Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за новите лица на Господари на ефира

Featured Replies

Какво мислит за новите водещи и адреналинки.

Кои са по-добре старите или новите.

Редактирано от Mishkata (преглед на промените)

Абе старите си бяха супер ама тез май не ми допадат.

Старите със сигурност.Особено адреналинките :hush:

Определено и старите водещи ( Кръстев и Василев имам в предвид ) и старите адреналинки . Новите много "сухи" ми изглеждат ;) . Дано не продължават в същия дух , но според мен както всички предавания и това започна да изчерпва ...

• Автор

Просто сме свикнали.И на мен преди оня новия не ми харесваше обаче свикнах.

А до адреналинките не знам как са ги избирали обаче... ;)

Не ви харесват много защото не сте свикнали.Тази честа промяна на водещи пречи и аз да свикна.Иначе новите водещи са добре :temperature:

• 2 месеца по-късно...

Мисля, че старите водещи си бяха добре и на място, небиваше да ги сменят,бяха атрактивни и забавни по свой начин.

Вижте за адреналинките не е лошо да се сменят.

Започнах да свиквам с адреналинките, даже са ми по-симпатични от предишните, особено брюнетката, но с водещите не мога да свикна sad.gif

Започнах да свиквам с адреналинките, даже са ми по-симпатични от предишните, особено брюнетката, но с водещите не мога да свикна  sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Да и аз така просто мисля че не са избрали подходяши водещи.

Мамалев и Мъйнов са весели хора,но не ги бива за водещи на това предаване.Определено старите си бяха по-добре.

С адреналинките се свиква.

Нищо не мога да кажа за водещите,харесват ми като комици,но адреналинките не мога да ги понасям. Нито танцуват хубаво,нито имат вид като Теди и Ени...

Мое мнение,не ангажирам никого...

старите водешти бяха по добри,интересни и забавни!

Що се отнася до адреналинките:те са гола вода :wors:

Рачков и Зуека определено бяха по-добри и забавни.Новите хич ги няма!!!Адреналинките са под всяка критика

Водещите - не мога да възприема... Може би защото нивото им е под това на предишните. А адреналинките са двойка кобили - за манекенки може да стават, но не и за подобен род танци и шоу. Имам чувството че всеки момент ще си оплетат кобилските крака и ще се сгромолясат. За лицата няма изобщо да говоря - стряскам се всеки път като ги покажат отблизо. Теди и Ени ми липсват sad.gif Особено Ени. Уникална сладурана.

Жалко, че вече не са те ...

Водещите - не мога да възприема... Може би защото нивото им е под това на предишните. А адреналинките са двойка кобили - за манекенки може да стават, но не и за подобен род танци и шоу. Имам чувството че всеки момент ще си оплетат кобилските крака и ще се сгромолясат. За лицата няма изобщо да говоря - стряскам се всеки път като ги покажат отблизо. Теди и Ени ми липсват sad.gif Особено Ени. Уникална сладурана.

Жалко, че вече не са те ...

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно съм съгласен с теб!!! :shake_puter: И мисля , че такъв тип шоу не е за водещи като Мамалев и Мъинов!!!

Да,старите бяха върха,сравнение с новите...но става.

А що се отнася до адреналинките....едната прилича на лъв в главата,а другата има много големи устни.Знам всеки си има недостатъци,но това е моето мнение.

Бе грозни са ! Всеки си има недостатъци, ама тия дето ги гледам по телевизията всяка вечер трябва да са хубави, поне да ми радват окото. Щом ще се фръцкаш всяка вечер по национална телевизия, следва да си красив/а поне!

Мамалев и Мъйнов-докъде може да падне човек !?

Изгонени от всякъде,и стигнали ниво-шут в "кабеларка" !

Мамалев и Мъйнов-докъде може да падне човек !?

Изгонени от всякъде,и стигнали ниво-шут в "кабеларка" !

<{POST_SNAPBACK}>

хахаха това предаване е едно от най-гледаните в този жанр - за какво падение говорим?! Наистина Мамалев след като дълго "блестя" в едно от най-негледаните предавания НЛО по Канал 1, как можа да стигне до "шут" (да преведа водещ) в "кабеларка" (да преведа - втората най-гледана телевизия в БГ - национална медия), а пък Мъйнов, който сътвори такива бисери в музикално отношение (Тъпа овца, Дълт козел и т.н.) и се появяваше от дъжд на вятър в едно друго шоу по една друга "кабеларка" - как можа и той да падне така ohmy.gif

хахаха това предаване е едно от най-гледаните в този жанр - за какво падение говорим?! Наистина Мамалев след като дълго "блестя" в едно от най-негледаните предавания НЛО по Канал 1, как можа да стигне до "шут" (да преведа водещ) в "кабеларка" (да преведа - втората най-гледана телевизия в БГ - национална медия), а пък Мъйнов, който сътвори такива бисери в музикално отношение (Тъпа овца, Дълт козел и т.н.) и се появяваше от дъжд на вятър в едно друго шоу по една друга "кабеларка" - как можа и той да падне така ohmy.gif

<{POST_SNAPBACK}>

"Тъпа овца","Дърт козел".......егати заглавията

хаххахахха :)

Редактирано от dundi_d (преглед на промените)

... и на мен старите повече ми допадаха ...

За новите "Адреналинки" много ми допада искретата и наивна радост в очите им, когато са им дали по една-две реплики в предаване. Душици мамини - толкова са горди със себе си biggrin.gif.

А пък за двамата водещи така и не успях да разбера за викат толкова ohmy.gif

А що се отнася до адреналинките....едната прилича на лъв в главата

<{POST_SNAPBACK}>

Говориш за русата нали ? :eek:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.