Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи- част 3

Featured Replies

Внимавай, кого как наричаш!!

avadvmb0.th.jpg

Ето и за кодека:

И какво сега аз на очите ли да си вярвам или на тебе.И не ми се звери такъв.Защо не засича при мене програмата,аз какво да не би да съм я настроил специално да си играя?Аланколу angry.gif Като преминеш тридесетте години се звери сега още сучиш момче.

Nikssi ти си

http://fjeking.com/seas/spl/pdf.pdf

Fixer Вирус тотал дали пак лъжат,я провери защото Нод32 не хваща нищо...

Никси в момента е на Авира и се бъзика с едва Виста biggrin.gif

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 171,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Комодо определено не го лови,също не го ловят Касперски и лидера на вирус бюлетин.

Ловят го Авира Симатек Мс-Аффе...

Avira is the Winer-AV.Comparatif

Преди или след теглене го лови ?

Преди. Виж снимката в горния ми пост

Как разбира, че има нещо опасно преди да е почнало тегленето ?

WebGuard В повечето случей, когато натисна да свали заразения файл веднага писва.

WebGuard В повечето случей, когато натисна да свали заразения файл веднага писва.

Добре де, какъвто и гард да имаш, няма как да открие нещо в някакви данни от някакъв сайт, без преди това да ги ИЗТЕГЛИ.

Комодо определено не го лови,също не го ловят Касперски и лидера на вирус бюлетин.

Ловят го Авира Симатек Мс-Аффе...

И аз веднъж ентусиастката реших да кликна на един от линковете. Капсерски верно не го хваща. Вирус ли е това? Да търся начини да го чистя ли сега? biggrin.gif

Имам предвид http://fjeking.com/seas/spl/pdf.pdf това

Редактирано от Progres (преглед на промените)

И аз веднъж ентусиастката реших да кликна на един от линковете. Капсерски верно не го хваща. Вирус ли е това? Да търся начини да го чистя ли сега? biggrin.gif

:huh: Зависи на кой линк :offtopic_s:

Добре де, какъвто и гард да имаш, няма как да открие нещо в някакви данни от някакъв сайт, без преди това да ги ИЗТЕГЛИ.

Наблюдение и филтриране на целия HTTP трафик идващ от уеб съйтовете в интернет. Нарастващия брой на вирусите (и други malware заплахи, като adware, spyware и dialers), които се разпространяват чрез Световната Мрежа(World Wide Web) прави нуждата от ефикасно противодействие все по-наложителна.

Това се дължи на уникалната технология наречена "Интелигентно Сканиране на Потоците"("Inteligent Stream Scan"), която позволява да се проверяват обектите при получаването(on-the-fly), без необходимост от тяхното локално кеширане. Проверката на Потоците се извършва само в оперативната памет (без необходимостта за запис на съдържанието на диска), и предлага максимална производителност.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Наблюдение и филтриране на целия HTTP трафик идващ от уеб съйтовете в интернет. Нарастващия брой на вирусите (и други malware заплахи, като adware, spyware и dialers), които се разпространяват чрез Световната Мрежа(World Wide Web) прави нуждата от ефикасно противодействие все по-наложителна.

Това се дължи на уникалната технология наречена "Интелигентно Сканиране на Потоците"("Inteligent Stream Scan"), която позволява да се проверяват обектите при получаването(on-the-fly), без необходимост от тяхното локално кеширане. Проверката на Потоците се извършва само в оперативната памет (без необходимостта за запис на съдържанието на диска), и предлага максимална производителност.

Какво искаш да ми кажеш с това ?

Dr.Web Anti-Virus SpIDer Gate 5.0.0.12121

И какво сега аз на очите ли да си вярвам или на тебе.И не ми се звери такъв.Защо не засича при мене програмата,аз какво да не би да съм я настроил специално да си играя?Аланколу angry.gif Като преминеш тридесетте години се звери сега още сучиш момче.

Никси в момента е на Авира и се бъзика с едва Виста biggrin.gif

Абе смешен, затова съм ти направил screenshot. Никой не те е карал зорлен да ми вярваш! Какво сте ми замрънкали с тези години, като че ли сте на 1500 години и сте най-мъдрите хора на света....

