Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed Shift

Featured Replies

Аз съм учащ се шоф8р без книжка все още на 16 съм и тази игра много ми се играе и ще ми помогне.Изглежда доста като симулатор от колкото като аркада

• Отговори 430
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Че то дори и най-добрия симулатор не може да пресъздаде истинските житейски ситуации, аз бих избягвал да се уча да шофирам от игра Публикувано изображение

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Само не разбирам, защо нарочихте Shift за симулатор. Има огромна разлика между симулаторите (LFS, GTR2, rFactor, Richard Burns Rally и т.н.) и рейсинг аркадите (Grid, Dirt, Shift и т.н.) За съжаление повечето хора играят тъпите аркади вместо да се заемат с истински рейсинг.

Редактирано от query (преглед на промените)

• Автор

Играта е 90% аркадна. Тук симулацията се свързва само с това, че има damage и че се пресъздават усещанията на шофьора. Изобщо да не става дума за рейс симулатор. И дори и симулаторите нямат много истина в себе си. Дори и най-якият симулатор да се играе с G25 ... пак е далече от истината. Лично аз си мислех, че можеш да влезеш в 90 градусов завой с 60 km/h от многото рейсинг симулатори ... Можеш чушки. Юни месец разбрах какво е understeer от първа ръка и оттогава игри не съм играл много :)

Не е точно така защото не можеш да разбереш какво е да караш Аston Martin DB9R GT1 и да гo осравняваш с Golf 3. Има игри като Gran Turismo които са близо до релносta ние нама как да провим . Ето едно сравнение между реалноста и Gran Turismo 4. http://www.youtube.com/watch?v=OgCKaO6_O6A

Редактирано от Boyracer (преглед на промените)

Че то дори и най-добрия симулатор не може да пресъздаде истинските житейски ситуации, аз бих избягвал да се уча да шофирам от игра Публикувано изображение

Знам.Но може да се доближи доста.И според мен при Шифт нещата са 60/50 за симулатор.
  • Автор

Не влизай в Замунда да чакаш. Гледай в ###### и mininova.org. Там ще се появят по десетина fake-a преди да излезне clone-dvd и още няколко преди HKZonda/Vitality/Reloaded или в краен случай Razor релийз. Обикновено най-чаканите игри се появяват първо в arena, защото отборите им работят малко на смени и винаги има кой да свали и качи веднага. След това вече се появява и в zamunda. Но докато не излезне нещо в тия двата дето ти ги казах, не чакай. И изобщо ... аз не бих дебнал толкова упорито преди 17-ти сутринта, че дори и вечерта.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

а и линка бе FAKE !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Ето ви саундтрака! Не съм 100% сигурен, че е напълно верен с оригинала, но досега оплаквания в тракера няма.

Много благодаря за саундтрака!

ПС: Clone-DVD в Mininova.org e фалшив релийз.

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

troi4o , то си пише че е FAKE и е !!!

Стига сте пускали един и същи линк :) !

Извинявам се, но предния линк (явно който си модерирал) аз не го виждам и не знам какъв е.

Същият беше ! Появи ли се читав релиис ще пусна линк ... а ако някой ме изпревари здраве да е !

Появи се в залива но няма лекарство.

Де го бе братчет ... я дай линка да го преслушам :P !

Totogada с Xzibit_X се разбрахме на ЛС ... линка който си дал е ш***н FAKE !

престанете да го давате ... два пъти вече го пускаха в мининовата и го сваляха и този ще изчезне след време !

А успехи ... и се убедете че е REAL преди да сложите линк !

WOOOOWW най-накрая!! :baby::baby: Ама като глледам тези 4 сийдъра, ще я играя чак след 2 дни. :wors:

• Автор

Някакси не ме влече ... славям я, ама дали ще я играя днеска не знам. Май ми мина времето за трескаво очакване на игри, било то и NFS. Все пак играта си заслужава всяка минута чакане. Дано не останем разочаровани отново (лично аз съм почитател на поредицата и гледам понече плюсовете ... и рядко обръщам внимание на минусите, така че не бих казал че съм разочарован от някоя игра досега). Приятна игра на всички. Надявам се, да съм се справил добре с темата. Благодаря на всички, които помагаха докато ме нямаше по едно време, както и на всички, постнали по нещо полезно и интересно. Ще продължавам да поддържам и развивам темата, като всяко ново нещо ще ви бъде предоставяно по възможност от мен ... помощ не отказвам :P

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Играя е вече от час има 3 минуса менюто е скапан порт , неможе да се излиза с alt и Tab и играта е доста тежка иначе е много добра на мен ми хареса.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Така след близо 3 часа игра на тиер 3 става абсолютно меле в началото.Като цяло управлението не е лошо но според мен можеше и добре.И според мен тва с правилата е пълна простотия блъскат ме кат за световно без никакви наказания и ако излезеш и преполовиш пистата по тревата едва тогава ти прави предопреждение.Има още какво да се доизкусорява на играта но иначе бива.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.