Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският вариант на "Страх"

Featured Replies

macipis ... знам че е безопасно ама ... много водка требва да изпия :rolleyes: !

А сега се сетих за другата си фобия ... кучета ... ама от тези големите ... малииии да пуснатедно и да ме накарат да мина през мястото кадето е то ... е нема да стане !!!

• Отговори 55
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

macipis ... знам че е безопасно ама ... много водка требва да изпия :rolleyes: !

А сега се сетих за другата си фобия ... кучета ... ама от тези големите ... малииии да пуснатедно и да ме накарат да мина през мястото кадето е то ... е нема да стане !!!

Аз се надявам (ако ме изберат де) да измислят по-оригинални втори къргове, а не само хлебарки... има всякакви кидове - сурово месо, съсирена кръв и т.н. Ако не е нещо мърдащо мисля, че бих се прежалил. Още повече, ако ми гарантира 3-тия кръг.

Водката наистина помага :rolleyes:, но запомни нещо - мозъка контролира тялото! Като казваш за нещо че не можеш, то никога няма да можеш! Така че, винаги си казвай ''аз мога''

Мен пък много ме страх от затворени пространства, но ако ми се наложи да попадна в такава ситуация, ще се пренеса някъде другаде - на хаваите примерно ... и така

fear_factor_01.jpgfear_factor_02.jpg

Тарантули, скорпиони и хлебарки посрещат кандидатите за "Страх"

След края на втория етап от кастинга за "Страх", екипът на реалити шоуто се спря на 800 души, избрани измежду над 10 хил. кандидатури. Смелчаците бяха изправени пред първите предизвикателства, за да докажат липсата си на страх. По време на прослушването, в продължение на няколко дни кандидатите се сблъскаха с някои от екзотичните животни, които по-късно ще вземат дейно участие в шоуто.

Сред задачите на избраните бе дегустация на тлъсти червеи, както и на рядък вид южноамерикански хлебарки. Кандидатите бяха принудени и да държат в ръка специално транспортираните тарантули и скорпиони. Освен психологическите изпитания, мераклиите да участват в "Страх трябваше да демонстрират и своята физическа издръжливост, разчитайки изцяло на мускулите си.

Предаването се очаква да стартира в TV ефира през пролетта на 2009 г.

Източник: avtora.com

Бреййй, значи аз съм една от тези 800 души - това е голяма гордост за мен :P

Явно наистина е имало камера... Как ми е убягнала :?

• Автор

До колкото знам всеки е попълнил въпросник, в който е описал от какво се страхува най-много. Предполагам, че на тази база ще изправят участниците пред собствените им страхове. И на всички ще ни бъде забавно. Иначе аз стискам палци на един откачен пич, който подозирам ще им скрие шапката ако го изберат. biggrin.gif

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Ми Кириле къде блееш баирите бе :P

Аз умирах, бях се препотил 12 пъти вече, знаеш ли колко м идремеше дали ще има камера biggrin.gifbiggrin.gif Дори не се и огледах, а тя била пред мен :? Честно... НЕ знам как не съм видял. Не ми направи впечатление между мен и комисията да има нещо, но явно е имало. :? biggrin.gifbiggrin.gif забавно.

и аз бях на кастинга.Не ми предложиха нищо да ям или правя като физическо натоварване. Признах си че всички тези гадинки съм ги виждал и държал и се отказаха да ми ги показват всичките. Казаха че ще ми се обадят ако съм приет за участие. Още не са ми се обадили.

Редактирано от верени (преглед на промените)

Едва ли ще има успех,не вярвам,всяко нещо до което Нова Тв се е докоснала,го е развалила по някакъв начин!Ще гледам няколко епизода,стига да не съм на работа,но някак си съм предубеден още от сега,не знам защо!155fs505059.gif

• Автор

Наско от МелоТВмания - водещ на "Страх"

naskostrah01ju6.jpg

w400.png

Наско Михайлов-НАС ще води българския вариант на„Страх” – тв шоуто, което започва тази пролет по „Нова телевизия” и за което имаше над 10 000 кандидат-смелчаци.

Водещият, избран след кастинг, обожава екстремните спортове – скално катерене, кайтсърфинг, моно-ска, бънджи скокове, парапланеризъм, делтапланеризъм, уейкборд. В спортната му биография влизат още плуване, езда, фехтовка, танци, ски, сноуборд, а от скоро - и спортна гимнастика.

