Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дебилни табели из България !

Featured Replies

Уважаеми съфорумци, поради нарастващо ескалиране на напрежението и използване на нецензурни изрази и обръщения ще заключа временно темата.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Отварям наново темата с " малко " променено заглавие ! Моля всички да престанете с нападките един към друг , всеки такъв пост ще бъде изтриван без предупреждение !

Успехи ва всички !

Дидка , Данчо и всички който се чувствате засегнати че съм изтрил задочният ви спор " София VS провинция " ИЗВИНЯВАЙ ТЕ . НО не мисля че това бе целта на темата, а да се посмеем на остроумията на този който я е сложил !

Ето Ви темата за спорене:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...99%D0%92%C2%B0#

Всеки спор в тази заминава за посочената !

Успехи и приятна вечер !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

За да съм в тон с новата темата, няма да коментирам изтритите ми постове, а ще кажа само...Човека сложил тази табела, далеч не е остроумен. Аз го характеризирам, като дребна и малодушна душица, изтъкана от жлъч и злоба !

Лично мен, тази табела не ме е засегнала по-никакъв начин, защото аз знам от къде съм и не се срамувам от това. Но пък това ни най малко ми пречи да я коментирам. А също и повединието но човека, който я е направил. :beat:

Ако някой има желание да се обсъждат взаимоотношенията между жителите на градове и тези на села или жителите на София и останалите населени места в България, моля да отвори тема. От моя страна няма да последва извинение, защото не смятам че просташки тон и изрази, спорове чий е по-голям, кой и защо цапа и кой чисти след него и подобни изрази и словоизявления не правят чест на нито един член на форума. Искрено се надявам че всички сме културни и интелегентни хора и можем да водим цивилизован спор. Или греша?

П.П. Оказа се че има подобна тема. Благодаря, Hanibal_Lektar, моля интересуващите се от подобна дискусия да се насочат към писане в нея.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Не че ми дреме особено де,ама си е цензура, и то немотивирана...

Кой ме вика...

А?

Кажете?!?!

Ако се мотивирам нали повече няма да ме използвате?!?!

пп. Аз лично (днес не знам какво се е изписало и дали е имало псувни и простотии) не виждам до снощи кое чак толкова се е превърнало в препъни камък, че чак да бъдат трити толкова много мнения. Да, имаше по-остри изказвания, но целеустремени системни заяждания определено нямаше.

Темата си е перфектна, а това че доста хора я използват като трибуна за лична изява е друг въпрос.

И тъй като правилата не позволяват да се коментират модераторски решения, само ще си позволя да отговоря на един въпрос:

Искрено се надявам че всички сме културни и интелегентни хора и можем да водим цивилизован спор. Или греша?

50% си в грешка.

Оказва се, че простия юзер може да води цивилизован спор и дискусия.

Виж намесата с голямата метла и секира от ваша страна, понякога води до по-големи напрежения, отколкото участниците в дадена тема.

Само отговорих на въпроса. Не коментирам правата на модераторите и техните решения.

Относно дебилните табели ще продължа в следващ момент. Имам една колекцийка дребна.

пп. Отивам и в другата гениална тема. (която според мен отдавна трябваше да е затворена, но...)

Всеки коментар в който се обсъждат действията на модераторите, ще се трие веднага щом бъде забелязан. Разяснявайте се на ЛС. Или пишете по темата, или не си правете въобще труда да пишете.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

И все пак, 2 дена стигам до бачкането 3 пъти по-бързо

така е, като кметовете ви (изявени "граждани" всичките) не са ви построили метро, баце, викнете някой от село, че поне да не краде и да се пъчи, а малко да поработи по тоя град

така е, като кметовете ви (изявени "граждани" всичките) не са ви построили метро, баце, викнете някой от село, че поне да не краде и да се пъчи, а малко да поработи по тоя град

:) досега сме нямали кмет софиянец ;) не че сме толкова умни де!

:rolleyes: досега сме нямали кмет софиянец :) не че сме толкова умни де!

е, Софиянски е, ама само си взе половината магазини на "Витоша" и се изака... не ме разбирай грешно - от Пловдив съм, но от 6 години имам и апартамент на "Левски" със "Шести Септември", боли ме и мен... или с другото ударение, както искаш го чети последното

Редактирано от kaldata.com (преглед на промените)

е, Софиянски е, ама само си взе половината магазини на "Витоша" и се изака... не ме разбирай грешно - от Пловдив съм, но от 6 години имам и апартамент на "Левски" със "Шести Септември", боли ме и мен... или с другото ударение, както искаш го чети последното

Той е перничаннин, :rolleyes: Разбирам те напълно,

kaldata.com, Стоби вижте заглавието на темата и коментара на колегата Aragorn(Elesar) !!! Престанете със спама !

Успехи и приятна вечер !

• 4 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.