Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-предпочитаните цветове за автомобили

93 гласували потребители

1. 1. В какъв цвят предпочитате да е автомобила ви ?

• червен
      15%
      13
    • жълт
      3%
      3
    • зелен
      1%
      1
    • син
      10%
      9
    • кафяв
      0%
      0
    • черен
      26%
      23
    • бял
      8%
      7
    • сребрист
      24%
      21
    • друг (не от изброените)
      6%
      6
    • за мен няма значение какъв цвят е колата ми
      3%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Според мен цвета не е от значение при избора на автомобил.

Освен това на всяка кола стои добре различен цвят. На големите джипове и лумузини най-добре е черен или кремаво бял. Малките коли, от сорта на Пежо 206 най-вървят с червен или оранжев цвят. Средните на размер коли като Audi A4 са най-хубави с много тъмно зелен металик или с тъмно син металик естествено с перлен ефект.

А сребристия металик вече се изтърка, макар че на някой коли им седи добре.

А ако трябваше да избирам какъв цвят да е колата ми определено щеше да е тъмно синя, но за съжаление нямам тази възможност.

• 3 месеца по-късно...

Аз съм единствения, гласувал за зеления цвят досега. В интерес на истината, когато избирах цвета на колата си в каталога, се колебаех между три-четири цвята: жълтозелен, виолетов, небесно син, но клонящ към мрачното небе и цвят ябълка, който аз наричам горско зелен. Избрах последния. Наистина се слива със зеленината, но това за мен е естествено. Още като малък си мечтаех за зелена кола. Това донякъде определи и изборът ми на цвят. Първата ми кола бе червена, но я взех на старо и там както се знае, не може да се избира. Не съм съгласен с това, че цветът не е важен. Аз лично доплатих 600 лева за тоя цвят, защото не ми се сяда всеки ден в безличен автомобил. Това бе и една от двете екстри. Другата бе климатик. Много се терзаех, че колата се оскъпява, но не можех нито без климатик, нито без тоя зелен цвят!

На абсолютно всеки хечбек му отива този цвят:

2009_vw_scirocco_viper_green.jpg

Отделно доста добре стои и на Lamborghini-та например :) Но на семеен седан или лимузина (визирам BMW 7, Audi A8, Merc S) не се връзва ... за такава кола бих предпочел сиво/черно. За други по-малки коли в стил NFS Underground може да се подбере почти всеки цвят, включително розово като S2000-то от "Бързи и яростни 2". Цветът е нещо, с което можеш да се отличаваш от останалите. Лично аз бих си пребоядисал колата във Viper Green (като Scirocco-то на снимката) ... стига да имам пари.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

за лятото е много практично да е бяла (температурата ще е поне 5 градуса по ниска от колкото черния цват) зимата много трудно ще се забелязва, акогато е мръсна ще си личи отдалеч, най забележими са оранжевия и жълтия цвят, ако може и да е на маргаритки още по забележима ще е колата :)

иначе гласивах за сив металик - като се драсне - само 1 прозрачен спрей и хич не си личи (това важи за всички металици)...

предпочитам сребристия цвят, не трябва да се мие след всеки дъжд cool.gif

:angry: На същото мнение съм, а и този цвят наистина ми харесва.

За пореден път се убеждавам, че съм различен от другите мъже :) Абе защо един не гласува за зеленото? Мила, помисли пак!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.