Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed Shift

Featured Replies

аз не знам как да я подкарам с gamepad-a.

• Отговори 430
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Понеже никой по-знаещ не пожела да даде разяснение относно модовете публикувани в nfsplanet, реших да се пробвам! NFS Shift Bonus Cars in Career Mod ---------------------------------------------------- http://www.nfsplanet.com This mod enables all bonus cars available in career but also shows your profile unlockable items properly. Some cars has an original price and some based by car rating. PLEASE NOTE: This mod is only working with the unpacked version of NFS Shift. Please use the 'NFS Shift Unpacker' to unpack the game: http://www.nfsplanet.com/nfsshift_files.php?lang=eng За да използвам мода за отваряне на бонус колите трябваше да използвам NFS Shift Unpacker? NFS Shift Unpacker ---------------------------------------------------- http://www.nfsplanet.com Author: acti0n http://sommergemuese.klee.in/2009/09/shift-modden-und-ohne-repacker-zocken/ For several Need for Speed Shift mods you need to unpack the game files. In order to do so, just copy the following files into your game's directory: - game_unpack.bat - nfsshift.bms - quickbms.exe Then run 'game_unpack.bat'. Once the game is unpacked, you can use these new unpacked files by adding the "-loose" parameter to your shift.exe shortcut. Make a new shortcut on shift.exe, then click on right mouse -> properties and in the line "target" add " -loose". After that you should be able to start the game with this shortcut. Разопаковането трая близо час време!? След това в свойствата на шорткъта на играта за цел се дава това "F:\Need for Speed - Shift\SHIFT.exe" -loose! И играта чак тогава тръгва! След това използвах мода за бонус колите, като копирах файловете и колите от него в съответните директории на играта. И СТАНА!!! Имам девет страхотни автомобила в Career!!! aston_martin_dbr9, AUDI_R8_LMS, bmw_m3_gt2, dodge_viper srt10, ford_mustang_falken, maserati_mc12, porsche_997gt3rsr, porsche_cayman_s, shelby_terlingua

post-5778-1256103629,14_thumb.jpg

post-5778-1256103752,47_thumb.jpg

post-5778-1256103887,94_thumb.jpg

post-5778-1256103974,36_thumb.jpg

post-5778-1256104027,74_thumb.jpg

post-5778-1256105060,41_thumb.jpg

post-5778-1256105097,66_thumb.jpg

post-5778-1256105123,86_thumb.jpg

post-5778-1256105432,57_thumb.jpg

Редактирано от toto57 (преглед на промените)

• Автор

Ако някой ми каже как мога да ги снимам, ще ги кача тук за да ги видите!

Снимаш с Fraps. А къде точно в кариерата се появиха?! В магазина или в гаража?

Снимаш с Fraps. А къде точно в кариерата се появиха?! В магазина или в гаража?

В гаража! Tier 3, Tier 4!

• 4 месеца по-късно...

Момчета кажете с каква кола трябва да карам на "Works Restricted competition" само там несам направил нито една звезда. Мерси много предварително.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте наскоро си изтеглих горепосочената игра, която не искаше кой-знае кви минимални характеристики за да се играе. PC-то ми е : CPU: AMD Athlon 64x Dual Core 5200+ (2*2.7GHz) RAM: 1*2GB 800MHz HDD 320GB Samsung Video Card: nVidia GeForce 8500 GT 2 - 512MB up to 1279MB (води се GT2, защото има същия модел но със Silent охлаждане, а тази е с винтилатор) OS: Windows 7, която ми дава оценка 4,2 Играта ми иска минимална оценка 3,0 а препоръчителна 4,0 а моято както забелязвате е малко по висока та проблема ми е следния: когато стартирам играта, играя известно време, след което тя " замръзва" и не може да се пусне повторно до следващото рестартиране на компа. Някой знае ли каква може да е причината за това ??? Пробвах дайе да намаля еффектите на минимум и да смъкна резолюцията до 1024*768 (монитора ми е с 1920*1080) и пак същата история !!! Моля за HELP, ако някой знае нещо по въпроса !!!

