Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският вариант на "Страх"

Featured Replies

„Нова телевизия” продуцира български вариант на „Страх”

fear_factor.jpg

Първият сезон на риалити шоуто стартира през пролетта на 2009 г., а кастингът - от днес

В средата на януари започват снимките на световния формат „Страх”, който ще бъде излъчен по „Нова телевизия” в началото на пролетта на 2009 г.

Авантюристи, смелчаци, хора без предразсъдъци и готови на всичко ще имат най-голям шанс да попаднат в първия сезон на риалити шоуто, където да проверят границите както на физическата, така и на психическата си издръжливост, а също и да спечелят голяма парична награда.

Във всеки епизод три жени и трима мъже ще преминават през различни екстремни изпитания, които имат една цел - да ги предизвикат да се изправят срещу най-големите си страхове и да ги докарат до ръба на физически и психически възможното. Според правилата всеки участник би могъл да напусне играта във всеки един етап, а третият кръг е определящ за победителя.

Първият и последният кръг ще подлагат на изпитание физическата издръжливост на играчите, а във вторият, който е с най-голяма заслуга шоуто да се превърне в световен феномен, ще бъде подложена на изпитания тяхната психическата устойчивост.

Именно във втория кръг са прословутите задачи, където смелчаците се срещат прекалено отблизо с всяващи страх и погнуса животни като хлебарки, огромни паяци, плъхове и змии. Понякога дори ще им се налага да поглъщат тези животни или части от тях…

Всички, които вярват в себе си, могат да изпращат кандидатурите си за участие на адрес [email protected] или на телефон 02/94 333 47.

П.П Много ще ми е интересна българската интерпретация на шоуто.

П.П2 Източник

• Отговори 55
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Охо, доживяхме и това шоу да го направят в бъ;гарски вариант. Това май е първото риалити, което съм гледала. И винаги ми е било интересно, най-вероятно ще го гледам, да видя какво ще направят нашите и готов ли е българинът да погълне всичко, що му предложат biggrin.gif

Охо, доживяхме и това шоу да го направят в бъ;гарски вариант. Това май е първото риалити, което съм гледала. И винаги ми е било интересно, най-вероятно ще го гледам, да видя какво ще направят нашите и готов ли е българинът да погълне всичко, що му предложат biggrin.gif
Зависи колко е гладен. Ако ги подбират по този критерий участниците - всичко си изпапкват, ще се облизват, че и за още ще питат.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Зависи колко е гладен. Ако ги подбират по този критерий участниците - всичко си изпапкват, ще се облизват, че и за още ще питат.

Май няма да се откажат докато не побългарят всяко реалити шоу, предавано в България. Следва: BWE - булгейриън рестлинг ентъртеймънт. ;) (bulgarian wrestling entertaiment)

Но иначе ще е поредното сейрджийско шоу, което ще забавлява българина за около 3-4 седмици. - Мое мнение

• 2 седмици по-късно...

Ако имах годините бих участвал, но докато ги напрая вероятно ще съм се отказал и шоуто ще е замряло и за сървайвър имам мерак в прочем biggrin.gif ,но това шоу ще се отрази добре на българина особено в тая криза, някои китайски деликатеси няма да бъдат отказани :question:

Ако имах годините бих участвал, но докато ги напрая вероятно ще съм се отказал и шоуто ще е замряло и за сървайвър имам мерак в прочем biggrin.gif ,но това шоу ще се отрази добре на българина особено в тая криза, някои китайски деликатеси няма да бъдат отказани :hush:

и аз така ако имах години щях да видя до колко ме е страх....но уви след 2год и половина ако още го има шоуто ще кандидаствам ! cool.gif ЗА МЕН СТРАХ Е НАЙ-ДОБРОТО ШОУ ;):love: ..... а за сървайвър лично на мен не ми харесва......

Нямам търпение да го гледам biggrin.gif Това е мойе би единственото реалити, което съм гледала.

Но не бих участвала в никакъв случай

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Над 7000 кандидати за "Страх"

Желанието си да участват в шоуто "Страх" досега са заявили над 7000 кандидати. Кастингът продължава до средата на месеца, като от всички ще бъдат избрани само 90 човека.

Статистиката засега показва, че над 70% от заявките са направени от мъже. Сред тях има повече от 100 банкери. Варна, София и Стара Загора са градовете, от които има най-много мераклии да станат част от предаването, като най-възрастният е на 62 години. Кандидатстващите са предимно на 18 и 31-годишна възраст. Около 50% твърдят, че не се страхуват от абсолютно нищо - може би, защото не знаят какво ги очаква... Има над 20 кандидати, които са били част от военни мисии в Ирак и Афганистан. От "Глобал филмс" обръщат внимание на всички кандидати, че е необходимо да изпращат и свои снимки на електронния адрес [email protected]. След техническия проблем с предишния телефонен номер вече е осигурен нов 029463325.

Източник: Дума

Аз лично пратих "кандидатура"... Слагам в кавички...защото не беше уточнено какво да съдържа тя...

Хмм, малко ми е странно как ще раздават по 50 000 лева на 1 епизод, както е в американския вариант. Е може да измислят и друг регламент, кой знае...

Иначе като цяло това риалити определено ще си струва и дори аз ще го гледам biggrin.gif. Крайно време беше да гледаме нещо различно от BB и Survivor, който също започна да се изтърква според мен...

Хмм, малко ми е странно как ще раздават по 50 000 лева на 1 епизод, както е в американския вариант. Е може да измислят и друг регламент, кой знае...

Иначе като цяло това риалити определено ще си струва и дори аз ще го гледам biggrin.gif. Крайно време беше да гледаме нещо различно от BB и Survivor, който също започна да се изтърква според мен...

