Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed Shift

Featured Replies

Някакъв линк за сваляне има ли, че не ми се играе да свалям всички песни една по една :)

• Отговори 430
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Аз много добре съм си прочел. И понеже ти чета писанията, предложих на другите задръстеняци като мен, които трошат пари за по-скъпи карти, да си вземем по една като твоята и да си цъкаме на макс и ние. GTA IV например иска много видео памет, за да можеш да настроиш всичко на макс и после да не се губят текстури. Отделно е зле оптимизирана и е доста зависима от процесора. Но след като твърдиш, че ти върви на макс, съм склонен да отделя стотина лева и да си купя и аз една 9500GT с 1GB памет. Явно моята HD3850 (струваше 320 лева, когато я купувах ... която е на горе-долу на нивото на 9600GT, която е МНОГО по-бърза от 9500GT GDDR2) не струва, след като едвам подкарва въпросната игра на 1024х640@Low/Medium. А и акоимам късмет мога да продам моята карта за 80 лева и охладителя за 30 ... и да ми останат пари да почерпя след закупуването на чисто нова 9500GT :baby: ПП: Линк за тия песни няма. Това е просто списък. Ще се появи по тракерите след излизането на играта.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Аз много добре съм си прочел. И понеже ти чета писанията, предложих на другите задръстеняци като мен, които трошат пари за по-скъпи карти, да си вземем по една като твоята и да си цъкаме на макс и ние. GTA IV например иска много видео памет, за да можеш да настроиш всичко на макс и после да не се губят текстури. Отделно е зле оптимизирана и е доста зависима от процесора. Но след като твърдиш, че ти върви на макс, съм склонен да отделя стотина лева и да си купя и аз една 9500GT с 1GB памет. Явно моята HD3850 (струваше 320 лева, когато я купувах ... която е на горе-долу на нивото на 9600GT, която е МНОГО по-бърза от 9500GT GDDR2) не струва, след като едвам подкарва въпросната игра на 1024х640@Low/Medium. А и акоимам късмет мога да продам моята карта за 80 лева и охладителя за 30 ... и да ми останат пари да почерпя след закупуването на чисто нова 9500GT :cool:

ПП: Линк за тия песни няма. Това е просто списък. Ще се появи по тракерите след излизането на играта.

Не мисля ,че има смисъл да се отговаря на подобни постове GF9500 с DDR2 е заместник на вградената графика става само за стари игри. Има и по големи ламери от него примерно ATI 3450 512 DDR2 в Crossfire :ph34r:))) .Oносно GTA4 тя наистина зависи най вече от процесора 9800GT е достатъчна като мощност но cpu-то трябва да е четериядрен на 3.0Ghz или двуядрен на 3.8/4.0 ghz отделен въпрос че играта си е мега бъгава.

Сега по темата shift ще е по лека от кън изисквания към cpu а относно видеокартата АТИ 4850 ще е достатъчна за конфортна игра при 1680x1050 .

Aз вече се замислям дали да не сменя Ati 4870 512mb DDR5 + Accelero S1 Rev.2 +120mm fan CM за 9500GT или 3450 CF :P)))

Редактирано от Boyracer (преглед на промените)

Дали ще върви на макс Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz , NVIDIA GeForce 9600 GT 1GB , 4 GB Ram , Windows Vista™ Ultimate ?

Редактирано от kamikadzeto (преглед на промените)

Дали ще върви на макс Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz , NVIDIA GeForce 9600 GT 1GB , 4 GB Ram , Windows Vista™ Ultimate ?

Не може да се каже със сигурност преди да е излязла. Зависи от резолюцията при която ще играеш най-вече.

да ГТА 4, беше доста тежка на мен ми вървеше на медиум с 25 кадъра, но с клокнат проц на 3.68 ГХЗ, конфигурацията е от подписа,а НФС-то... ами четох предварителните изисквания, на ХП-то демек ДХ9 аз би трябвало да се справя на 1680, ако не на макс то на медиум някъде на макс, иначе традиционно НФС не е играта с най-невероятните системни изисквания, а и те надуват малко. Като бях със старата щаига p4, 2.66ghz, 1gb ddr400, ati 9550 128/128 ddr, most wanted вървеше прилично на 1024, а бях на ръба, така че ме съмнява сега да е нещо по-различно

да ГТА 4, беше доста тежка на мен ми вървеше на медиум с 25 кадъра, но с клокнат проц на 3.68 ГХЗ, конфигурацията е от подписа,а НФС-то...

