Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Kaspersky Anti-Virus/Internet Security 2009 - част 2

Featured Replies

има ли работещ касперки за windows 7 , и коя версия е ?

• Отговори 537
  • Прегледи 48,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова финална версия 2009 8.0.0.523: Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU Kaspersky Internet Securi

• Инструмент за деинсталиране на продуктите AVG: 32 bit 64 bit Инструмент за деинсталиране-универсален( не е пробван ) =>> http://www.appremover.com/

• Прав си От бързане не прецених,че там е по удачното място.Затова пък сега го направих като хората http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1405249

Публикувани изображения

Защо КИС 2009 се държи по този начин:

без да сканира или ъпдейтва..много ме изнервя днес..! :)

И след рестарт ли е така?

да и то след два рестарта.....!

Освен да намалиш евристиката ако е на max. и ако продължава, сложи версия 454 със същия активационен ключ .

Освен да намалиш евристиката ако е на max. и ако продължава, сложи версия 454 със същия активационен ключ .

Много благодаря версията ми е 8.0.0.506.....а евристиката ми е на средно ниво.....като че ли сега се нормализира...никога не ми е правил този номер....побърка ме....!

Много благодаря версията ми е 8.0.0.506.....а евристиката ми е на средно ниво.....като че ли сега се нормализира...никога не ми е правил този номер....побърка ме....!

При мен се е случвало на max. евристика (версия Кис 7.0.0.321/Кис 506 под Vista),например когато му задам да сканира по-голям по размер инсталационен файл и го прекъсна по време на сканиране,но това по-принцип го прави много рядко.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

При мен се е случвало на max. евристика (версия Кис 7.0.0.321/Кис 506 под Vista),например когато му задам да сканира по-голям по размер инсталационен файл и го прекъсна по време на сканиране,но това по-принцип го прави много рядко.

На мен никога не ми го е правил този номер...преди да мина на КИС 2009,бях с КАВ ...и тогава нямам спомен да е правил така....сега като че ли се укроти...интересна работа sad.gif

Здравейте !

Днес KIS 8.0.0.506 изкара съобщение,ключа ми е невалиден/ползвам 100дневен,оставаха 34дена ,Вин ХП Сп3\.

Деинстал с неговия ремувъл,чистене на регистри,свалих версията на руски от офиц.сайт.

Приема ключа,започва упдейт и.........отново ключа невалиден.

Активирах я триал,но пак същият проблем

Искам да ПОМОЛЯ за помощ .

Благодаря предварително

п

Здравейте !

Днес KIS 8.0.0.506 изкара съобщение,ключа ми е невалиден/ползвам 100дневен,оставаха 34дена ,Вин ХП Сп3\.

Деинстал с неговия ремувъл,чистене на регистри,свалих версията на руски от офиц.сайт.

Приема ключа,започва упдейт и.........отново ключа невалиден.

Активирах я триал,но пак същият проблем

Искам да ПОМОЛЯ за помощ .

Благодаря предварително

http://support.kaspersky.ru/kis2009/license

пМероприятието си е на кракери - а те лъжат когото могат. Едва ли някой би могъл да ти помогне - но можеш да си помогнеш сам. Помисли и вземи нещата в свои ръце - можеш да инсталираш други програми - например KAV 8.0.0.506 с някоя от добрите стени. Или друго-както си прецениш. Поздрави

Здрасти TNN !

Това за "мероприятието" не го разбрах .Свалих си ключе от "известен сайт" и досега няма проблем(докога ли)

Благодаря !

От няколко дена забелязвам в отчетите нещо, което ме притеснява:

796529F.jpg

как ще го коментирате?

Здрасти TNN !

Това за "мероприятието" не го разбрах .Свалих си ключе от "известен сайт" и досега няма проблем(докога ли)

Благодаря !

Докато се задейства поредния черен списък на КасперскиЛаб. Какво има за разбиране - "промоцията" няма нищо общо с производителите на софтуера. Поздрави

От няколко дена забелязвам в отчетите нещо, което ме притеснява:

796529F.jpg

как ще го коментирате?

Май си имаш приятелче пропуснато от предната си защитната програма.

Като сканираш и го намери го изтрий,като изтриеш и всички точки на въстановяване.Ако те притеснява това,че пише че защитата не работи - и ти е зелено горе единствено може да означава познат бъг във програмата(ако центъра за защита не те известява за спряна Антивирусна защита естествено)

Файла дето показва изтрит ли е или НЕ? Ако не е го изтрий,въпреки че Касперски го следи непрекъснато.

