Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да спретнем една форумна сбирка на 20-ти във Варна?

Featured Replies

Сега пък във Варна ли? :P

Какво стана със сбирката в Търново :P

За Търнова май няма кандидати ,сега двубоят е между Варна и София. :speak:

Аз си мисля и съм сигурна ,че на което и да е място няма да се съберат много хора ,защото е точно преди празниците :rolleyes:

• Отговори 270
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

За Търнова май няма кандидати ,сега двубоят е между Варна и София. :P

Аз си мисля и съм сигурна ,че на което и да е място няма да се съберат много хора ,защото е точно преди празниците :speak:

Те па ебати празниците, всяка година едни и същи, на мен ми писна.

За Търнова май няма кандидати ,сега двубоят е между Варна и София. :P

Аз си мисля и съм сигурна ,че на което и да е място няма да се съберат много хора ,защото е точно преди празниците :speak:

Така е, аз няма да отида на друго място :rolleyes:

Всеки си знае,аз мисля да се събера с някой ,тъй-тъй ще почивам 20 дена biggrin.gif

Всеки си знае,аз мисля да се събера с някой ,тъй-тъй ще почивам 20 дена biggrin.gif

Аз и да искам, не мога, защото съм на работа на Коледа :P

Аз и да искам, не мога, защото съм на работа на Коледа :speak:

Ако ти кажа ,че за първа година ще почивам по празниците от 4-5 години ще ми повярваш ли? biggrin.gifНе ми пука къде съм :P

Ако ти кажа ,че за първа година ще почивам по празниците от 4-5 години ще ми повярваш ли? biggrin.gifНе ми пука къде съм :speak:

А ако ти кажа, че за седма година няма да почивам на празниците, ще ми повярваш ли :P

А ако ти кажа, че за седма година няма да почивам на празниците, ще ми повярваш ли ;)

Намери си нещо друго ,на мен ми писна да шътам на хората ,те да пият ,а аз да гледам :speak: ,баси празника и с пиянки да се занимавам :P Който иска ,добре дошъл е във Варна ;)

• Автор
Герге,ако не си разбрал във Варна ще се събираме тези ,дето сме от Варна

+ някой друг търновец :P

Аз тъкмо си мислих да се дотътря до вас със самолета ми. Нищо ше си седя на тепетата тогава.

Идвай, бе..нема те върнем, я :)

• Автор

Ами, аз питах, кои ще дойдат, ако е в Търново и каква стана тя..2-ма 3-ма..като ги гледам варненци как се натискаха да е във Варна, се оказва, че ще сме поне 5-6 човека..възможно е и повече. Ще ги видим колко са сериозни :)

Те от Варна са сериозни. :P

От 2 дена гледам как някой не е разбрал за какво иде реч и се получават дразги и много ме е яд. :)

Ами аз съм от Търново, драснете ми едно ЛС, когато се реши всичко. Аз на всичко съм съгласен.

• Автор
Те от Варна са сериозни. ;)

От 2 дена гледам как някой не е разбрал за какво иде реч и се получават дразги и много ме е яд. :)

Абе, ще ви видим, като дойда :P

Къде тия дразги? ohmy.gif

Ами аз съм от Търново, драснете ми едно ЛС, когато се реши всичко. Аз на всичко съм съгласен.

20-ти, Варна..то си е решено май и го пише в първия пост.

Абе, ще ви видим, като дойда :P

Къде тия дразги? ohmy.gif

20-ти, Варна..то си е решено май и го пише в първия пост.

Дразги какви Варна -София ,ала -бала .Моля да бъда извинена от всички ;),но много мразя деленето :)

• Автор
Дразги какви Варна -София ,ала -бала .Моля да бъда извинена от всички ;),но много мразя деленето ;)

Ами, не им се идва във Варна..какво да направя :):P

Ами, не им се идва във Варна..какво да направя :speak::huh:

Нищо ,който иска,аз съм на линия biggrin.gif

Нищо ,който иска,аз съм на линия biggrin.gif

Сега остана и да измислиш къде,и да ме поканиш :speak:

Пита ли някой,колко ще дойдат,има ли къде да спят,какво ще се търси,резервира и т.н.?

Сега остана и да измислиш къде,и да ме поканиш :speak:

Пита ли някой,колко ще дойдат,има ли къде да спят,какво ще се търси,резервира и т.н.?

Аз за кръчмата имам нещо на впредвид ,но трябва да се консултирам с вас (тези от Варна) на четири очи.

• Автор

Аз поне има къде да спя.. :speak: Мене може и да не ме мислите biggrin.gif . Ако има други, които ще се домъкнат от друго място, наистина няма да е зле да се обадят отрано, че да може да им се намери местенце за спане.

Иначе - всичко друго е във ваши ръце..къде ще ни водите, какво ще правим и т.н. :huh:

Аз поне има къде да спя.. :speak: Мене може и да не ме мислите biggrin.gif . Ако има други, които ще се домъкнат от друго място, наистина няма да е зле да се обадят отрано, че да може да им се намери местенце за спане.

Иначе - всичко друго е във ваши ръце..къде ще ни водите, какво ще правим и т.н. :huh:

Ами,да се обаждат.Аз повече нищо не питам и не каня.Минкова ще чакамда ме покани. cool.gif

Ами,да се обаждат.Аз повече нищо не питам и не каня.Минкова ще чакамда ме покани. cool.gif

Уууууу,ма ти и Гери сте за лепени за мен ,ние в тройка вървим ,който искам бонус захарни пръчки biggrin.gif

Значи, ако взема едната, получавам още 2 бонус? :speak:

А ако ги вземеш със себе си получаваш и орден "Стара Планина"......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.