Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed Shift

Featured Replies

Аз силно се съмнявам, че HD3850 ще може да се справи с играта на повече от Medium, особено, ако се играе на 1680х1050, какъвто е моя случай. Отделно филтрациите ще са сериозен проблем за всяка карта от HD3xxx серията. Ще гледкаме назъбени ръбове и това е!

максимума който ми позволява монитора е 1280х1024 :wors:
  • Отговори 430
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

EА изнесоха нова информация около играта. Става въпрос за промяна м системните изисквания. Миналите пак бяха потвърдени ... но явно сега разработчиците са на друго мнение:

Required: Internet Connection

OS: Windows XP (Service Pack 3) or Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7

Processor: Intel Core™2 Duo 1.6 GHz or faster

Memory: XP: 1 GB RAM; Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM

Hard Drive: 6 GB

DVD Drive: 8 SPEED

Video Card: 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0*

Sound Card: DirectX 9.0c compatible

DirectX: DirectX 9.0c compatible

Online Multiplayer: 512 Kbps or faster; 2-12 Players

Input: Keyboard, Mouse

Optional: USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

*Supported Video Cards: ATI Radeon X1800 XT 512MB or greater; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

• Автор

Това със системните изисквания винаги е било търговски трик. Аз мога да ви гарантирам, че на Celeron E1200, 1GB RAM и 7900GT играта ще се влачи на 1024х768 Low/Medium без филтрации. Каквото и да пишат, каквото и да обещават ... играта няма как да е много по-лека от GRID ... а всички знаете как ви върви GRID. :biggrin:

GRID на Ultra high 1280*1024 върви супер.

GRID е много добре оптимизирана игра нормално е да ти върви без филтрации на тази резолюция.На мен на ATI 4850 512 mb ми вървеше на 1650x1050 с 8АА и 16 AF .с 60 fps + . Сега съм с ATI 4870 512mb DDR5 +Accelero S1 rev2 .и предполагам няма да имам пробелми да играя Shift при 1650x1080 на max с филтрации :mark:

До последно зарибяват с тез клипчета, ама остава 1 седмица и ще я играем. :D

Здравейте.Един познат ми каза че играел на новата игра на NFS но понеже и той е толкова "бос" като мен не можахме да се разберем за коя по точно става дума,т.е за коя версия.Та ще попитам първо и ако е възможно да ми дадете ако може на ЛС линк към тази игра за да мога да я сваля.Може би не пиша на точната тема,но незнам как да задам точно на търсачката каквото искам,за това се обърнах към вас.Благодаря

Най-новата излязла е Undercover :speak: Има я в замундата. Шифта излиза след няколко дни.

• Автор

Супееер. Покривам изискванията 2пъти. Ще я джиткам на макс. :) :)

Каква ти е видео картата?

Каква ти е видео картата?

nVIDIA 9500GT 1GB

Що да не джиткам на макс? Публикувано изображение В препоръчителните пишеше 512МБ, би трябвало да върви на макс. Пък ако не ще си взема една 9800GTX 1GB 128bit DDR3 и без това със се заканил да я сменям. :D С мойта видео карта GTA IV върви без проблем. На макс. :)

За MW не съм съгласен тя е много тъпа, и няма никакъв тунниг, а относно Underground 2, да тази версия има един от най добрия тунинг. Също и Pro Street има добър тунинг. :)

хахаха да бе да. Най добрите са Pro Street и Underground 2 и естесвенно Shift :)

Само не се излагай с тая карта нищо на средни не можеш да джиткаш.Както и gf9800gtx е 256 бита,така и твойта 9500гт 1гб е GDDR2 което я прави няколко пъти по-слаба от 9500гт 512мб GDDR3

Само не се излагай с тая карта нищо на средни не можеш да джиткаш.Както и gf9800gtx е 256 бита,така и твойта 9500гт 1гб е GDDR2 което я прави няколко пъти по-слаба от 9500гт 512мб GDDR3

ЕЕЕЕ бе не знам, знам само че тва е най слабата част от компа ми и кат ми истече гаранцията я сменям веднага. Ако тръгне тръгне, ако не прав и път :). Иам и други игри които ме кефят. Ще съм учуден ако не върви. Щото нали ти казах GTA IV ми върви на макс без проблем. :)

също и Race Driver GRID и Colin McRae DIRT

Редактирано от todiros95 (преглед на промените)

Дано с моя GeForce GTX 295 я цъкам както хората на доста високи детайли!

и на low даже няма да я подкараш (не се сдържах :) ) :P:biggrin::biggrin::biggrin: хаха,сигурен съм че дори на 1080p ще върви на high :)

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

• Автор

Смешна история! Да хванем всички да си изхвърлим картите за по 300-500 лева и да си купим по една 9500GT за 90 лева, та и ние един път да подкараме GTA IV, GRID и DiRT на макс :P Евала на дилара ти, todiros95.

Сега по темата. Остават има няма 7 дни до официалната пускова дата ... и няма смисъл да заливам темата с нови клипове и снимки. Единственото, което досега остана що-годе неразкрито е саундтрака на играта. Ако има желаещи да го прослушат преди да започнат играта ... ето го и него:

Buraka Som Sistema feat. Pongolove - Kalemba (Wegue-Wegue)

Chase And Status feat. Plan B - Pieces

Deadmau5 - Ghosts N Stuff

Eagles Of Death Metal - Anything 'Cept the Truth

Fort Knox 5 feat. Asheru - Insight (The Nextmen Remix)

Gallows - I Dread The Night

In Case Of Fire - This Time We Stand

Jamal - Pull Up

Kanye West - Paranoid (Part 2)

Kasabian - Underdog

The King Blues - The Streets Are Ours

Mala Rodriguez - Te Convierto

Mando Diao - Mean Street

MSTRKRFT feat. E-40 - Click Click

N.A.S.A.Whachadoin? Feat. Spank Rock, MIA, Santigold and Nick Zinner

The Prodigy - Run With The Wolves

The Qemists feat Mike Patton - Lost Weekend

Regular John - Transmitter

Rootbeer - Under Control

Shinichi Osawa - Electro 411 (Lies In Disguise Mix)

Spoon Harris & Obernik - Baditude

TOKIO - Dogonim

Twisted Wheel - Oh What Have You Done

Two Fingers feat. Sway - High Life

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.