„По време на подготовката за „Страх” разбрах, че хората са готови на всичко в името на печалбата - готови са да изядат по 10-20 огромни съскащи мексикански хлебарки. Самият аз съм готов на подобен експеримент и това е най-голямото ми удоволствие като участник в шоуто”, разказва Наско. Добавя, че най-много харесва американския вариант на шоуто - заради водещия и многото емоции.

„Аз, както и 95 на сто от българите, нямам страх от нищо конкретно и може би затова винаги съм искал да водя точно такъв тип предаване. Очаквам много положителни емоции, адреналин, запознанства с интересни хора и се надявам да опозная по-добре границите на човешката психика и физика”, казва водещият.

Наско е роден на 12 януари 1979 г. Става популярен 20 години по-късно, след като в продължение на седем години е сред водещите на предаването „МелоТВмания” по БНТ, а след това - и в „Сити ТВ”.

Един от членовете е на момчешката група „Ъп даун”, просъществувала от 1998 до 2002 г. Между 2002 и 2005 г. участва във филмовите продукции „Едно дете в повече” (режисьор Чавдар Гагов) и „Църква за вълци” (реж. Николай Ламбрев).

Завършил е 151-о СОУ ПИ в София, а след това аудио-визуална техника и актьорство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. Специализира телевизионно и филмово изкуство в Калифорнийския държавен университет.

Източник

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Милен Цветков и Мария Игнатова ще участват в ”Страх”

19 февруари 2009 /

От списание "Блясък" съобщиха, че сред специалните участници в „Страх“, ще бъдат и VIP персони.

Водещите Милен Цветков, Димитър Рачков и Мария Игнатова ще тестват смелостта си в едни от най-екстремните изпитания. Те ще се състезават наравно с одобрените сред 11-те хиляди желаещи да участват. Това ще се случи след 1-ви март, когато стартира шоуто. То ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 часа по "Нова телевизия". Водещата Лора Крумова също получила покана да участва. Тя обаче много се страхувала и още обмисляла отговора си

Източник

Хмм, скоро сигурно ще има и "VIP Страх"....

Каквато и награда да дават не бих участвала в това отвратително нещо!

Да ям гнусотии и да си вдигам адреналина - не, мерси!

За вдигане на адреналин има мнооого други начини и средства.

Каквато и награда да дават не бих участвала в това отвратително нещо!

Да ям гнусотии и да си вдигам адреналина - не, мерси!

За вдигане на адреналин има мнооого други начини и средства.

Целта е да спечелиш парите, не да си вдигаш адреналина. Хората правят какви ли не неща, за да спечелят... Защо да не изядеш някое червейче, за да спечели 10-те хиляди лева или там колкото е наградата :P

Не знам за вас, но на мен лично ми се струват малко парите, сравнени с петдесетте хиляди долара, които дават на победителя в американския вариант на предаването. А и изпитанията едва ли ще са по-лесни от тези в чуждия вариант.

Мина първия епизод ... не беше чак толкова зле като за начало, въпреки че 15 000 наистина не са толкова много пари. Но за българския сртандарт - откъде да извадят повече.

И наистина изборът на водещ е много добър - най-после водещ който да не мънка, а и не изглежда навит на пружинки - като този от американския вариант на шоуто.

Абе.. не беше кой знае какво ... и не исках Митко да спечели.. повече ми хареса Антон biggrin.gif

Ама сумата не е много задоволителна, предвит изпитанията на които ги подлагат... но няма откъде повече biggrin.gif

Аз пък исках 2 неща:

1. Да спечели бургаслийката (нормално)

2. Аз да участвам в последното испитание. Беше мнооогооо яко. :idea::)

Беше много интересно , обаче следете държанието им. Давай давай и тнт.. нагласена му работа , гледат да става шоу а не да преборят сили със Страха сили , тва ШОУ е глупости на квадрат.. но пък става за убиване на времето !

Беше много интересно , обаче следете държанието им. Давай давай и тнт.. нагласена му работа , гледат да става шоу а не да преборят сили със Страха сили , тва ШОУ е глупости на квадрат.. но пък става за убиване на времето !

Те това сме си ние българите :clap: винаги търсим " под вола теле " ! Световната конспирация ... сигурно еврейте са платили да е така ... или Медведев и Обама са се наговорили !?!

Те това сме си ние българите ;) винаги търсим " под вола теле " ! Световната конспирация ... сигурно еврейте са платили да е така ... или Медведев и Обама са се наговорили !?!

абсолутно и тази Нарочно им подсказваше каде е ключа,И аз като гледах мотора на отпадналия (забравих му името :nono:) беше по-близо до флага ама айде да не критикувам сега че ако требе да започвам от кастинга няма да ми стигна цяла година :Д

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.