Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да спретнем една форумна сбирка на 20-ти във Варна?

Featured Replies

Да бе, и на мен няма да е лошо да кажете. :)

• Отговори 270
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Подшушнете в колко часа и къде да съм, бе biggrin.gif

Да бе, и на мен няма да е лошо да кажете. :)

Тя...Минкова щеше да се заема с информацията, ама.... :P

Бе защо наистина не излезете на някой кафе в морската, хем ще мога и аз даотскокна за малко по някое време, хем... там и не знам, другите екстри сами ще си ги докарате biggrin.gif

На кафе в морската...

Хм.

Тва неква нова варненска поза ли е?

Който трябваше да ме разбере, ще да ме е разбрал.. :whist:

Редактирано от frason (преглед на промените)

Тя отиде на парти и се пропи :lol6:

Хм, то да беше само пропиването... ами и какви снимки си е направила после :ph34r:biggrin.gif

Който трябваше да ме разбере, ще да ме еразбрал.. :ph34r:

Мерси.

Аз тапака се оттеглям от темата.

Кат поумнея ше намина ъгейн.

Подшушнете в колко часа и къде да съм, бе biggrin.gif

Три часа сутринта на Сточна гара. Ще те чака подходящ екскорт. biggrin.gif

А вий случайно да решите да разкажете как мина? Или ви държи махмурлукаа още biggrin.gif

Пияниците казаха да мълча :)

Ооо, Минкова е жива biggrin.gif , ама Мето къде е. Да не го изнасилихте на Аспаруховия мост ;)

Ооо, Минкова е жива biggrin.gif , ама Мето къде е. Да не го изнасилихте на Аспаруховия мост :speak:

Жива съм ,аз само на водичка .Мето го закараха на топлата вода................... :ph34r:

снимки ?

Който,снимал може да прати :)

Жива съм ,аз само на водичка .Мето го закараха на топлата вода................... :ph34r:

А, тя твойта водичка 65оbiggrin.gif

Даже и не се обадихте, бях на близо ма къ'т ни знам к'де... :ph34r:

А, тя твойта водичка 65оbiggrin.gif

:speak:

Даже и не се обадихте, бях на близо ма къ'т ни знам к'де... :)

Нали ти казах ,не се оправдавай :ph34r:

Супер си изкарахме, пък! :nono:

След заседание проведено при закрити врати се взе решение да не бъдат публично оповестявани видео и фото материали свързани със събитието. Беше решено че секретни технологични разработки за приложение и употреба на различни по състав и характер течности могат да станат достояние на широката общественост, което би нарушило етикета и морала на този форум.

Освен това е силно нежелателно различните способи за поразяване на далечни цели да бъдат разпространени. Някои от съфорумците показаха завидни умения при стрелба на далечни разстояния с цел масово поразяване. Ясно ви е че над всичко това стои гриф "Не правете това у дома си!".

Великотърновци не се справят добре с големите топки, но пък в замяна на това с малките са майстори. Но ние, домакините показахме че майсторлъка не е достатъчен и изкопчихме равенство.

Някои от присъстващите бяха принудени да ни напуснат преждевременно поради софтуерни грешки допуснати в миналото. Следствието: внимавайте при ъпгрейдите в посока партньор->семейство->наследници. Те могат да доведат до нежелани ограничения. И също така да повредят скъпа компютърна техника.

Друг срещан дефект е желанието за сън. Разберете че съня е вреден за вашето здраве. Последствията от него се усещат най-вече рано сутрин, в първите мигове на пробуждането.

Хахаха

Герге, ти недей много приказва, че току-виж получиш някоя коледна честитка поради несвоевременно update-ване от твоя или нейна страна.

Нищо, ние с радост ще те приемем за почетен член на нашата партия. biggrin.gif

Хахаха

Герге, ти недей много приказва, че току-виж получиш някоя коледна честитка поради несвоевременно update-ване от твоя или нейна страна.

Нищо, ние с радост ще те приемем за почетен член на нашата партия. biggrin.gif

С твое позволение, смятам да се въздържа за момента. Така си ми е добре. С удоволствие ще приема членство в партията, но когато му дойде времето. :)

Аз само да издам под секрет :) ,че Герги се прибра у тях (или поне така си мисля )на четири крака biggrin.gif

Редактирано от минкова (преглед на промените)

Аз само да издам под секрет :) ,че Герги се прибра у тях (или поне така си мисля )на четири крака biggrin.gif

Грешиш! Повече бяха, двойно повече, все пак двете се подпирахме един друг biggrin.gif

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Грешиш! Повече бяха, двойно повече, все пак двете се подпирахме един друг biggrin.gif

МОля ,моля аз само да водичка бях :)

Редактирано от минкова (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.