Май си имаш приятелче пропуснато от предната си защитната програма.

Ами интересно, че това "приятелче" в действителност е препахнато от папката в която е открито и е хвърлено в карантината, НО незнайно защо, от време на време пак го "открива", а като погледнеш в папката- го няма, а в карантината присъства само 1 бр.! :)

Ако те притеснява това,че пише че защитата не работи - и ти е зелено горе единствено може да означава познат бъг във програмата(ако центъра за защита не те известява за спряна Антивирусна защита естествено)

Всичко ми свети тотално в зелено и не е имало съобщения за някакви проблеми. Мисля, че разбрах какво е! Този отчет показва момента на изключване на компютъра и ествествено програмата тогава спира да работи. Забелязах- всички тези отчети съвпадат точно с момента на пълно изключване или на рестарт на компютъра. Ти не си ли го забелязал по-рано?

Докато се задейства поредния черен списък на КасперскиЛаб. Какво има за разбиране - "промоцията" няма нищо общо с производителите на софтуера. Поздрави

Здрасти пак TNN !

;) за отговора ти  и да те попитам , когато го активираш триал за 1 месец пак ли има черен списъкohmy.gif.

Благодаря.

Ами интересно, че това "приятелче" в действителност е препахнато от папката в която е открито и е хвърлено в карантината, НО незнайно защо, от време на време пак го "открива", а като погледнеш в папката- го няма, а в карантината присъства само 1 бр.! :question:

Не е точно така - виж локализацията му! Изключи и включи отново System Restore и не би следвало вече да имаш този проблем.

Здрасти пак TNN !

:question: за отговора ти  и да те попитам , когато го активираш триал за 1 месец пак ли има черен списъкohmy.gif.

Благодаря.

С триалите си е законно пробване - преценяваш дали да купиш след срока или да пробваш нещо друго. Всеки триал си е индивидуален - предоставят ги на желаещите. Обикновено в черния списък попадат ключове ползвани поне на три или повече компютри. Поздрави

Всичко ми свети тотално в зелено и не е имало съобщения за някакви проблеми. Мисля, че разбрах какво е! Този отчет показва момента на изключване на компютъра и ествествено програмата тогава спира да работи. Забелязах- всички тези отчети съвпадат точно с момента на пълно изключване или на рестарт на компютъра. Ти не си ли го забелязал по-рано?

Не не съм забелязъл такова нещо.

КИС се изключва чак при затваряне на Уиндоуса и стартира още преди да си се логнал.За този бъг,съм чел във форумите на Касперски - ти с коя версия си? Според мене си струва единствено 454 версия.

Здрасти пак TNN !

:question: за отговора ти  и да те попитам , когато го активираш триал за 1 месец пак ли има черен списъкohmy.gif.

Благодаря.

Времето на ключетата отминава - остава много,ама много малко време.

http://www.kaspersky.ru/legal

Операция «Легализация» продлится только до 1 июля,

а пиратские версии могут перестать работать еще раньше!

Вече виждам в новите версии активацията става по три начина:

- Онлайн

- Пробна версия

- Бета версия(ако ползваш БЕТА и е в процес на тестуване)

Не не съм забелязъл такова нещо.

КИС се изключва чак при затваряне на Уиндоуса и стартира още преди да си се логнал.За този бъг,съм чел във форумите на Касперски - ти с коя версия си? Според мене си струва единствено 454 версия.

Със 506 съм! 454 я няма никъде за сваляне!

Със 506 съм! 454 я няма никъде за сваляне!

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbui...%20release/KAV/

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbui...8.0.0.454ru.exe

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbui...8.0.0.454en.exe

Заповядай :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Първия линк...не се сваля нищо- така си стои.

Втория линк го свалих, НО се оказа някаква бета версия и като я инсталирах, нещеше да ми приема лиценза. sad.gif

Третия линк е за английска версия и те не ме върнува.

Връщам се на 506...

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Първия линк...не се сваля нищо- така си стои.

Втория линк го свалих, НО се оказа някаква бета версия и като я инсталирах, нещеше да ми приема лиценза. sad.gif

Третия линк е за английска версия и те не ме върнува.

Връщам се на 506...

Вярно sad.gif мога да ти я кача ако ми имаш доверие.

Съжалявам за неприятностите sad.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.