Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? /ЧАСТ 2/

Featured Replies

• Автор
Фукла ! Мисля си...лека ти нощ :grimace:

Лека ти, :P винце остави ли :bedtime2:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 91,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

....

Баси!

Как с цитати от оная тема отговорих тук без да правя нищо...hmmm.gif

лесно -като чукнеш на бутон "цитат" където и да е -след това можеш да си го сложиш където си искаш -в който раздел си искаш и по колкото пъти си искаш.Сам си го слагаш , ама хубаво няма да ти стане biggrin.gif

лесно -като чукнеш на бутон "цитат" където и да е -след това можеш да си го сложиш където си искаш -в който раздел си искаш и по колкото пъти си искаш.Сам си го слагаш , ама хубаво няма да ти стане biggrin.gif

Да бе, видех баси...

А аз завалията до сега си го слагах сам с цитати в същата тема.

Баси къф съм оли. girl_witch.gif

аз пък си мисля за пижамата си, за разхвърляната си стая, за това, че няма дса я оправя поне до обяд и за кафе малко по-късно laugh.gif

• Автор

Мисля си какво дърво ме чака тези дни,май пак никой няма да ми помогне :snowballfight:

Давай, какво има да се помага?

да ти пратя няколко дамаджанки за подкуп? :snowballfight:

• Автор

Прати biggrin.gif ,на мен ще ми трябват да се нашляпам ,че аз трябва да я правя ;)

Чудя се от къде да я захващам,че много време ще ми отнеме :snowballfight:

Поне винцето ще ми даде сила biggrin.gif

За Мадона си мисля и за това, дали си е получила пощата :snowballfight:

Получи тя ... ;):wow:

Благодаря, за което..

Мисля си дали има друг такъв калпазан като моя?:) Ам че то ако продължава така, аз съвсем ще се стопя...

Получи тя ... :inlove1::wow:

Благодаря, за което..

Хихихи, мисля си, че на това му се вика реакция :lol6:

Мисля си дали има друг такъв калпазан като моя?:sobbing: Ам че то ако продължава така, аз съвсем ще се стопя...

Мисля да ми го пратиш Коля с пощенски гълъб :P и после да легнеш да се наспинкаш :)

• Автор
Мисля си дали има друг такъв калпазан като моя?:sobbing: Ам че то ако продължава така, аз съвсем ще се стопя...

Чудя се какво ли е направил :)

Мисля да ми го пратиш Коля с пощенски гълъб :inlove1: и после да легнеш да се наспинкаш :sobbing:

Уф, да ти го пратя, ама мисля че ти побелее косата... biggrin.gif

Чудя се какво ли е направил :)

Сега се смея щото вече май ни се размина - така изглежда. Какво? Счупи си главата - струи оная ти ми кръв, майка му реве, баща му вика... цирк biggrin.gif

Уф, да ти го пратя, ама мисля че ти побелее косата... biggrin.gif

Сега се смея щото вече май ни се размина - така изглежда. Какво? Счупи си главата - струи оная ти ми кръв, майка му реве, баща му вика... цирк biggrin.gif

Мисля си, че тъй или иначе съм почнала да побелявам...пращай го kiss.gif

И си мисля още, че не е само твоя калпазанин...Моята мъничка сладуранка / първа братовчедка и моя кръщелница / миналата година падна по очи на цимента един ден преди кръщането си sad.gif

Мисля си как още малко и нервната ми система няма да издържи-ще ме разбере цялата Лефкосия каква скандалджийка мога да бъда.

Мисля си как още малко и нервната ми система няма да издържи-ще ме разбере цялата Лефкосия каква скандалджийка мога да бъда.

Мисля, да изпуснеш малко парата, щото ако викнеш, може чак ние тук в България да те чуем biggrin.gif:)

Мисля си, че тъй или иначе съм почнала да побелявам...пращай го kiss.gif

И си мисля още, че не е само твоя калпазанин...Моята мъничка сладуранка / първа братовчедка и моя кръщелница / миналата година падна по очи на цимента един ден преди кръщането си sad.gif

Какво да ги правиш? Юнак без рана не може biggrin.gif

Само се чудя на съседката - където го сложи нейното, то не мърда. Живот! biggrin.gif

Викни, моме, викни... да видят те що е българска кръв biggrin.gif

Излизам сега,като се върна ще споделя дали са разбрали що е българска кръв или пак им се е разминало.

Излизам сега,като се върна ще споделя дали са разбрали що е българска кръв или пак им се е разминало.

мисля си да не им се разминава....покажи им-покажи им.... biggrin.gif

В мометна си мисля, че ако Fedora знае какво още я чака - още днес ще си купи въже :wors:

хихиххи, аз само се подхилвам ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.