Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Kaspersky Anti-Virus/Internet Security 2009 - част 2

Featured Replies

...да така е и го разбрах ....нo защитната стена нa Windows нещо не ми допада....предложете ми нещо така че да се сработи с KAV...и след като съм зад рутер имам ли нужда от такава :rolleyes:

Най добре директно мигрирай на Kaspersky Internet Security 2009 - препоръчвам версия 8.0.0.454

ftp://downloads1.kaspersky-labs.com/devbu...8.0.0.454en.exe English

ftp://downloads1.kaspersky-labs.com/devbu...8.0.0.454ru.exe Russian

• Отговори 537
  • Прегледи 48,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова финална версия 2009 8.0.0.523: Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU Kaspersky Internet Securi

• Инструмент за деинсталиране на продуктите AVG: 32 bit 64 bit Инструмент за деинсталиране-универсален( не е пробван ) =>> http://www.appremover.com/

• Прав си От бързане не прецених,че там е по удачното място.Затова пък сега го направих като хората http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1405249

Публикувани изображения

Free Kaspersky Antivirus and Internet Security 2009 License Key for 6 Months http://pcsplace.com/software/free-kaspersk...y-for-6-months/ В края на миналата година изглежда сме пропуснали тази възможност. Не съм проверявал дали работи- случайно видях линка в друг форум.Не е ясно точно за кои версии е промо-сериала - можем да пробваме. Поздрави

Free Kaspersky Antivirus and Internet Security 2009 License Key for 6 Months http://pcsplace.com/software/free-kaspersk...y-for-6-months/ В края на миналата година изглежда сме пропуснали тази възможност. Не съм проверявал дали работи- случайно видях линка в друг форум.Не е ясно точно за кои версии е промо-сериала - можем да пробваме. Поздрави

404 Not Found

404 Not Found

Here is the activation serial key. You can use this serial during the activation phase of the installation process. Just select activate through serial and enter the below serial to activate your Kaspersky Anti Virus or Internet Security 2009.

T6B6K-8YK22-VBQH7-ZUZJG

Имам свободен достъп с IE 7 - копирах най-важното. Поздрави

...Не е ясно точно за кои версии е промо-сериала - можем да пробваме...

Да, инфото е оскъдно, а и сериалът е един, с което ми наподобява да вече неактивната промоция от Израел.

Да, инфото е оскъдно, а и сериалът е един, с което ми наподобява да вече неактивната промоция от Израел.

Прилича на редовна промоция за Швейцария на немски език. Нека пробва някой от феновете дали още е валидна -мога и аз да го направя - ако няма такъв... Поздрави

Прилича на редовна промоция за Швейцария на немски език. Нека пробва някой от феновете дали още е валидна -мога и аз да го направя - ако няма такъв... Поздрави

За промоциите и дали е редовна в съответната тема,няма нужда да се пише за едно и също нещо на две места:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1338374

Реших да премина от KAV на KIS.Ще използвам версия 8.0.0.454.Но не ми се получава деинсталирането на KAV.Използвам Кavremover 9...но при стартирането и PC-то ми забива.Моля помагайте...! ;)

Реших да премина от KAV на KIS.Ще използвам версия 8.0.0.454.Но не ми се получава деинсталирането на KAV.Използвам Кavremover 9...но при стартирането и PC-то ми забива.Моля помагайте...! ;)

Само да вметна,че KAVremover9 не работи коректно под Vista и понякога и под XP.

Да се ползва стандартния uninstall файл на програмата.

Как стигна до това дередже?

- деинсталиране на Кав със собственият му деинсталатор.НЕ СЕ ПОЛЗВАТ ДЕИНСТАЛАТОРИ НА ДРУГИ ПРОГРАМИ

- стартиране на специалният деинсталатор след рестарта

Проблем:

- при евентуален такъв проблем единственото решение е КАВ/KIS да бъдат инсталирани наново-версията която е ползвана.След успешната инсталация се преминава към деинсталация на продукта СТАРТ - ВСИЧКИ ПРОГРАМИ - ПАПКАТА НА ПРОДУКТА и се избира деинсталиране.

708935a.jpg

- след деинсталирането се почиства с ATF-Cleaner CCleaner

- свалете специалният инструмент KAVremover9 и го разхивирайте в собствена папка.Стартирате инструмента и въвеждате както е на картинката.

removaltool_9.gif

Справка: http://support.kaspersky.ru/faq/?qid=208635705

Добре де нали използвам... KAVremover9..забива..ще пробвам с нейния си деинсталатор или да пробвам с your uninstaller 2008...?

Добре де нали използвам... KAVremover9..забива..ще пробвам с нейния си деинсталатор или да пробвам с your uninstaller 2008...?

Недей ще я омажеш. Деинсталирай го по най-простия начин от Add or Remove Program. Ако имаш CCleaner може и с него - същото е.

Ясно..и последно преди да съм махнал KAV,моля за мнението ви дали KIS ще движи като се има впредвид че лаптопа ми малко по стар и със следните характеристики.....ОС WINDOWS XP SP 2,,INTEL procesor 1,60 GHz,RAM 1,50Gb (уточнявам че до този момент KAV РАБОТИ БЕЗ ПРОБЛЕМ при тези характеристики,но е редно да мина на по горно ниво и да махна допълнителните програми които работят със KAV)

710021P.jpg

Редактирано от icotonev (преглед на промените)

....eeeeee сега РЕКЛАМААААА :)

Редактирано от mihnev_sz
Редактиране на цитата (преглед на промените)

Да само че колегата до вчера твърдеше ,че била Авира.....

