Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вечерен час за тийнейджърите

Featured Replies

Ами,аз да ви кажа,никой не следи дали този вечерен час се спазва или не.Моите родители държат да съм си вкъщи към 21:00-21:30 мах,въпреки че съм на 15.колкото до 14-годишните...Ех,горките!И аз бях като тях преди около годинка и половина.Съчувствам им.

• Отговори 54
  • Прегледи 10,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Малко от кефа да си извън БГ е че няма такива тъпотии какво лошо има да се излиза след 20ч или 22ч?Не трябва ли да сме свободен народ?Защо ние децата нямаме право на избор?Защо си мислите ще не сме се

• Ами да аз си стоя ама петък и събота и това ми е кеф (ама си ми е позвлоено).Аз по прицип не излизам от вкъщи и стаята със компа.Ама като се замисля за бъдеще време може и да се случи!Сега има и още н

• Радвам се,че някой забеляза какво вършат тийнейджърите,защото на мен лично взе да ми писва.Да,и аз се вписвам все още към тях,но това не значи, че съм като тях.Най-накрая им /ни/ обърнахте внимание.Вс

Mен не ме лови...Тоя януари станах на 18 :)

Не е начинът със забрани, а с възпитание. :)

Без нужното възпитание, самите забрани биха били крайно неефективни.Трябва самите родители да нагалат някакво ниво на котрол и отговорност, а не както е в момента-Пълна безотговорност от всички страни

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Абе то и аз като бях под 18 си ги мислех тия глупости за "несправедливия" вечерен час и т.н. Но всъщност са си много прави в този случай! Вече на няколко пъти ми се е случвала случка след 22.00 (и съм бил над 18!), и ако не знаех как да се грижа за себе си щях да съм пребит като куче и то за глупости! Представям си някой пикльо на 14-15 как ще реагира като го наобиколят трима на по над 30... и това след полунощ в подлез в центъра на пловдив, където би трябвало да има охрана (но точно тогава нямаше).

Не ви пожелавам на малките дето толкова сте против ранното прибиране да ви се случи "случката", пък тогава да се осъзнаете защо го въвеждат тоя закон. Същото важи и за дискотеките. Там стават всякакви глупости. Виждал съм, и са ми разказвали за такива побоища... (лично аз не ходя по дискотеки и затова съм се "откъснал" до някаква степен от тия глупости) Да не говорим за наркотиците, които са доста лесно достъпни. А едно лапе на 14 едва ли знае какво е това "хапченце" (тоест може да го е чувало като име, да знае че ефекта е "як" ама подробности...), което му предлагат. На мен наскоро ми предложиха екстази... и това пред един клуб на сточна гара.

Колкото до униформите - това изобщо не е по темата.

Абе то и аз като бях под 18 си ги мислех тия глупости за "несправедливия" вечерен час и т.н. Но всъщност са си много прави в този случай! Вече на няколко пъти ми се е случвала случка след 22.00 (и съм бил над 18!), и ако не знаех как да се грижа за себе си щях да съм пребит като куче и то за глупости! Представям си някой пикльо на 14-15 как ще реагира като го наобиколят трима на по над 30... и това след полунощ в подлез в центъра на пловдив, където би трябвало да има охрана (но точно тогава нямаше).

Не ви пожелавам на малките дето толкова сте против ранното прибиране да ви се случи "случката", пък тогава да се осъзнаете защо го въвеждат тоя закон. Същото важи и за дискотеките. Там стават всякакви глупости. Виждал съм, и са ми разказвали за такива побоища... (лично аз не ходя по дискотеки и затова съм се "откъснал" до някаква степен от тия глупости) Да не говорим за наркотиците, които са доста лесно достъпни. А едно лапе на 14 едва ли знае какво е това "хапченце" (тоест може да го е чувало като име, да знае че ефекта е "як" ама подробности...), което му предлагат. На мен наскоро ми предложиха екстази... и това пред един клуб на сточна гара.

Колкото до униформите - това изобщо не е по темата.

Съгласен съм напълно с теб. :ph34r: И не само като закон, да се спазва - да обикалят полицаите и има ли под 18 година на улицата, да глобяват. Българинът се оправя като му мине през джоба инак не. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.