Току що преинсталирах проблемния компютър и видях как работи магазинът: - Няма задължително логване в акаунт! Появява се формален прозорец с подкана, ти го затваряш, в това време се стартира свалянето и инсталиране! При нас беше придружено с код и грешка. Това ме подтикна да се съглася с логване. Това е. Единственият проблем, че открих колко далеч стигат меките със запис на глобална хронология.
 10. Mlechko

  Re-Volt (RVGL 18.1126a)

  Производител: Acclaim Studios London Дизайнери: Paul Phippen, Simon Harrison Разработена за системи: Windows 95/98 Изисквания: Windows 10 / 8 / 7 / XP Настоящ Разработчик: RV Team 2010-2018 (https://rvgl.re-volt.io - https://rv12.revoltzone.net/rvgl.php) Промени: Коментар: Re-Volt се оказа изключително добре и оригинално замислен, перфектно изглеждащ и с чудесен геймплей рейсинг, който до този момент няма конкуренция. На първо място сред многото причини за тази оценка, бих поставил изключително ниските системни изисквания за зрелище от такъв вид. Оказва се, че творбата на Acclaim в никакъв случай не може да бъде определена като “гълтач” на системни ресурси и така без особени усилия с нея се справят и системи отпреди две години. Липсата на набиващи се на очи бъгове също е едно от големите достойнства на играта. По отношение на графиката мога да кажа само суперлативи. Оформлението на пистите е изключително като идея и изпълнение. Редуването на открити и закрити писти, невероятните пейзажи, богатите и живи цветове правят от Re-Volt впечатляващо зрелище, което няма аналог сред конкурентните заглавия. Притеснението ми за малкия размер на автомобилите и очакването да видя по трасетата някакви групички движещи се пиксели, които наподобяват автомобили, бяха разбити на пух и прах. RC (радио-контрол)-количките са моделирани перфектно, всяка от тях е с уникален дизайн и динамични характеристики. Като отворих въпроса за колите, участващи в Re-Volt, трябва задължително да спомена, че те са 25 на брой. Разбира се, както може би и вие очаквате, повечето от тях не са достъпни от самото начало, но това не бива да ви отчайва, тъй като можете да започнете с 8, от които със сигурност ще успеете да изберете някоя, която да ви допадне. RC-автомобилчетата се отличават освен по външния се вид и по показатели като максимална скорост, ускорение, брой задвижвани колела и не на последно място по тегло. Тежеста им е особена важност, тъй като по-голямата маса гарантира по-малко неприятности при непрестаните сблъсквания. Идеалният модел, с който най-лесно може да спечелите, е с голямо тегло, добро ускорение и висока максимална скорост, но не се опитвайте да го търсите сред първите осем, които имате на разположение. Екстри: Подобрена да работи на съвременни компютри и системи • Поддръжка на двуядрени процесори (64 бита) • Широк екран (корекция на съотношението), висока резолюция до 2048x2048 • Колекция от допълнителни писти (нива) - инсталиране по избор • NOCD фонова музика Инсталиране: Инсталирате и започвате игра. Имате избор за допълнителни писти. На някои компютри може да се забележи периодично циклене на екрана, за целта изключете от видео настройки V-Sync ускорението. Линк за изтегляне: ReVolt_18.1126a.exe (249.40 MB)
 11. Mlechko

  Microsoft - програма на наглите!

