Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Kaspersky Anti-Virus/Internet Security 2009 - част 2

Featured Replies

Проблема с архивите е известно,въпроса е че ме притесни с EICAR теста,а това не е нормално,програмата не работи при теб както трябва,никак даже!

Пробвай и пиши.

Готово, дадох repair и същата работа. Няма логика, всичко иначе работи идеално, леко, безпроблемно (с 512 РАМ съм, а в някои отношения се усеща по-лека и от ESS 4.0). Но отново същото с EICAR. И то с 2-ия вариант. При варианти 1,3,4 няма проблем - access denied.

• Отговори 537
  • Прегледи 48,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова финална версия 2009 8.0.0.523: Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU Kaspersky Internet Securi

• Инструмент за деинсталиране на продуктите AVG: 32 bit 64 bit Инструмент за деинсталиране-универсален( не е пробван ) =>> http://www.appremover.com/

• Прав си От бързане не прецених,че там е по удачното място.Затова пък сега го направих като хората http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1405249

Публикувани изображения

Готово, дадох repair и същата работа. Няма логика, всичко иначе работи идеално, леко, безпроблемно (с 512 РАМ съм, а в някои отношения се усеща по-лека и от ESS 4.0). Но отново същото с EICAR. И то с 2-ия вариант. При варианти 1,3,4 няма проблем - access denied.

Имаш на в предвид този:

9hp54578.jpg

Другия под него не се засича,понеже се отваря чрез браузъра текстови файл и това не е само с Касапа.

Кой от двата?

Имаш на в предвид този:

9hp54578.jpg

Другия под него не трябва да се засича,понеже се отваря чрез браузъра текстови файл.

Кой от двата?

Да, този, който си маркирал. Долния ред са под SSL криптиран протокол.

Предполагам става въпрос за 2-ия вариянт от първия ред : Download area using the standard protocol http

При същия вариянт на втория ред : Download area using the secure, SSL enabled protocol https трябва да се включи в настройките на Касперски да сканира SSL протокола и да се инпортира в съответния браузер SSL сертификата на Касперски лаб....

П.П. Сори - изпревариха ме

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Да, този, който си маркирал.

Хм,имаш проблем и това е,с настройки по подразбиране трябва да го блокира.

Защо не инсталираш(не че си длъжен, като потребител да го правиш ), наново 506 (докато я ползвах под XP и Vista нямах проблем,отдавна минах на 2010),остави си само лиценза.

P.s. Ако нещата тогава се оправят ,ще ми е нужна малко повече информация.

Направи няколко шота, преди да сложиш 506,запази ми лога от 523.Този път ще играе големия шрифт,ако не ме баннат вече(не ми дреме),омръзна ми да ми се надуват, като пуйки във форума им.

Защото тази версия 2009 523 дойде ей така,тествали са я зад кулисите. :yanim:

Хм,имаш проблем с програмата и това е,с настройки по подразбиране трябва да го блокира.

Защо не инсталираш(не че си длъжен, като потребител да го правиш ), наново 506 (докато я ползвах под XP и Vista нямах проблем,отдавна минах на 2010),остави си само лиценза.

P.s. Ако нещата тогава се оправят ,ще ми е нужна малко повече информация.

Направи няколко шота, преди да сложиш 506,запази ми лога от 523.Този път ще играе големия шрифт,ако не ме баннат вече(не ми дреме),омръзна ми да ми се надуват, като пуйки във форума им.

Защото тази версия 2009 523 дойде ей така,тествали са я зад кулисите. :yanim:

Ще видя дали ще имам време, защото съм на работа и пиша в минималните свободни минутки. Честно казано 506 не ми се слага, тъй като ми бавеше браузването. При същите настройки, с 523 няма и минимум видим лаг.

Ще видя дали ще имам време, защото съм на работа и пиша в минималните свободни минутки. Честно казано 506 не ми се слага, тъй като ми бавеше браузването. При същите настройки, с 523 няма и минимум видим лаг.

Тогава я деинсталирай,остави си лиценза,почисти от остатъци и я инсталирай отново,друго не ми идва като идея.

Тогава я деинсталирай,остави си лиценза,почисти от остатъци и я инсталирай отново,друго не ми идва като идея.

Много ти благодаря за отделеното време!

Да, този, който си маркирал. Долния ред са под SSL криптиран протокол.

Ползвам 454 сега ще пробвам и с 523

ps. Ето и с 523

Аз не виждам някакви проблеми,нито с 454 нито пък 523

Според мене пробвай да преинсталираш програмата и после ако пак е така тогава мини на по стара версия.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ползвам 454 сега ще пробвам и с 523

ps. Ето и с 523

Аз не виждам някакви проблеми,нито с 454 нито пък 523

Според мене пробвай да преинсталираш програмата и после ако пак е така тогава мини на по стара версия.

Ами именно - значи и при теб е така. Засича, а пък визуализира текста. Това е проблема. Трябва да се появи съобщение в червено от web guard, че блокира, както и при останалите случаи от 1-вия ред. Така е при другите антивирусни, от опит знам - Avira, NOd32, Bitdefender, Avast. Тези, които имат web модул.

Ами именно - значи и при теб е така. Засича, а пък визуализира текста. Това е проблема. Трябва да се появи съобщение в червено от web guard, че блокира, както и при останалите случаи от 1-вия ред. Така е при другите антивирусни, от опит знам - Avira, NOd32, Bitdefender, Avast. Тези, които имат web модул.

Ами при мене блокира веднага свалянето. Не ми пречи изобщо.

Пробвай да вдигнеш евристиката на Антивируса на макс но е излишно според мене.

КИС 2009 (523)

Ами при мене блокира веднага свалянето. Не ми пречи изобщо.

Пробвай да вдигнеш евристиката на Антивируса на макс но е излишно според мене.

КИС 2009 (523)

Здравей,

Пробвай с този hxxp://www.2shared.com/file/10000305/ef7cc83d/server32.html. И когато ти даде, че е блокирал, натисни да се свали въпреки това. И при мен се появаява в долния десен ъгъл, че блокира, но си го свалям без проблем. Пробвах и с IDM и с вградения даунлоуд мениджър и същата работа - уж блокира, а си го свалям и при on-demand сканиране пак го засича и тогава го трие.

• 1 месец по-късно...

Kaspersky Security Suite CBE 09

http://www.computerbild.de/artikel/cb-Heft-Service-zum-Heft-Lizenz-fuer-Kaspersky-Personal-Security-Suite-verlaengern-1182859.html

Както знаете списанието Computer Bild за своите потребители е пуснало тази версия. Локализацията е на немски език.

Пробвах след инсталирането на Kaspersky Security Suite CBE 09 да добавя Пакет за езиков интерфейс на KIS v8.0.0.506 от DumpeR® kis8.0.0.506_final_bg_rev1.exe и стана перфектно.

След разрешение от страна на DumpeR ще дам връзка към целият комплект.

Сваляне на инсталатора и БГ пакета на DumpeR

http://rapidshare.com/files/351266263/Kaspersky_Security_Suite_CBE_09.7z

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.