Премини към съдържанието

За Секирата

Потребител
 • Публикации

  35
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от За Секирата

 1. За Секирата

  Уиндоус 7 64 бит син екран

  Пробва ли ти самият да я рестартираш, преди сама да се е рестартирала? Пробва ли да влезеш през Safe Mode?
 2. Сексът е повод за запознанство. Сексът не е повод за запознанство. Неизвестен автор, но прилича на Чарлз Буковски. По избор.
 3. Моля за извинение. Не знаех, че отговарям в игра. Просто се замечтах за боб в гърне, и, да ти кажа, гърнето е некъде наоколо 😊
 4. Да, проверявал съм върху печка на дърва/въглища и печка на електричество - фасулът в гърне ми е най-вкусен, сравнено с други съдове - тенджери чугунени, алуминиеви, емайлирани.
 5. Споко! Щом вече си е купила магичната програма, рекламирана тук, може да си прави каквото си иска - да го изпусне от лодка на дъното на морето, да препълни двойно картата, да участва в състезания по мятане на телефони - магическата, рекламирана тук, програма ще възстанови всичко! Последвайте примера, дами и господа! Купете си програмата и спете спокойно.
 6. О, не се безпокой, най-вероятно има крипторхизъм (скрити и неразвити тестиси): https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Крипторхизм
 7. Оказа се накрая, че никой от съветите не е помогнал, а е помогнала само програмата, която създателят на темата сам си намерил. Още в началото. Платена програма. Хъм. <чеше се по главата> <ей като този по средата> https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4e/Wassilij_Grigorjewitsch_Perow_004.jpg/1200px-Wassilij_Grigorjewitsch_Perow_004.jpg А левият разказва на десния как от гората изскочил един голяяям RAW-дял и как той го застрелял с най-голямата си пушка. Десният искрено му вярва и от вълнение не му остава време да си запали цигарата.
 8. Виж му фамилията и ще разбереш, че бог му е отредил да води скали. "Лийд скалнин"...
 9. Залагам на съвета за почистване от прахта, даден вече по-горе. Няколко пъти "странни" проблеми съм имал от запрашаването, включително и самопроизволно включване, каквото си описал, като в по-топло време по-често ставаше. Отвори кутията на компютъра колкото може повече, изнеси го навън и издухай вътре старателно със сешуар. Не забравяй да подухаш и в кутията на захранването. Ако това не помогне, може да е изгоряла видеокартата. Провери, дали е така, като сложиш някоя друга.
 10. На третият отговор оттук ще станат хиляда. Ъъъ, изясниха ли се нещата? Ако не - заебете темата.
 11. Шунясу не трябва да натиска бутоните на клавиатурата... Офтоп. 😛 Онтоп: думата "конвенционално" (за истината по-горе) има две значения. Едното е на журналята и значи "обикновено" - конвенционални оръжия, напримерно. Другото е кореново и означава, според мен, "по съглашение, по взаимно прието". Конвенция - съглашение. Предполагам, че уважаемый мной Реджеп-ага има второто предвид?
 12. Имало е времена, когато Земята като цяло е била с 5-6 градуса по-топла. Времената на гигантските папрати, гигантските динозаври и т.н. гигантско. Тогава просто влагата в атмосферата е повече заради повишеното изпарение от океаните. Дъждове, потопи и т.н. влажно. Като грееш тенджурата на котлона, вдига пара. Имало е и времена, когато Земята е била с 5-6 градуса по-студена - ледниковите периоди. Тогава атмосферата е по-суха, тогава се е образувала пустинята Сахара. Даже и ООНето почна да лъже на поразия...
 13. Аз, като лаик, имам това чувство за абсолютизиранията в конкретни твърдения: Тъй като кака ви "мая" е заблуда от/сред множество несъществуващи същности, създадени от мозъка, личността, "аз"-а, то абсолютизирането в отрицаваща, премахваща посока е по-безопасно като (вероятност за) грешка, отколкото абсолютизирането в утвърждаваща, създаваща посока.
 14. Ама кво, лъже ли? Щото аз не разбирам тези специфики.
 15. За Секирата

  Заключен Huawei P20 lite- ПОМОЩ

  Може и да се отключва с пръстов отпечатък? Какъв начин на верификация е избран? Пробва ли съвета на neroni? Пробва ли да свържеш телефона с компютър? Сега се запознавам с тази опция Smart Lock и виждам, че сред разнообразните условия за отключване има и условие за определено местоположение, Location, или например ако (не)е в джоба ти. Запознат/а ли си добре с условията за отключване, които са зададени?
 16. За Секирата

  Заключен Huawei P20 lite- ПОМОЩ

  Тръгни и по другата линия: виж/питай как да отключиш през СмартЛок-а.
 17. За Секирата

  Заключен Huawei P20 lite- ПОМОЩ

  Не бързай. Почакай. Питай.
 18. За Секирата

  Заключен Huawei P20 lite- ПОМОЩ

  Тъкмо това си мислех...
 19. За Секирата

  Заключен Huawei P20 lite- ПОМОЩ

  Да, прав си, не се сетих. Но пък нека пробва какво ще се види. Нека, също така, зададе въпроса си и към раздела/форума(?) за помощ на Хуавей. 7000 документа си струват труда.
 20. За Секирата

  Заключен Huawei P20 lite- ПОМОЩ

  През USB-кабел към компютър ако го вържете, има възможност (поне би трябвало да има) да изтеглите на компютъра които файлове искате. Аз съм до тук, предполагам, че ще се включат по-големи разбирачи. Не бързайте да правите "фактори рисет".
 21. За Секирата

  Заключен Huawei P20 lite- ПОМОЩ

  Направете си копия тогава.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...