Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бар " Заспалите Гугутки " (00.00-07.00)

Featured Replies

Малииии ... маймунче ! Изпревари ме да отвориш кръчмето !

Рефреша е тука , ти си на линия , чакаме печеният , адашката и рулома да се събирим старите муцуни :P !

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 90k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

да се събирим старите муцуни!

А нови може ли да внедрим?(себе си имам предвид, другите сами да се уреждат)

Редактирано от peps (преглед на промените)

какви "заспали гугутки", бре?

аз заспали тука не виждам laugh.gif

на всичкото отгоре днес съм се предозирала с кафенце, малко пощурЕх и мисля тая нощ да оспамя форума laugh.gif

Как бе Пепс ... ти си такъв , стара кримка cool.gif !

бат Сашо я идвай и ти, и не са прай на скромен !

Ми аз няма к'во да правя, баце. До ссега съм гонил сестрата от машината, та най-накрая склони да си легне. Но за утре имам подъл план, ще изхлузи кабела на и-нета, и тя няма да сеосети какво става. След като вече се откаже да седи на предназначеното за моето задно няколко буквие стол, отново съвсем дискретно ще си плъг-на кабела и "светът никога няма да унае"... biggrin.gif

Подъл план!Много добре замислено.

Туй над мене тая вечер не ми обръща Фнимание

Ако под "туй" трябва да се рабира моя милост ще кажа "съжалявам"! Просто в момента съм изключително радостен и не мога да мисля за нищо друго освен това дето ме вълнува.

Редактирано от peps (преглед на промените)

Гале, аз ти обръщам внимание бе, спокойно. Виж предлагам ти в мармарис да те взема - ти не щеш. Я к'во се оплакваш тука о липса на внимание...

Само казвам наздраве :cheers: и са маФкам,понякое време може пак да мина ,да ви видя дали сте се натръшкали biggrin.gif

Добра нощ ! Кой разлива? Бройте ме и мен за едно cool.gif

Ако под "туй" трябва да се рабира моя милост ще кажа "съжалявам"! Просто в момента съм изключително радостен и не мога да мисля за нищо друго освен това дето ме вълнува.

Това "туй" си ти, скитниче малко

Ще кажеш ли на кака си какво те вълнува, или е тайна :P

Гале, аз ти обръщам внимание бе, спокойно. Виж предлагам ти в мармарис да те взема - ти не щеш. Я к'во се оплакваш тука о липса на внимание...

Ти искаш да ме водиш по некви клубове, пък аз съм срамежливо момиче :)

Само казвам наздраве :cheers: и са маФкам,понякое време може пак да мина ,да ви видя дали сте се натръшкали biggrin.gif

Наздраве, минавай, ама гледай да ни Та спъна, че тая нощ... :nono:

Ти искаш да ме водиш по некви клубове, пък аз съм срамежливо момиче :cheers:

Яааа, такива да си ги нямаме. Като си с мене, при моята видна скромност, твоята просто ще бледнее biggrin.gif

Ще кажеш ли на кака си какво те вълнува, или е тайна

Ами не не е тайна. Много съм щастлив от факта, че саседите спряха да се се дръндят и ми върнаха надеждата, че ще поспя тази нощ. Най - накрая няма да кръжа цял ден като удярен хиликоптер.

А ти как си, мила? Похвали се нещо!

ето го батко бе ... Каде се загуби бре ?!?

Работа...празници...главоболия след празниците и т.н.

Ами не не е тайна. Много съм щастлив от факта, че саседите спряха да се се дръндят и ми върнаха надеждата, че ще поспя тази нощ. Най - накрая няма да кръжа цял ден като удярен хиликоптер.

Събота вечер е, срамота е ако си легнеш преди съседите biggrin.gif

А пък аз отивам да си ям ... пак ... " Сочното пиле " на " Маги " и да си отворя една " Бургаска бира " ....I'll be back

Събота вечер е, срамота е ако си легнеш преди съседите

О, те си легнаха преди 2 часа!

Интересно ми е какво толкова и правеше тоя, та квартала разбра, че тая вечер я е огряло!

А ти как си, мила? Похвали се нещо!

aaa, добре :cheers:

видях, че се ядосваш на училището. недей го прави, че един ден като мене ще искаш пак да учиш, ама няма да може...

иначе и аз ще почвам пак да чета, че след две седмици ми почват очните :nono: другото си е постарому

Аз обаче знаете ли к'во ще направя. Ще взема да си легна...! Лека Нощ. И до днес biggrin.gif

Яааа, такива да си ги нямаме. Като си с мене, при моята видна скромност, твоята просто ще бледнее biggrin.gif

значи ще сме двойка "хвани единия, удари другия" :cheers:

видях, че се ядосваш на училището. недей го прави, че един ден като мене ще искаш пак да учиш, ама няма да може...

иначе и аз ще почвам пак да чета, че след две седмици ми почват очните

А не, на мен училището ми е последната грижа. Подготвям се за кандидатстване тази година и заради това така съм се стегнал.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.