Nikssi ти си

Fixer Вирус тотал дали пак лъжат,я провери защото Нод32 не хваща нищо...

Чети по-внимателно:

Ето заради това обяснявам на TNN, че резултатите от Virustotal не винаги съвпадат с реалните, ама той нали е от по-напредналите...

Значи уеб сканирането му куца.Трябва да го засича още преди да си дал запис,блокирането в последната секунда означава че е стигнало диска.

Ето малко повече информация:

Това е свързано с начина, по който работи NOD32 и съответния browser - в случая Firefox? Не мога да кажа за другите, но при ESET, web филтърът на NOD32 по подразбиране работи в пасивен режим ("higher compatibility" се казваше при v2) . Това гарантира бърза скорост, безпроблемно зареждане и в голям процент успеваемост на блокиране на заплахите. При този режим, NOD32 сканиране нещата на части. Браузъра изпраща команда, трафика му минава първо през EAV, след това се връща при браузъра. За да няма забавяне по време на самото теглене, NOD32 при малки файлове блокира последния 1%, сканира и тогава ако нищо не открие, изпраща последния остатък от файла. Ако има нещо опасно, последния процент не се препраща на целта (браузъра) и така даден изпълним файл не може да се изпълни (и е практически безвреден).

При активен режим има по-бавна скорост, евентуални конфликти и 100% успеваемост на блокираните заплахи. Тук NOD32 изтегля за себе си 100% от файла, сканира го, забавя го и чак накрая (евентуално) го връща на целта (браузъра).

Създаването на .part е свързано с начина, по който Firefox кешира. IE и Opera работят по различни начини. Грешка на Firefox е, че не си изтрива остатъка от нещо, което вече го няма.

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

отвори ли ти се? щото и на мен аваст не реагирано но FF спря сайта ''Сайта fjeking.com е бил докладван като атакуващ сайт и беше блокиран според Вашите настройки за защита.''

отвори ли ти се? щото и на мен аваст не реагирано но FF спря сайта ''Сайта fjeking.com е бил докладван като атакуващ сайт и беше блокиран според Вашите настройки за защита.''

При мен с Opera ,бяла страница!Блокира скрипта,най-вероятно!

Ето и със IE8:

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Абе смешен, затова съм ти направил screenshot. Никой не те е карал зорлен да ми вярваш! Какво сте ми замрънкали с тези години, като че ли сте на 1500 години и сте най-мъдрите хора на света....

Чети по-внимателно:

Ето малко повече информация:

Точно както ти обясних в задния си пост,защо не сканира уеб трафика ESET.Въпреки че не ползвам НОД го познавам по-добре от теб.Очаквах още в самото начало да ми обясниш принципа му на действие.

Аз бях упорит и IE го отвори. По-точно акробат се отвори и почна да джурка харда...

Отговора за анализа на файла от Касперски Лаб

pdf.pdf_ - Exploit.Win32.Pidief.xa

New malicious software was found in this file. It's detection will be included in the next update. Thank you for your help.

С уважением====

Вирусный аналитик

Толкова за реакцията,уважението и поддръжката.Есет докато се наканят... ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Отговора за анализа на файла от Касперски Лаб

Толкова за реакцията,уважението и поддръжката.Есет докато се наканят... ;)

В крайна сметка болна ли ми е вистата сега? Ползвам KIS само 8.0.0.506.

Редактирано от Progres (преглед на промените)

http://antispy2008.hk/AntiSpy2008.exe

Внимание, това е опасен линк към фалшива програма! Ако не знаете какво правите, по-добре не пробвайте!

Това е файла който Авира не го лови и аз го стартирах ето резултата

4158a6fcac8cef7a.jpg

ОС е чиста няма инфекции след стартирането му,проверявах със MBAM и RemoveIT Pro.

http://antispy2008.hk/AntiSpy2008.exe

Внимание, това е опасен линк към фалшива програма! Ако не знаете какво правите, по-добре не пробвайте!

Това е файла който Авира не го лови и аз го стартирах ето резултата

4158a6fcac8cef7a.jpg

ОС е чиста няма инфекции след стартирането му,проверявах със MBAM и RemoveIT Pro.

495185h.jpg

Лови го

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.