Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да спретнем една форумна сбирка на 20-ти във Варна?

Featured Replies

тези които не могат във Варна може ли да се съберем в софия? и да си чатим двете групи в калдата ;)

• Отговори 270
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

тези които не могат във Варна може ли да се съберем в софия? и да си чатим двете групи в калдата ;)

добра идея...

тези които не могат във Варна може ли да се съберем в софия? и да си чатим двете групи в калдата :)

добра идея...

Вижте сега чуждоземки, има влакове, автобуси и самолети. Ако тези превози не ви устройват хванете кораб.

А ако твърдо решите да си стоите у шопско, ще ви пращаме писма. Може и партия шах да завъртим ;)

стига де аз тъкмо ще съм се прибрала в софия....трябваше да кажете по рано да си взема евтин билет с уиз еър за варна сега е малко хард....

• Автор
Вижте сега чуждоземки, има влакове, автобуси и самолети. Ако тези превози не ви устройват хванете кораб.

Точно..ако искате, пък да се събирате в София - направете си нова тема и се разберете. Недейте да ми мацате темата, защото и без това се изписаха 11 страници, а още не съм разбрал кои ще сме.

Засега - аз и baby_muse сме сигурни. Като гледам и Минкова е мераклийка, frason също. Гошо смятам, че ще дойде също (нали, бе мушмул? biggrin.gif )..хайде да видим кои са другите 5 човека, които са дали гласа си за Варна...

е ее е е е е е е

темата е във ВТ после се оказа Варна а и въпроса е отворен затова се намесихме тук сори тогава

• Автор
е ее е е е е е е

темата е във ВТ после се оказа Варна а и въпроса е отворен затова се намесихме тук сори тогава

Ами, понеже аз съм човека който реши да организира сбирката, реших да е във ВТ, защото ми е най-удобно. В последствие варненци се натиснаха да е там, а мен ме устройва и Варна и ВТ. Затова и се получи промяна в плана. Във Варна ще ида, но не и в София. Затова казах да не ми раздувате темата, защото съм я пуснал за да се разбера с хората с които ще се събирам.

добре де както кажеш шефе! просто мислех че всички които искат форумна среща имат право да пишат сложи някакви рестрикции за да не ти раздуваме темата laugh.gif

• Автор

Ами, то заглавието си казва за какво иде реч в темата. Във Варна..който ще идва да пише. Който иска на друго място - да си пусне тема, разберете се.

Ами, понеже аз съм човека който реши да организира сбирката, реших да е във ВТ, защото ми е най-удобно. В последствие варненци се натиснаха да е там, а мен ме устройва и Варна и ВТ. Затова и се получи промяна в плана. Във Варна ще ида, но не и в София. Затова казах да не ми раздувате темата, защото съм я пуснал за да се разбера с хората с които ще се събирам.

Нямаме нищо против...никой нищо не раздува,не приемай толкова крайно....

казахме си нашето мнение,какво толкова се палиш от това?

направи анкета искате ли форумна среща във Варна а не с други възможни отговори затова стана объркването за което се извинявам

Ами, то заглавието си казва за какво иде реч в темата. Във Варна..който ще идва да пише. Който иска на друго място - да си пусне тема, разберете се.

Къде, ако е сбирката, ще дойдете със сигурност?

Велико Търново

Варна

Нито на едното място, нито на другото

Където и да е, аз съм там

Друг град (кой?)

Нещо да кажеш за заглавието на темата?

Последна точка: Друг град /кой?/ и ние си избрахме СОФИЯ

Какъв ти е проблема в случая?

• Автор
Нямаме нищо против...никой нищо не раздува,не приемай толкова крайно....

казахме си нашето мнение,какво толкова се палиш от това?

"Тези които не сме от Варна може ли да се съберем в София?"

И след това, като се изредят 4-5 човека, които са съгласни и вземете да се разбирате кога, къде, как, на какво очакваш да заприлича темата? Докато аз чакам да пишат хората с които ще се срещаме, ще трябва да чета и вашите организационни планове.

