Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бар " Заспалите Гугутки " (00.00-07.00)

Featured Replies

Даааа, филма беше силен !

Някои хора не знаят ли че тук се пише на Български език ;)

Редактирано от rulom (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 90k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

тя кака Линда не разбира ... !

Руломка ... как мислиш , осъществима ли е идеята " Предай нататака " ???

Бе цял ден чета някакви религиозни глупости в тоя форум и рових къде ли не и не намерих къде да се оплача и да кажа че ние сме си нормални хора и ....те така cool.gif А добра вечер/нощ/ и ...да пиинем по едно, а? ;)

Бе цял ден чета някакви религиозни глупости в тоя форум и рових къде ли не и не намерих къде да се оплача и да кажа че ние сме си нормални хора и ....те така cool.gif А добра вечер/нощ/ и ...да пиинем по едно, а? ;)

А защо ги четеш? Защото ти е интересно или да събираш маТРиал, за да има какво да докладваш? Това ли ти е новото хоби - докладване? Споко, в нашия раздел нищо не се губи - всичко се съхранява, за да се чете от който иска.

Аз няма какво да събирам.Влизам във форума защото постоянно намирам информация от която се нуждая.

Като ви гледам вас/религиозния раздел/ май отдавна сте намерили това от което се нуждаете biggrin.gif Боднете и по две цигарки и се метнете от близката тераса.Така поне спама във форума ще изчезне............пък знае ли човек, може и да се преродите в някой Далай Лама cool.gif

И НАЗДРАВЕ, това не е раздела с религиите ;)

Аз няма какво да събирам.Влизам във форума защото постоянно намирам информация от която се нуждая.

Като ви гледам вас/религиозния раздел/ май отдавна сте намерили това от което се нуждаете biggrin.gif Боднете и по две цигарки и се метнете от близката тераса.Така поне спама във форума ще изчезне............пък знае ли човек, може и да се преродите в някой Далай Лама cool.gif

И НАЗДРАВЕ, това не е раздела с религиите :clap:

Ееееееееееее, другото име на раздел Религия и мистика е раздел Ракия и мастика. И при нас е много забавно. laugh.gif

Казва се така, защото понякога като четеш мненията на потребителите там се чудиш на колко ли ракии и мастики са пишещите. :clap:;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Бе, ако влена във вашия раздел дали ще мога да попиша поне 12 часа без да ми бъде изтрит пост cool.gif

Полета на " недоспалите " започва ... !

Попитах те нещо - ти като си Телец обичаш ли да ядеш сладки неща?

Как можеш да познаеш по зодията cool.gif ? Ама да не обръща ме хубавата тема във вашият раздел !

Отговора е ДА !

Само за едно те моля tuksum ... успокой твоето приятелче U.Ra !

Наздраве !

Как можеш да познаеш по зодията cool.gif ? Ама да не обръща ме хубавата тема във вашият раздел !

Отговора е ДА !

Само за едно те моля tuksum ... успокой твоето приятелче U.Ra !

Наздраве !

Де се опиташ да успокоиш U.Ra е като да се опиташ да накараш слънцето да спре да изгрява сутрин, водата да спре да тече надолу, предметите да падат нагоре, вместо надолу.

Охххххххххааааааааа, ама как познах, че оная от зодия Скорпион се е ядосала. Много лесно се нервят Скорпионите, това от мен да го знаеш. Добре, че с теб сме се родили Телци и сме си спокойни по природа. biggrin.gif А иначе Скорпионите са много нахални. Е, вече знам как да я ядосам - ще и пратя U.Ra. :lol6::offtopic_s:

U.Ra е непоправим ... Да си спори с " Религия и .... " ... ама жащо ходи да пили нервите на хората по други раздели !?!

Все едно аз да дойда да Ви досаждам там ... ами няма да стане ! Ама той/ ТО / е компетентно във вичко ! Пфууу !

U.Ra е непоправим ... Да си спори с " Религия и .... " ... ама жащо ходи да пили нервите на хората по други раздели !?!

Все едно аз да дойда да Ви досаждам там ... ами няма да стане ! Ама той/ ТО / е компетентно във вичко ! Пфууу !

А защо го наричаш ТО? cool.gif

Добра вечер !

Аз им ходих в раздела, ама за малко cool.gif

Става на въпрос за "Ракията и мастиката" ;)

Добра вечер !

Аз им ходих в раздела, ама за малко cool.gif

Става на въпрос за "Ракията и мастиката" ;)

Тъй ли? Да не си се объркал нещо? Ти напоследък честичко ходиш там. cool.gif;)

А защо се оправдаваш, че си бил там за малко?!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ее, не ми го пише рожденния ден отпред.. а пиша тук, защото още не спя :Р

Ей, тия от ДАНС голяма работа, а иначе си че та ей така, не може ли.Даже на моменти ми се ще да се включа, ама нямам чак толкова свободно време, пък и вашето творчество е много разпокъсано из темите laugh.gif

Ама все пак като се зачете човек,забавно е..... даже си мисля че сте за друг раздел cool.gif

Ее, не ми го пише рожденния ден отпред.. а пиша тук, защото още не спя :Р

Ха честито!

:yanim:;)vacation1.gif

;):cheers:

Ей, тия от ДАНС голяма работа, а иначе си че та ей така, не може ли.Даже на моменти ми се ще да се включа, ама нямам чак толкова свободно време, пък и вашето творчество е много разпокъсано из темите laugh.gif

Ама все пак като се зачете човек,забавно е..... даже си мисля че сте за друг раздел cool.gif

Препоръчвам ти темата Кришна. Мисля, че не по-малко о-духо-творяваща е и тази тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...8501&st=285 cool.gif

Препоръчвам ти темата Кришна. Мисля, че не по-малко о-духо-творяваща е и тази тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...8501&st=285 cool.gif

На следващата отпуска :cheers: ще й обърна внимание cool.gif

И честито на рождениците и от мен ;) ;)

Има ли някой ? .. Тъкмо тичах за "Кукуряка", ама затворили :/ Да поздравя всички влюбени с една

, а за останалите къде е бармана да сипе по една ракия ?

Ае кой каза наздраве ??

Има ли някой ? .. Тъкмо тичах за "Кукуряка", ама затворили :/ Да поздравя всички влюбени с една
, а за останалите къде е бармана да сипе по една ракия ?

Ае кой каза наздраве ??

:help::):magnifier: .... DJ Докотара и МагаРи .... от каде го намерИ FEarBG ! Какво ще пиеш ?

Винце искам :magnifier: Не съм разбирач, та не знам кое точно да поръчам, ама да е някое отлежало ..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.