Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бар " Заспалите Гугутки " (00.00-07.00)

Featured Replies

кажи на мама си :ph34r:

има други поръчки biggrin.gif

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 90k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

лека нощ на оставащите :ph34r:

Лека Митак...много набързо ohmy.gif

За него не знам, но преди малко пребиха бащата на едно от пострадалите при катастрофа деца.

Човекът излезе и отиде до будката отсреща да си купи вода и някакви го пребили - ей так.

Без причина, без нищо...... ;)

За него не знам, но преди малко пребиха бащата на едно от пострадалите при катастрофа деца.

Човекът излезе и отиде до будката отсреща да си купи вода и някакви го пребили - ей так.

Ще остна без коментар :huh: ,в Плевен няма да идвам

Баси ...баси..баси.Какво се случва...пълно безумие :huh:

;) Вие оставете друго - от тези будки ходим да си купуваме през нощта вода, вафли и т.н. ....... :huh:

полицаите още не са дошли, между другото.

Чакаме ги.

Онези, "биячите" - които да и да са били - отдавна вече ги няма там-нали се сещате, че няма да седят и да чакат любезният чичко полицай да дойде и да ги арестува ?

предполагам , утре ще има поредното "дознание срещу неизвестен извършител", което ще потъне в прахоляк, или ще бъде прекратено "поради липса на доказателства" :angry:

А човекът -в нищо не е виновен.

Той просто отиваше да си купи вода, докато чака да оправим детето му, пострадало при поредната катастрофа, причинена от пиян водач.

Защо живеем в такъв свят..защо?

Защото бащите ни са си правили кефа, а майките са ни родили -за това сме живи. ;)

Полицаите преди малко дойдоха, взеха имената на пострадалия, и му казах, че ако иска да подаде жалба, че са го нападнали - утре да отиде до РПУ-то и да я подаде.Чак след това щяло да има разследване.

Ха познайте дали това ще доведе до някакъв резултат ? :huh:

Защото бащите ни са си правили кефа, а майките са ни родили -за това сме живи. ;)

Полицаите преди малко дойдоха, взеха имената на пострадалия, и му казах, че ако иска да подаде жалба, че са го нападнали - утре да отиде до РПУ-то и да я подаде.Чак след това щяло да има разследване.

Ха познайте дали това ще доведе до някакъв резултат ? :huh:

То е ясно....но това е,нещата просто се случват.... biggrin.gif

Пссст...(не съскам). Отварям си бирата. Все трябва да се гаси ракията с нещо... biggrin.gif

Звън на чаши ли чувам в далечината...ми наздраве вий анонимните алкохолици. (Митак не се крий под бара, Док да я махаш тая "Горна Баня") ;)

esq-one-drink-0609-lg.JPG

Тъй като не пия алкохол ще пия от ГОРНАТА БАНЯ.Надявам се няма да ме изхвърлите ,като мръсно коте заради тоя ми порок ;)

Ще вметна ,че това ми е единственият такъв иначе съм направо светица,по-точно "света вода ненапита" ;)

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Баси...добре че не предпочетох текилата..... biggrin.gifbiggrin.gif

Тъй като не пия алкохол ще пия от ГОРНАТА БАНЯ.Надявам се няма да ме изхвърлите ,като мръсно коте заради тоя ми порок ;)

Ще вметна ,че това ми е единственият такъв иначе съм направо светица,по-точно "света вода ненапита" ;)

Ще те преживеем някак...трябва да има и един трезвен да ни вика такситата ;) .Ето ти водичката

2608039.jpg

Благодаря!

И Наздраве!А за такситата споко и такси ще извикам и ще Ви нося ,ако трабва.. ;)

Хехе аз мислех да го хапваме без лъжики ,ти цял черпак изкара!хахаахах

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Упс.... ;)

Той вече се разтопи. Няма нужда от лъжичка. biggrin.gif

По-добре с черпака ;)

Ако ми кажеш кибрита за какво ще го ползваме.... ohmy.gif

Благодаря!

И Наздраве!А за такситата споко и такси ще извикам и ще Ви нося ,ако трабва.. ;)

Хехе...внимавай с нас ...да не те научим на пороци.... ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.