Като искате да се съберете, пускате си тема, разбирате се и се събирате. Виж аз как съм направил. Не е трудно.

Между другото..варненци да имат предложения къде ще се събираме и какво ще правим, или ще го решим на место? :rolleyes:

Варненци ще го измислим мястото. Ако не слушате ще бъде под звездите, на брега на морето biggrin.gif

Между другото..варненци да имат предложения къде ще се събираме и какво ще правим, или ще го решим на место? :rolleyes:

Велико Търново

Варна

Друг град (кой?)

това казвах и аз темата е отворена ама ти пак друго настояваш хаийде приятна ви среща

• Автор

Велико Търново

Варна

Друг град (кой?)

Анкетата е пусната за да си изберем место на което да се съберем. Това се отнасяше докато го направим. Вече е решено, че ще се събираме във Варна. Ако изчакаш още 5 минутки да си свърша и другите задачи, ще махна анкетата.

Анкетата е пусната за да си изберем место на което да се съберем. Това се отнасяше докато го направим. Вече е решено, че ще се събираме във Варна. Ако изчакаш още 5 минутки да си свърша и другите задачи, ще махна анкетата.

Не съм длъжна да чета всички мнения в анкетата за да разбера,че е решено срещата да бъде във Варна.

Да няма да е зле да махнеш анкетата,за да не се получават още недоразумения....

Да спретнем една форумна сбирка на 20-ти във Варна?

Точно и ясно...

Хубава вечер ти желая!

Предполагам че ще е много интересна среща и с удоволствие бих ви досаждал, тамам Амбърчицата ша викни по ини кифтета. За мен не е проблем да си довлека кокалите, нали пътувам на държавна сметка, ама кой ще ми приюти кокалите (и останалите принадлежности)? Тогава за съжалеение ще съм в Сф и мога да дойда с 2611 (Сф 09:55 - Ва 17:55), ама ако никоя не подслони стария машинист трябва да хващам 2626 (Ва 22:30 - Сф 06:30), или да си правя компания с гараджийските песове до 2602 (Ва 07:55 - Сф 14:58).

Предполагам че ще е много интересна среща и с удоволствие бих ви досаждал, тамам Амбърчицата ша викни по ини кифтета. За мен не е проблем да си довлека кокалите, нали пътувам на държавна сметка, ама кой ще ми приюти кокалите (и останалите принадлежности)? Тогава за съжалеение ще съм в Сф и мога да дойда с 2611 (Сф 09:55 - Ва 17:55), ама ако никоя не подслони стария машинист трябва да хващам 2626 (Ва 22:30 - Сф 06:30), или да си правя компания с гараджийските песове до 2602 (Ва 07:55 - Сф 14:58).

съветвам те да видиш този сайт

http://www.couchsurfing.com/index.html?index=1

Бройте ме и мен...поне така мисля, ако не ми мине котка път... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Бройте ме и мен...поне така мисля, ако не ми мине котка път... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

И аз така.....то ако мине добре, ама ако реши да остане....баси аромата после...

Добре че има и друга кола....пишете ме, накъде без мен?!

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Герге,ако не си разбрал във Варна ще се събираме тези ,дето сме от Варна и някой ,ако има път насам ,другите у София.

Герге,ако не си разбрал във Варна ще се събираме тези ,дето сме от Варна и някой ,ако има път насам ,другите у София.

Аз тъкмо си мислих да се дотътря до вас със самолета ми. Нищо ше си седя на тепетата тогава.

Аз тъкмо си мислих да се дотътря до вас със самолета ми. Нищо ше си седя на тепетата тогава.

Ако имаш желание заповядай ,няма да те върнем :P

Ако ли не у средата ще се срещам ,аз имам път към твойто селУ

Редактирано от минкова (преглед на промените)

Сега пък във Варна ли? :speak:

Какво стана със сбирката в Търново :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.