Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри/Аутокад/HD Филми - каква конфигурация да избера ?

Featured Replies

Боклуците няма да ги включвам, най-горещите дискове, и най-бавните, и най-рисковите.Честито на печелившите, ползвай си ги.И не вярвам, че 12 серия са ги оправили.

• Автор

писачка замалко да забравя!

LG DVD RW GSA-H55N, 20x, Black 29.60 лв - би трябвало да записва и CD-та, нали ?

и охлаждане не трябва ли да има някакво?

Редактирано от bobi83 (преглед на промените)

писачка замалко да забравя!

LG DVD RW GSA-H55N, 20x, Black 29.60 лв - би трябвало да записва и CD-та, нали ?

и охлаждане не трябва ли да има някакво?

Ще чете и записва и сд-та, но един съвет от мене вземи този <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> или този , най-добре е асуса.

Охлаждане за какво?Процесора си има боксово, за рама, ако вземеш кита той си има също, а и няма голям смисъл от охлаждане на рама освен, ако не прегрява нещо, някоя перка, ако искаш сложи да върти, но не е задължително.

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

• Автор

ми де да знам... преди като бях купувал цяла конф. беше отделно и се замислих

значи комплекта е готов, утре отивам в скай и им тряскам парите : )

монитора ще остане за след някоя друга седмица, а от мишката се отказах заради кофти мнения по форумите и засега оставам със старата. докато издържи хаха

като го подкарам ще пиша cool.gif

ми де да знам... преди като бях купувал цяла конф. беше отделно и се замислих

значи комплекта е готов, утре отивам в скай и им тряскам парите : )

монитора ще остане за след някоя друга седмица, а от мишката се отказах заради кофти мнения по форумите и засега оставам със старата. докато издържи хаха

като го подкарам ще пиша cool.gif

Първо им се обади по телефона и направи поръчка.Едва ли ще имат всичко на склад, но предполагам за един ден ще гоставят каквото липсва. :rolleyes:

За писачка отдавна препоръчах ASUS Serial Ata-1814BLT или 2014L1T, която намериш.

Aко не си разбрал Fixt00l смята, че цамцунзите са най-доброто...Та позицията ти уж е за сийгейт, а подкрепяш цамцунга...

Имах предвид, че съм съгласен, че трябва да се търсят новите дискове. И определено избора на bobi83 е лош. Засега ми е известно, че само Seagate имат 500GB плочи. WD, Hitachi и Samsung са все още с 333GB-ови плочи, поне нови модели в сайтовете им не видях. Така, че грабвайте новия Seagate 500GB 7200.12, ако ви е малко, взимайте втори, излизат на цената на 1TB, а същевременно може да ги закачите в RAID. Дефекта вече казах, че се отнасяше само за старите дискове 7200.11

За писачка отдавна препоръчах ASUS Serial Ata-1814BLT или 2014L1T, която намериш.

И ако Seagate имаха дефект, то какво да говорим за 1814BLT, която след няма и 10 надписвания на Lightscribe дискове става само за боклука... Върнати са хиляди бройки, включително 3 от мен. Както и да е, дефекта не беше само при тях. По принцип избягвайте Lightscribe записвачки, освен ако няма да ви трябват.

Редактирано от zebo_dino (преглед на промените)

• Автор

Дънни платки за INTEL GIGABYTE EP35-DS3, P35, DDR II 1200/1066/800/667/533, SATA II, GLAN, LGA775 1 95.00 95.00 $

Памети RAM ADATA 2 x 2GB DDR II 800+ 1 52.20 52.20 $

тези две неща ги нямат... какво друго да избера ohmy.gif

една стъпка по скъпо дъно от конфигуратора на sky.bg:

GIGABYTE EP35C-DS3R, P35, DDR II/DDR III, SATA II, RAID, GLAN, LGA775 112.90 $

а рам от адата нямат други 2х2гб въобще sad.gif

Дънни платки за INTEL GIGABYTE EP35-DS3, P35, DDR II 1200/1066/800/667/533, SATA II, GLAN, LGA775 1 95.00 95.00 $

Памети RAM ADATA 2 x 2GB DDR II 800+ 1 52.20 52.20 $

тези две неща ги нямат... какво друго да избера ohmy.gif

една стъпка по скъпо дъно от конфигуратора на sky.bg:

GIGABYTE EP35C-DS3R, P35, DDR II/DDR III, SATA II, RAID, GLAN, LGA775 112.90 $

а рам от адата нямат други 2х2гб въобще sad.gif

Това http://sky.bg/Details.aspx?ID=11872 ако стигат парите, това което си показал твърдо НЕ!Ako искаш изчакай за п35-дс3 ти си решаваш, за рам има едни трансценд евтини, а ако искаш качество корсаир ама са сулинечки 130лъва някъде.

Питай и за две отделни платки на адата, ако искаш само дето са с по-лоши тайминги и май нямат охлаждане(което не ти е много нужно фактически)

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

• Автор

CORSAIR 2 x 2GB DDR II 800 DHX CL5, TWIN2X4096-6400C5DHX 74.70 $ icon14.gif

с 22 долара по-скъпа от адата...

с новото дъно общо се качва цената към 100 лева, допустимо е

/// а за лошия избор на хард... в момента само цена и обем ме интересува за да се вместя в парите, даже току що пак паднах на 500 гб хаха. по нататък може да взема 1ТБ някакъв по качествен

за по-нанатък остава и UPS и принтер

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.