Виждам,че си XP....стена определено ще ти трябва ....Кис е малко сложна нейната стена,но ако си наясно ....

Най добре кажи какво точно искаш за да те ориентираме нанякъде.

Писах ти вече.Ако желаеш следвай препоръките програми за защита се деинсталират само и единствено със собствените им деинсталатори.

Ясно..и последно преди да съм махнал KAV,моля за мнението ви дали KIS ще движи като се има впредвид че лаптопа ми малко по стар и със следните характеристики.....ОС WINDOWS XP SP 2,,INTEL procesor 1,60 GHz,RAM 1,50Gb (уточнявам че до този момент KAV РАБОТИ БЕЗ ПРОБЛЕМ при тези характеристики,но е редно да мина на по горно ниво и да махна допълнителните програми които работят със KAV)

710021P.jpg

Да ще движи и още как biggrin.gif Дори ще работи по леко от колкото с КАВ.

Махни тази стена.

Рестартирай и тогава деинсталирай КАВ по нормалният начин.После почисти и може отново да пробваш със специалният инструмент за деинсталиране въпреки,че ще е излишно.

Инсталирай КИС в пълен обем в интерактвен режим и му слагаш всички чавки за заплахите.Рестартираш и конфигурираш съобразно мненията тук.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Правила на форума

Има все още валидни промоции,възползвай се от тук:

Текущи промоции на програми за сигурност - AV, FW, IS и т.н.

EDIT: Извинявам се! sad.gif

Редактирано от hitachihdd (преглед на промените)

Недей ще я омажеш. Деинсталирай го по най-простия начин от Add or Remove Program. Ако имаш CCleaner може и с него - същото е.

Не съм съгласен, че You Unistaller ще омаже. Не веднъж съм я премахвал с него, без никакви проблеми.

Не съм съгласен, че You Unistaller ще омаже. Не веднъж съм я премахвал с него, без никакви проблеми.

Е, да,но той намира и стартира вградения деинсталатор на самата програма,след което почиства след него от остатъци.На същия принцип е Revo Uninstaller.

Е, да,но той намира и стартира вградения деинсталатор на самата програма,след което почиства след него от остатъци.На същия принцип е Revo Uninstaller.

Напълно съм съгласен! Правилно е да се деинсталира с вградения деинсталатор и чак след рестартиране на компютъра да се почистят остатъците.

Спокко бе хора ..вече съм с КИС 2009.....деинсталация на КАВ ,инсталация на на КИС 2009 ,активация и всичко останало премина успешно.....само настройки на защитната стена...помощ и имали някаде тук из форума някои да е описвал настройките на целия КИС :angry:...просто искам да сверя часовника :P

Редактирано от icotonev (преглед на промените)

Не, че разбирам, но тоя YouUninstaller не е най удачния вариант според мен де... Той стартира дейнсталатора на програмата и след това трие остатъци, остатъци които трябва да се изтрият от самия деинсталатор на Касперски след като поиска рестарт. - така четох някъде из нета не знам дали е вярно, но ми се струва че е. Те остатаци пак остават, и за тях вече трябва да се ползва програмата по-горе.

P.s. Кой знае какви глупости съм написал xD

Не, че разбирам, но тоя YouUninstaller не е най удачния вариант според мен де... Той стартира дейнсталатора на програмата и след това трие остатъци, остатъци които трябва да се изтрият от самия деинсталатор на Касперски след като поиска рестарт. - така четох някъде из нета не знам дали е вярно, но ми се струва че е. Те остатаци пак остават, и за тях вече трябва да се ползва програмата по-горе.

P.s. Кой знае какви глупости съм написал xD

Абсолютно си прав,има си специализиран инструмент( KAVremover9) за пълното премахване, предоставен от Kaspersky Lab,не остава никакви заченки от програмата.Естествено не е задължително ползването му,ако се де-инсталира безпроблемно програмата по нормалния начин от менюто:Add/Remove programs.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Спокко бе хора ..вече съм с КИС 2009.....деинсталация на КАВ ,инсталация на на КИС 2009 ,активация и всичко останало премина успешно.....само настройки на защитната стена...помощ и имали някаде тук из форума някои да е описвал настройките на целия КИС :lol6:...просто искам да сверя часовника :)

Чете ли темата :line dance: Толкова неща има и в шапката и в следващите страници.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1104856

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1297013

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1234776

Ето някои от настройките при мене

720503E.jpg

720504w.jpg

720505T.jpg

720506i.jpg

720507q.jpg

720508t.jpg

Ползвам торент клиент често и затова в настройките за стената е така.

Какво предприемам от тук нататък..:720470j.jpg

Това са намерените уязвимости при тебе от програмата с предложение и връзка към тяхното решение.Може да преминеш към описанието на проблема или да игнорираш съобщенията.Препоръчвам ти да обновиш програмите си.

Ето как е при мене ;) Оказа,че че има нова версия на Лисицата biggrin.gif

720530O.jpg

720531Y.jpg

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.