Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed Shift

Featured Replies

Ще го изтегля и пробвам под Windows7 тази вечер, пък да видим. :P

• Отговори 430
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

При мен под уин 7 върви обаче съм разочарован от играта. Въобще идеята на НФС е луди гонки през градове с участието на полиция , състезания по обикновенни пътища а не каране по писта като наскар и тем подобни :P:popcorn2::nono: . С една дума гадно.

Тръгна ми и сам доста очарован! Върви на макс по-добре от Undercover-а. супер е на геймплей, обаче като играя малко и играта забива. task managera ми дава not responding ;)

а при мен е бъгаво управлението(както казаха-0.5 сек забавяне) и след края на тестотвата обиколка-not responding....

При мен си лети на макс без никакви проблеми. От управлението нямам кой знае какви оплаквания, даже е къде, къде по-добро от това при ProStreet /визирам управлението с клавиатура/. После ще я пробвам и с волана. Нито ми е крашвала, нито бъгове ми е правила.

Имам проблем с текстурите-не се вижда небето!Пробвах с драйвери 182.50 с който бях доста време,смених ги с 190.62 и проблема си остава. :rolleyes: AMD Athlon64 3000+ (Orleans,Socket AM2) NVIDIA GeForce 8500 GT (OC 600/333/1200) 2x1GB A-Data DDR2 800Mhz RAM Windows XP SP3

Ми, видеото ти е калпаво, може да пробваш да намалиш детайлите. При GTA 4 ставаха такива проблеми, ако я надуеш много.

И я намалях и я дигах всичко правех.И си е така,значи опасенията ми се потвърждават. ;(

Как да си сменям камерите по време на игра с кое копче ства.Имам в предвид волана външна и т.н.,защото е само на ВОЛАНА

Как да си сменям камерите по време на игра с кое копче ства.Имам в предвид волана външна и т.н.,защото е само на ВОЛАНА

F играх си с копчетата и го открих. :cool:

F играх си с копчетата и го открих. :cool:

Да си жив и здрав сега ще го пробвам

Все още чакаме за фикса за АТИ карти

Само аз и xacroR ли знаем, че конторлите можеш да си ги гласиш както ти кефне?

Не ама изобщо не можех да го намера тази опция дори и в сетингите

Не ама изобщо не можех да го намера тази опция дори и в сетингите

Значи не гледаш където трябва :P

Контролите си ги гласиш както ти душа иска.

С Windows 7 и ATI HD 4650 съм,игрицата върви на пушка!

Просто преди да си пуснал да се състезаваш трябва от "Options" - "Gameplay" да си направиш копчетата,в дясно има един надпис и ти пише да натиснеш някоя цифра мисля,че 2 беше. :P

на 9800gt се държи също много добре...1280х1024 всички детайли и филтрации на макс...50-60фпс при сама кола, 30-40фпс когато пистата е пълна с коли...

Пичове .. ужасен ужасон се получи... Всички НФС-та си ги играя с Джойстика, но Шифта не иска въобще да захапе, че имам джойстик .. Давайте акъли, че тая игра не е за клавиатура... Джойстика ми е SpeedLink SL-6535...

Излезе кракфикс на релоадед в мининова сложих го може би има наистина малко подобрение в производителността,върви по-добре май.Иначе все още чакаме Истински кракфикс,за да не го слагаме в мод за съвместимост за win98 и новите драйвери или фикс от АТИ,за да върви на ати картите както на Нвидиа,т.е. доста по-добре от сега.Обещали са го,кога ще го направят ще видим

с крака на релоудед имах проблем: след отваряне на ехе-то ми даваше мигновена грешка (send/don't). След около 20мин. човъркане се оказа, че за да се подкара играта, трябвало и rld.bin rld.dll да се копират. Това явно се превръща в някаква мода, тъй като не за първи път го срещам при новите игри. Надявам се това е било полезно за хората, имащи проблем с подкарването на играта. :)

Пичове .. ужасен ужасон се получи... Всички НФС-та си ги играя с Джойстика, но Шифта не иска въобще да захапе, че имам джойстик .. Давайте акъли, че тая игра не е за клавиатура... Джойстика ми е SpeedLink SL-6535...

И аз съм с такава марка и работи перфектно, дори си настроих бутоните по мой вкус. На момчетата с Windows 7 искам да им кажа, че и аз съм с този Уин и работи играта на шест. За крака, копирайте цялото съдържание с изключение на кийгена. Играта върви, но е доста лакома, опитали са се да направят "подобие" на Gran Tourismo за PlayStation, но аз като човек, който съм я играл и тези, които са , ще се съгласят, че това е много далеч от истински рейс симулатор. Според мен, лично мое мнение и не ангажирам никого, е че сериите Need for Speed се отдалечиха много от това, с което тръгнаха и спечелиха фенове и популярност.

На Windows 7 тръгва когато си поиска :angry: Някой път тръгва друг път - Not Responding. Като цало играта е супер бъгната, но яка игра без бъгове не е игра. :yanim: Явно няма да я играя :nono: Жалко за излишното чакане.

• Автор

Ето статия, в която е обяснено как да се настроят волани и game pad-ове. Общо взето нищо ново под слънцето, но който не знае кое за какво е, нека прочете и да промени каквото мисли, че трябва - цък!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Поредния FAIL май... Който питам казва, че е по-тъпа и от undercover-a, а графиката нямала нищо общо с тази от скрийновете... Геймплея под всякаква критика. Сега като гледах gameplay видеота и лошите емблеми от гейспот, направо изтрих изтегленото ISO Публикувано изображение

Еми... Май тва и беше на nfs поредицата :yanim:

• Автор

Хахаха, е може ли да я изтриеш без да я пробваш. Ето ... АЗ ти казвам, че играта е добра. Айде обратно в тракера да сваляш ... IGN - 9,0 IGN UK - 8,7 Official Xbox Magazine - 9,0 Gaming Nexus - 10,0 GameSpy - 10,0 TeamXbox - 9,0 Gametrailers (Video) - 9,1 Eurogamer EN - 7,0 ComputerAndVideogames - 8,9 Videogamer - 8,0 GameDaily - 9,0 GameInformer - 8,0 GameChronicles - 9,2 Gamespot дават 7,0 ... какво от това :) ПП: Връщам си думите за лесното в играта. Вече почнаха да ме мъчат много :down:

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.