Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed Shift

Featured Replies

Според мен ще бъде добра но признавам че повечето хора са прави. Наистина най-добрите игри бяха Underground, Underground 2, Most Wanted ,Carbon (не чак толкова, но биваше) и ProStreet. А пък и след Carbon започнаха някакви доста високи (поне за мен) системни изисквания. Успях да подкарам ProStreet и Undercover но Shift ме съмнява. Знам че графиките ще са супер но наистина започнаха да се осират!

• Отговори 430
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Има страшно много нови снимки и клипове от играта, както и няколко интервюта. За да не препълвам темата излишно, просто посетете nfsplanet.com и вижте какво са публикували там. За мен най-важното е, че има снимки на всяка една от колите в играта. Общият брои е 75, което повече от доволно (2-3 коли се повтарят, а някои коли имат различни спецификации - например Nissan GT-R го има както обикновен, така и Spec-V вариант, Porsche GT3 RS го има и в RSR вариант, а Zondata фигурира както под F, така и под R вариант). Ето линк към страницата с тези снимки - цък!

За мен интересните коли са Nissan 200SX, BMW M3 E36, BMW 135i и ощя няколко по-рядко срещани в игрите модела. Определено са се лишили от Muscle колите от едно време (Camaro, Hemi, Challenger и т.н.) за сметка на които са вкарали повече супер коли.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Играта само на писта ли ще бъде? Смисъл само по тези състезателните няма ли да има такива състезания където се състезаваш в някой град ?

• Автор

Играта само на писта ли ще бъде? Смисъл само по тези състезателните няма ли да има такива състезания където се състезаваш в някой град ?

Затворени състезания, като ProStreet ... нищо повече.

Затворени състезания, като ProStreet ... нищо повече.

еееее т'ва е кофти.. няма да ги има обиколките из града да се покажеш с "каручката" си xD
  • Автор

Вижте това! Показва как можем да променяме интериора. "Позьорите" са Focus ST, LP-560-4 и Cayman S.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тази сутрин се появи и Hands-On от nfsplanet. Прочетете го тук! Споменава се, че ще има демо ... но кога - никой не знае.

• Автор

В vbox7 има геймплей, на който открих един бъг Публикувано изображение

E, то оставаше и да няма ... Сподели въпросния клип да го видиме и ние.
  • Автор

В първото клипче единственото нередно е една оранжева светлина зад колата когато се блъска. Поне аз друго не виждам. Във втория клип няма нищо нередно. Кажи какво виждаш ти :ph34r:

Лудница! На който не му харесва да не я играе. ;] А между другото, знае ли се нещо за World Online? :)

Има само някакъв трейлър, който ми прилича на Most Wanted ето го

Като гледам трейлъра графиката няма да е нищо особено... кога се чака да излезе?

Редактирано от GiGab¥Te (преглед на промените)

• Автор

Ето ви демонстрация на още едно трасе - http://www.nfsplanet.com/nfsshift_movies.php?do=view&vid=16&lang=eng Това с дирижабъла не го видях ... сега ще гледам пак. Иначе ми направи впечатление, че е много лесна. Дано има възможност да се вдигне трудността (ама 100% ще има). За WO ... ще го пуснат в Азия другия месец (поне така четох последно). Ако е успешен, щели да пуснат и в Европа и Америка. Чудя се дали като се появи по тракерите няма да можем да го дръпнем като за проба и евентуално ... какво ще ни спира да се свързваме с Азиатския сървър. За графиката - използва графичния енджин от MW и Carbon, като картата представлява смесица от Rockport City (MW) и града от Carbon. Това означава, че ще имаме най-големия отворен свят досега. Ще е много добре, ако можем и до каньоните да ходим. Изискванията на играта ще са сходни с тези на Carbon.

• Автор

Вижте това - ЦЪК! Ако се чудите кой е въпросният Васил Петров, който кара Астън Мартина - това съм аз. Точно преди старта едно момиче идва да ми иска автограф. Голям майтап е, че на снимката съм с моята кола (Голф), а иначе карам DBR. Публикувано изображение

Всеки, който иска да си направи такова клипче да посети тази страница!

Вижте това - ЦЪК! Ако се чудите кой е въпросният Васил Петров, който кара Астън Мартина - това съм аз. Точно преди старта едно момиче идва да ми иска автограф. Голям майтап е, че на снимката съм с моята кола (Голф), а иначе карам DBR. Публикувано изображение

Всеки, който иска да си направи такова клипче да посети тази страница!

Това ми хареса Публикувано изображение мн яко

MINIMUM REQUIREMENTS:

CPU: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 3,2GHz or higher (3.4GHz for Windows Vista)

Memory: 1GB RAM (Vista 2GB)

Hard Drive Space: 10 GB of free space

Graphics Hardware: 256 MB RAM with Pixel Shader 3 (PCI-Ex)

Sound Hardware: DirectX 9.0c compliant card (DirectX 10.1 compliant if applicable)

DVD Drive: 8X or faster DVD Drive

For Online Play: Network card with broadband connectivity

RECOMMENDED REQUIREMENTS:

CPU: Intel Core 2 Duo 2,5GHz or AMD 64 X2 2,0 GHz

Memory: 2GB RAM (Vista 3GB)

Hard Drive Space: 10 GB of free space

Graphics Hardware: 512 MB RAM with Pixel Shader 3 (PCI-Ex)

Sound Hardware: DirectX 9.0c compliant card (DirectX 10.1 compliant if applicable)

DVD Drive: 8X or faster DVD Drive

For Online Play: Network card with broadband connectivity

*** Официални са ***

Друг е въпроса как ще върви на двуядрен Атлон и 8500GT 512МВ GDDR2 Публикувано изображение 100% ще си иска минимум 8800GT за High с филтрации.

много ме зарибихте с тези шотове. Претиснява ме само рам паметта с 2 ГБ и съм с Windows, 7 иначе не вярвам HD 3850 512 да ми прави проблем

много ме зарибихте с тези шотове. Претиснява ме само рам паметта с 2 ГБ и съм с Windows, 7 иначе не вярвам HD 3850 512 да ми прави проблем

Znaqi igrata ]e e DX10.1 щом иска такава карта
  • Автор

Аз силно се съмнявам, че HD3850 ще може да се справи с играта на повече от Medium, особено, ако се играе на 1680х1050, какъвто е моя случай. Отделно филтрациите ще са сериозен проблем за всяка карта от HD3xxx серията. Ще гледкаме назъбени ръбове и това е!

• Автор

Приличам ли ти на бюро справки?! На мен Pro Street и Undercover едвам ми върявят на макс с 2хАА ... просто е близо до акъла Shift да не върви на макс. GRID го играя между Medium и Мах, но графиката на Shift изглежда малко по-детайлна, та ще видим. 9600GT е по-добра карта, но ... няма да предполагам как ще върви играта, при положение, че не съм се докосвал нито до картата, нито до играта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.