ами четох предварителните изисквания, на ХП-то демек ДХ9 аз би трябвало да се справя на 1680, ако не на макс то на медиум някъде на макс, иначе традиционно НФС не е играта с най-невероятните системни изисквания, а и те надуват малко. Като бях със старата щаига p4, 2.66ghz, 1gb ddr400, ati 9550 128/128 ddr, most wanted вървеше прилично на 1024, а бях на ръба, така че ме съмнява сега да е нещо по-различно

GTA4 и игра която зависи повече от процесора а твоят е добър. 25 fps определено не са конфортен gameplay но всеки има различни стандарти. По принцип за race игрите е добре да вървqт с 60 fps мин зада има по добро усещане за скорост. Аз предплагам ,че при 1680x1050 на мойта 4870 512ДДР5 (800/4000) ще върви с 60 fps.

• Автор

Обявиха Shift за iPhone. Не пише нищо за дата, така че предполагам, че ще е същата.

Отделно IGN са докоснали финалният PS3 диск. Оценката е 9 ... от 10 :)

Need for Speed Shift is a glorious return to greatness (and even excellence) for EA's seminal racing franchise. Slightly Mad Studios has delivered a driving experience that, while not completely accurate in terms of its simulation aspects, is practically dead-on in terms of what it's like to race around some of the world's best racing circuits. The career mode could (and should) have been a little better, but the act of driving is basically phenomenal.

Ето цялото ревю!

за N95 8GB няма ли :P иначе я чакам за PC до 2-3 дена да я има в замундата

• Автор

DEMO ще има. В края на месеца обаче :P За всички, който са свикнали да купуват игрите и искат да пробват новото NFS преди да си дадат парите, ще има легален начин за тест на продукта. Естествено това не ни интересува много по нашите географски ширини ... Тук който иска да тества - сваля цялата игра. А дали само я тества ... или направо си я играе и забравя момента с купуването си е негова работа.

Публикувано изображение

http://######/details.php?id=cbbd7c33d4dd405bdc4202e38e7e942558ff0855

Кога и за PC?

5 дена по-рано за кашон,а за PC няма нееееееееее

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

• Автор

В последно време (една-две години) така става, Xbox пиратството атакува първо. После, за да съкрушат M$ тотално, cracking отборите пускат и PC версия по тракерите.Но щом едната се е появила, значи със сигурност и другата няма да се заваби повече от 2 дни. Което хубаво, защото аз лично не изключвах възможността да забавят играта с 2-4 седмици.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Кога ли производителите на играи ще се осъзнаят ще конзолното пиратство е далеч по-голямо и по-застрашително за тях от PC пиратството.Единствено още при PS3 няма пираство,но това е защото още са много скъпи Blu-ray дисковете и записващите устройства.

Играта вярно ли е че се разработва от разработчика на GTR2 (най-добрата рейсинг симулация за всички времена)? Ако е така ще е интересно, макар че дрифт на симулатор ще е истинско предизвикателство. И добре че най-после се сетиха за вътрешна камера, няма такава глупост като рейсинг от външна камера.

Това за мен е част от политиката на M$ игрите излизат дни по рано за бокса и това кара много хора да си го купят Така де като знаят че така или иначе няма да могат да спрат пиратството поне да печелят нещо от него.

Какво му е смешното не разбирам това според мен е малък и хитър маркетингов трик.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Пак те питам - би ли си купил xBox, само защото ще имаш възмощността да играеш дадена игра ден-два по-рано? Мислиш ли наистина, че точно това кара хората да го купуват?

Стига толкова спам.Мися че има компетенти хора които разбират какво казвам това че някои не могат да ме разберат си е тяхен проблем.

Аз мисля, че ще си свършат добре работата този път с всичкия си потенциал, защото сигурно едва ли ще я купуват повече, при такава конкуренция и излагацията на Undercover. Даже аз, дето съм играл само една игра от racing жанра, защото го намирам прекалено еднотипен, даже аз ще я опитам тази Shift. Чакаме я скоро, а тя между другото излезе вече за PSP :D

Това за мен е част от политиката на M$ игрите излизат дни по рано за бокса и това кара много хора да си го купят Така де като знаят че така или иначе няма да могат да спрат пиратството поне да печелят нещо от него.

Съгласен. Те отдавна я практикуват тази политика и не само M$ ;) Те от години сигурно са видяли, че няма как а спрат пиратите (е освен, ако не пуснат някоя игра като Infamous само за PS3 - няма пиратство, ама пак няма печалби. По принцип няма как да се докарат много парички, ако пуснат заглавие само за една платформа. Сигурен съм, че и StarCraft 2 няма да я пуснат само за PC, като Red alert 3.

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Даже аз, дето съм играл само една игра от racing жанра, защото го намирам прекалено еднотипен...

Пробвай GTR2 на Simulation с ръчни скорости и волан да караш няколко обиколки наравно с AI-тата и тогава говори за еднотипност. За мен точно рейсинг симулаторите са най-интересните и неомръзващи игри.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.