• 2 месеца по-късно...

Значи играта е много яка.Тотално разибяваща.Незнам що обаче мисля ,че ми засича.Имам системните изисквания ама пак ми засича.Дали е от играта или трябва да инсталирам още добавки някакви?

Здравейте наскоро си изтеглих горепосочената игра, която не искаше кой-знае кви минимални характеристики за да се играе.

PC-то ми е :

CPU: AMD Athlon 64x Dual Core 5200+ (2*2.7GHz)

RAM: 1*2GB 800MHz

HDD 320GB Samsung

Video Card: nVidia GeForce 8500 GT 2 - 512MB up to 1279MB (води се GT2, защото има същия модел но със Silent охлаждане, а тази е с винтилатор)

Играта ми иска минимална оценка 3,0 а препоръчителна 4,0 а моято както забелязвате е малко по висока

та проблема ми е следния: когато стартирам играта, играя известно време, след което тя " замръзва" и не може да се пусне повторно до следващото рестартиране на компа.

Някой знае ли каква може да е причината за това ???

Пробвах дайе да намаля еффектите на минимум и да смъкна резолюцията до 1024*768 (монитора ми е с 1920*1080) и пак същата история !!!

Моля за HELP, ако някой знае нещо по въпроса !!!

същата история и при мен !!! някакви идей ?

Здравейте, Имам един въпрос относно мултиплеара по конкретно LAN мрежата и създаването на игра. Правя игра всичко е ок, но нямам коли, т.е. има, но са неъбгредвани и са от tear 1. Как да си набавя колите? С акаунта си съм я превъртял, и имам 10-тина коли?!?

Имам малък проблем с демо-версията-като се опитам да я пусна ми изписва че physxLoader.dll липсва от компа,а не съм с видео карта на nvidia,а ati 4670 (msi).Как да я пусна,без да изисква технлогията на nvidia?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Вчера инсталирах играта но имам проблем. Ограничих я за работа само на едното ядро с ForceCore и ми тръгна. НО! Когато я стартирам, вляза в акаунта си и дам Start a career се пуска видео /което е нормално/, което се повтаря безброй пъти и играта не започва. Моля за помощ! Благодаря предварително! ПП. Допълнително информация: Характеристика - http://laptop.hp-compaq.6730s.6730s-nn336es.interacom.eu/ ОС - Windows 7

И аз имам проблем с играта. Ползвам Windows 2008 R2 64 битов и при пускане на играта ми казва че не може да намери файла D3DX9_41.dll. Той е от DirectX 9, а Windows-a има инсталиран 11. Има ли начин да тръгне играта с тази версия на X-a или трябва да инсталирам поне 10.1 (пише че и той се поддържа)? Видео картата е NVidia 9500 GT.

• 2 седмици по-късно...

Би трябвало да инсталира само "старите библиотеки от 9-та версия", освен ако не си ги отменил по време на инсталация(по някакъв начин).

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,

Искам да попитам защо играта ме изхвърля http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif когато натисна стартирай кариерата и започне да ми зарежда 1-то състезание?

Моля помогнете!!!

Благодаря предварително!!! :whist:

Редактирано от alexto (преглед на промените)

• Автор

ЕА обявиха NFS Shift 2, която ще излезе през пролетта на 2011. Подробна информация няма.

• 1 месец по-късно...

Здравейте , може и да спамя темата ама от скоро играя SHIFT . Имам следния проблем . Купих си нитро на то не действа , промених бутона за управление на десен АЛТ , да не би това , да е проблема . Или нитрото тръгва след определено ниво?

• 3 седмици по-късно...

Като пусна играта звкукът ми насича на някой моменти ... Звука на двигателя на колата.... от какво може да се дъжи това?

Като пусна играта звкукът ми насича на някой моменти ... Звука на двигателя на колата.... от какво може да се дъжи това?

А, ами то станало 6 часа! Врачката си е отишла! Утре към 10 може пак да е тук...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.