При нас не ми се вярва да дават 50 000 лева на епизод, прекалено сме стиснати за толкова много. biggrin.gif

Да ви кажа честно, слабо ме интересува паричната награда. В неделя бях на кастинга и изкарах най-вълнуващия час в живота ми. Такъв адреналин.....! Превъзмогнах някои мои страхове и сега се чувствам страхотно. Ако знаете как искам да ме изберат, защото имам нужда от още адреналин ;)

Шоуто е наистина супер!

Да ви кажа честно, слабо ме интересува паричната награда. В неделя бях на кастинга и изкарах най-вълнуващия час в живота ми. Такъв адреналин.....! Превъзмогнах някои мои страхове и сега се чувствам страхотно. Ако знаете как искам да ме изберат, защото имам нужда от още адреналин :eek:

Шоуто е наистина супер!

Уауууу ... я разкажи малко от кастинга ? Какво представляваше ?

Ами имаше отново писмени въпроси и после на интервюто ме питаха защо съм отговорила еди си как на определен въпрос и разни други.

Накрая най-приятната част беше изпитанието с един от най-големите ми страхове - хлебарките!

Ама то не какви да е хлебарки - около 10 санта дълги, големи, гнусни гадинки! Трябваше да взема една и да я държа. Целунах я мамка и!!!

После и теглих една майна и я хвърлих обратно в кутията. Най-страшното беше, че тя не само че беше голяма ами и съскаше точно като змия. Те всъщност така и се казват - мадагаскарски съскащи хлебарки. И за да не я чувам гадината как ме съска, виках и крещях. Общо взето и от двете страни имаше защитни реакции :eek:

С две думи си беше психологичен тест, доколко ти стиска

Хихихи ... А представи си че те изберат и трябва да хапнеш няколко от тях :eek: ! Ще се навиеш ли ?

И този въпрос ми зададоха. Отговорът ми беше, че първо ще я убия и тогава ще си я хапна :lol6:, но не можело така - живичка трябвало :eek:

Докато не ми дойде на главата, незнам какво ще направя, но ако се наложи ще я изям, мамка и!

macipis кажи нещо за медицинските прегледи ... Исках да се запиша ... ама с моето високо кръвно едва ли ще ме допуснат ?!?

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

И този въпрос ми зададоха. Отговорът ми беше, че първо ще я убия и тогава ще си я хапна :), но не можело така - живичка трябвало :angry:

Докато не ми дойде на главата, незнам какво ще направя, но ако се наложи ще я изям, мамка и!

Ами изяж я, какво толкова една хлебарка по-голяма от теб ли е и от тръпката-която искаш и търсиш!!!?!

• Автор

Чух слухове за 15 000 от приятели.

И аз имам един-двама минали през кастинга. Голям смях обаче с една мадама, която не познавам лично. Показали й една хлебарка, попитали я ще я изяде ли и тя веднага грабнала гадината и я сдъвкала biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Прегледите ще ги правят на тези 90 човека, които ще изберат.

Чух слухове за 15 000 от приятели.

И аз имам един-двама минали през кастинга. Голям смях обаче с една мадама, която не познавам лично. Показали й една хлебарка, попитали я ще я изяде ли и тя веднага грабнала гадината и я сдъвкала biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Евала на смелата девойка, обаче според мен така не е интересно, защото в края на краищата предаването се казва ''Страх'' и трябва да има пъзливи участници, но в същото време и малко откачени.

Преди мен имаше едно момче, което взе един скорпион и една тарантула и ги показваше сякаш животинките са на изложба. Нямаше никаква тръпка. а това шоу е шоуто на силните усещания и задължително трябва ''гледащите сеира'' да усетят страха на участника, иначе няма смисъл.

Яденето на гадости не е проблем за мен ... НО качат ли ме на високо ще оцапам гащите ! Стах ме е :angry: !

Прегледите ще ги правят на тези 90 човека, които ще изберат.

Евала на смелата девойка, обаче според мен така не е интересно, защото в края на краищата предаването се казва ''Страх'' и трябва да има пъзливи участници, но в същото време и малко откачени.

Преди мен имаше едно момче, което взе един скорпион и една тарантула и ги показваше сякаш животинките са на изложба. Нямаше никаква тръпка. а това шоу е шоуто на силните усещания и задължително трябва ''гледащите сеира'' да усетят страха на участника, иначе няма смисъл.

Здравей. И аз бях в неделя. Ти от колко часа беше? Има ли възможност да сме се запознали? Аз бях от 9:30. Моля те отговори ми, защото отчаяно ровя из нета да търся хора, които са минали през кастинга, за да поддържаме някаква връзка, ако се обадят на някого, той да каже на другите и така... Пиши ми тук или ЛС, за да ти дам скайп да обсъдим biggrin.gif

Яденето на гадости не е проблем за мен ... НО качат ли ме на високо ще оцапам гащите ! Стах ме е :) !

Ама ти какво мислиш, че мен не ме е страх ли?! Слагам един памперс и готово :angry: ....или една клизмичка преди това :wow:

Сега сериозно - това е съвсем нормално, почти всеки го е страх от високо, но хубавото в това шоу е, че е безопасно и можеш спокойно да преодолееш страха си ....ако ти стиска

Здравей. И аз бях в неделя. Ти от колко часа беше? Има ли възможност да сме се запознали? Аз бях от 9:30. Моля те отговори ми, защото отчаяно ровя из нета да търся хора, които са минали през кастинга, за да поддържаме някаква връзка, ако се обадят на някого, той да каже на другите и така... Пиши ми тук или ЛС, за да ти дам скайп да обсъдим biggrin.gif

Здрасти,

Аз бях от 15:30, обаче отидох към 2 часа да видя къде е мястото, а те взеха че ме дръпнаха тогава вътре

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.