Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за новите лица на Господари на ефира

Featured Replies

Жалко, намерихме си още една тема да плюем и да обиждаме другите. sad.gif

Водещите ме кефят, адреналинките също... и честно казано, ако сте гледали самия кастинг за адреналинки, ще видите че изборът почти не можеше да е по-добър!

Това е от мен!

Destiny, както ти изказваш мнение, така го правя и аз , и всички останали в този форум. Това, че не ми харесват адреналинките и водещите си е мое виждане, разбира се, че ще си го изкажа. Не "плюя" , споделям мнение. Както вече казах, хора които се появяват по телевизията е силно желателно, да не кажа задължително да изглеждат добре. Нямали са голям избор? Ми да се разтърсят повече. Не са им хубави момичетата. Какво, да кажа че ми харесват когато не е така ли?

А последният ми пост беше ей така за майтапа.

Regards.

Редактирано от Serenity (преглед на промените)

Аз съм абсолютно За новите лица на господари на ефира.... Особенно водещите са много по - добри . За мен те са с 2 класи над миналите... Сега за адреналинките .. Ам при тях работата е "Х" ...

Destiny, както ти изказваш мнение, така го правя и аз , и всички останали в този форум. Това, че не ми харесват адреналинките и водещите си е мое виждане, разбира се, че ще си го изкажа. Не "плюя" , споделям мнение. Както вече казах, хора които се появяват по телевизията е силно желателно, да не кажа задължително да изглеждат добре. Нямали са голям избор? Ми да се разтърсят повече. Не са им хубави момичетата. Какво, да кажа че ми харесват когато не е така ли?

А последният ми пост беше ей така за майтапа.

Regards.

<{POST_SNAPBACK}>

Regards и на теб, Serenity!

Не оспорвам мнението на никой от форума и от конкретната тема!

Само моля те, обясни ми дали за теб има разлика между "не ми харесват" и "грозни са".

Ето, виж сама:

... А адреналинките са двойка кобили - за манекенки може да стават, но не и за подобен род танци и шоу. Имам чувството че всеки момент ще си оплетат кобилските крака и ще се сгромолясат. За лицата няма изобщо да говоря - стряскам се всеки път като ги покажат отблизо.

<{POST_SNAPBACK}>

това според мен си е чиста обида! ohmy.gif

и още:

Бе грозни са!

<{POST_SNAPBACK}>

тук няма какво да коментирам actually! :)

Старите повече ми допадаха. И водещите и адреналинките и Дейвид. Може би го има и това че не сме свикнали още, но не е само това. Когато започна предаването, то беше с невероятен рейтинг. Беше голямо забавление, защото беше нещо напълно ново. Човек доста да стои пред телевизията, рядко му се случва да попадне на гаф. И за това тогава всеки гаф, макар и да няма нищо смешно в него, просто сбъркана дума или запъване беше смешен. Но с всичко се свиква. И сега Господарите няма с какво ново да ни изненадват, защото гафовете, макар и различни, се свеждат все до някоя сгрешена дума. И това вече ни е омръзнало. От предаването, с много малко изключения, вече са интересни само блица и репортажа на Мавриков. И като добавим това, че не сме свикнали с новите водещи и ни се струва, че предаването е развалено само заради новите водещи, а то не е само от тях, а и от липсата на новости.

Само моля те, обясни ми дали за теб има разлика между "не ми харесват" и "грозни са".

Ето, виж сама:

Дестини,

Това е моят начин на изказване. Избрала съм този начин за изразяване. Ти го възприемаш като обида - ок ! Просто исках да кажа ... знам разликата между "не ми харесват" и "грозни са". Едното е начина по който се чувствам, а другото - причината да се чувствам така, т.е. те "не ми харесват" защото са "грозни". Но това е мое мнение ! Само, единствено,неналагащо, без задни мисли и най-вече - искрено!!!

Smile ;)

Аз не съм била от най-редовните зрителки тогава, не съм и сега.. но все пак мисля, че старите водещи си бяха по-добри. Обаче те вече се изчерпаха и затова наистина по-добрия вариант беше нови водещи. Може да не са толкова добри сега, но след време, когато трябва да ги сменят, да не кажете друго :clap:

Адреналинките - старите бяха супер, много добре танцуваха, а и бяха красиви :)

Новите момичета са хубави също, едни от най-добрите сред останалите от кастинга, общо взето журито взе правилен избор. Вярвам, че с времето ще показват все по-добри танцови изпълнения, а и ще придобият по-голям опит :P

/off - да завърша в стил английски и аз - Peace :bye: off/

Дестини,

Това е моят начин на изказване. Избрала съм този начин за изразяване. Ти го възприемаш като обида - ок ! Просто исках да кажа ... знам разликата между "не ми харесват" и "грозни са". Едното е начина по който се чувствам, а другото - причината да се чувствам така, т.е. те "не ми харесват" защото са "грозни". Но това е мое мнение ! Само, единствено,неналагащо, без задни мисли и най-вече - искрено!!!

Smile :)

<{POST_SNAPBACK}>

Аха, и аз така ги чувствам нещата - искрено.

Мир и любов да има, ххеехе! :clap:

• 12 години по-късно...

Въпросът е кога ще свалят Господари на ефира от ефир?? Това не беше ли достатъчно: https://pik.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D1%85%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D1%8F%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D0%B3%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B6%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D1%85%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-news785099.html

• 6 месеца по-късно...
преди 4 часа, acnekt написа:

Какво сваляне?

Те са в интернет пространството

това са стари записи, не гледай че скоро са качени

някъде да виждаш цяло предаване - не нали

Рачков да ти работи без пари хаха

:lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.