  Значи, този тупан, който ми казваш вече съм го бил и то стократно! Варианти се появяват 3 броя: 1. Не те пита за акаунт. 2. Пита за акаунт, имаш опция да откажеш. 3. Пита за акаунт и държи да минеш само чрез акаунт! Нямаш опция за отказване! Точка 2 на теб се появява според ситуацията какъв софтуер инсталираш. Дали за някакви глупави добавки на браузър или като мен за няколко игри, които те класират, една от тях даже (на независима компания) ти дава възможност да си качиш снимка преди да започнеш игра и след като направиш някакъв рекорд в класацията ти пуска анимация къде се подреждаш спрямо други потребители, които също са качили свои снимки. Не съм си играл да качвам разбира се. Не съм сигурен, че знаеш и си научил тънкостите на Меките. Микробите искаха след изпълняването на една инструкция да изпълня втората! Да синхронизирам приложението без никаква друга възможност! Ти четеш между редовете или какво...? Само пишем да се покажем...! Казах, че магазина даваше код за грешки на всяко приложение, само едно е успяло да се инсталира и то след като е дало кода за грешка! Два часа и рестартирания, почистване, нищо не оправя. След като ме запитва за нещо по-различно ти също би се съгласил. Какво означава да се синхронизират приложенията в Microsoft Store?! След логване през контролен прозорец на Microsoft Store се появява нов, който не те допуска до инсталацията, всичко е на заден фон затъмнено, докато не се съгласиш! Опции за отказ никакви, освен един бутон ПРОДЪЛЖИ! Щом се предлагаше от Microsoft Store, а не съм влизал през браузъра в акаунта си (това го направих, но искаше да се случи чрез Microsoft Store), би трябвало да значи, че искат резултатите и настройките на това, което инсталирам да се отразяват на същия този компютър - нива до които съм стигнал, точки и настройки на програмата. Вместо това животното ми синхронизира браузъра, нищо общо с Microsoft Store! Това са мошеници! Не ги защитавай! Какво ще се случи, като го сваля @DarkEdge ? Никакви грижи за намирането.
 12. Mlechko

  Microsoft - програма на наглите!

  ТУК има записана хронология в дълга листа на всички URL адреси, които сте посетили по време! А от ТУК избирате какво да си разглеждате от историята. Защото можех да тегля без да се логвам. Но някой път нещо го захапва и си иска логване. Правило го е и на моят компютър и на друг. Трудно разбирам дали има условие за логване, трябва да гуглирам за да проверя. Има си и мониторинг на програмите, които отваряте/работите.
 13. Mlechko

  Microsoft - програма на наглите!

  Какво да ви кажа.... Отивам на гости някъде. Опитвам се да инсталирам на чужди компютър нещо от Microsoft Store. Удрям на камък, приложенията си искат логване в Микрософт! Логнах се в Microsoft.com след което влизам в магазина. Продължава да не ме отразява, иска да се логна през приложението и нищо друго. ОК. Логвам се от Microsoft Store. Влязох, но сега ме пита дали сме съгласни приложенията да бъдат синхронизирани с акаунта! Опция единствена "ПРОДЪЛЖИ" или се отказваш. Ми продължавам, стартира инсталацията, но.... знаем, че техния компютър има повреда с Microsoft Store и не се инсталира нищо, дава само различни кодове за грешки. Това не е притеснителното. Притеснителното е, че ме насилваше да синхронизирам! И знаете ли какво се случи? На Edge браузъра му се появиха всички 80 бутона от любими сайтове на моя компютър у дома! Даже ми лепна снимката на работния плот! Излязох от акаунта Microsoft.com, след това изтрих тези бутони. И знаете ли какво се случи? Прибирам се у дома и докато си ги гледках всички 80 фаворити изведнъж са се изтрили, а чуждия компютър отдавна е изгасен. Побеснях! Там се изложих пред хората да ме гледат какво събирам, а вкъщи ми се затриват всички сайтове, които едва ли ще намеря пак, струваше дълги нощи. Сега ще си поиграя да разгледам какво още крие този акаунт на Микрософт, ще ги разстрелям мършоляците мръсни, които ме принудиха безогледно да пристъпя към неволни стъпки да загубя данни и да изложа данните си на друг компютър! Една малка част от запис на лога ви!
 14. Mlechko

  Какъв телефон да избера?

  https://au.pcmag.com/smartphones/49839/iphone-8-plus-vs-galaxy-note-8-camera-battle Както вече казах, някои хора са луди по марката, тъй като им сваля цените като за прошляци! Съответно получават каквото са си надробили.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.