Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.....

Featured Replies

надолу по стъпалата :P

И после пак ще трябва да използваме връзките в болницата :P

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 92,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

мисля да спя.......... :P

мисля да спя.......... :P

И аз така,хайде лека нощ на всички :)

Мисля си, че тъпите парчета са уникално тъпи :P

Припомни си закона на алгор, а именно "Не си мисли, че си срещнал най-тъпото парче на света, защото в следващия миг се убеждаваш, че си прибързал с изказването".

Припомни си закона на алгор, а именно "Не си мисли, че си срещнал най-тъпото парче на света, защото в следващия миг се убеждаваш, че си прибързал с изказването".

Уау,в десетката :)

И подписа ти важи с пълна сила :P

Допълнение от Трихо на този закон : "Ако си мислиш, че спориш с идиот, навярно същото си мисли и той " :P

Допълнение от Трихо на този закон : "Ако си мислиш, че спориш с идиот, навярно същото си мисли и той " :cheers:

То вече ми е ясно що човешката глупост е безгранична :P

То вече ми е ясно що човешката глупост е безгранична :P

хихихихи - и има склонност да се размножава на всичкото отгоре biggrin.gif

Не бе, Докторе.

Просто споделих чуденето ми.

На никой освен на теб не пиша ЛС и то знаеш, че рядко си позволявам.

Нема значка.

Впрочем ще я споделя ей сега тук темата.

Само да намеря новинката...

Едит: ето я

http://dnes.dir.bg/2009/03/09/news4110298.html

Най- ме кефят финалните две изречения - ще има продължение след 3-4 години.

Редактирано от Censored (преглед на промените)

Да се таковам - dir.bg ми е филтриран и няма как да видя., но според чичко Гугъл това трябва да е новината за жиголото дето беше изнудвал богати дърти германки ?

Точно за него става дума.

Светкавичен процес за жиголо-изнудвач

09 март 2009 / News.dir.bg

Рядко дело за изнудване вълнува хората толкова, колкото случай, който разгледа съдът в Мюнхен.

Той изпрати за шест години в затвора жиголо, измамил четири състоятелни жени от висшето общество, съобщи БНТ.

Иск срещу швейцареца Хелг Сгарби подаде най-богатата германка, наследничката на БМВ Сузане Клатен. Тя също попада в мрежите на изнудвача, който я шантажира с видеозаписи на любовните им срещи и иска от нея милиони евро, за да мълчи. Изненадващо бързо - само за няколко часа - приключи впечатляващият процес.

Тази история, съдържа всички съставки, от които се прави сапунена опера - милиардерка намира сродна душа, с която си споделя не само проблемите, но и леглото. Насреща си обаче има лукав и пресметлив жиголо, който се интересува само от парите й.

Такъв е истинският случай, който вълнува хората в немскоезичния свят вече година. Сега за първи път публиката видя как в действителност изглежда митичният измамник.

Милиардерката Сузане Клатен и жиголото Хелг Сгарби се запознават в скъп хотел, близо до Инсбурк в Австрия през юни 2007. Не след дълго швейцарецът, от когото Клатен е очарована, започва да я изнудва.

Тя му дава 7 млн евро, но след като той отново я търси за пари, най-богата жена в Германия решава да се обърне към съда, въпреки чувството на срам.

Тази сутрин Сгарби веднага направи самопризнания и се извини на жертвите си, с надеждата да омилостиви съдията. И действително, следобяд той беше изпратен за само шест години зад решетките, въпреки че го грозяха 15. Как обаче този мъж успявал да омагьосва състоятелните дами? Една от жертвите му, която не желае да бъде разпозната, споделя, какво я е впечатлило: "Това, което ме плени, е, че той беше различен. Не изглеждаше като жиголо или сваляч, а като някой, който има какво да каже и се интересува от света около себе си."

Процесът срещу Сгарби приключи, но два важни въпроса не получиха своя отговор. Швейцарецът не каза къде са парите, които е взел от жертвите си и къде са видеозаписите, с които ги е изнудвал.

Подчертаното ме кара да мисля, че тоя не си е казал последната дума и тия моми ще берат много ядове след време.

Едва ли - те и без това вече са свиделствали в процеса срещу него - тоест никой и копче няма да им каже.

Но пък може в материалите да има и на други, които тепърва ще треперят ?

Ей - не е лесно и на жените в днешно време да ти кажа -не се знае кой кога ще почне да ги изнудва .....

А на мен впечатление ми направи следното :

Това, което ме плени, е, че той беше различен. Не изглеждаше като жиголо или сваляч, а като някой, който има какво да каже и се интересува от света около себе си."

От тук си правя следните изводи :

1.)тази явно е била заобиколена от кютюци

2.)ние тук, интересуващите се от света около нас, явно ще станем добри жиголота ( в краен случай -изнудвачи)

3.)ако не станем жиголота - може да караме жигулита biggrin.gif

p.s.трябвало е в "секса" да я метнеш - нямаше да има проблем.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

А бе кво ли не прави една жена за три поредни оргазма, баси.

g026.gif

пп. Аз лично съм карал предимно Жигулита, а относно персоните ни трябва да ти кажа, че надали имаме равни.

Всяка една жена ще бъде шашната с ерудираност, богата обща култура, перфектни обноски, липсата на пърдене и уригване на масата, перфектен външен вид, както и перфектно задоволяване на същата в леглото (и всички сексоместа де).

пп. Аз лично съм карал предимно Жигулита, а относно персоните ни трябва да ти кажа, че надали имаме равни.

Всяка една жена ще бъде шашната с ерудираност, богата обща култура, перфектни обноски, липсата на пърдене и уригване на масата, перфектен външен вид, както и перфектно задоволяване на същата в леглото (и всички сексоместа де).

Виж сам - колко работи им трябват на жените за да бъдат впечатлени.....А на нас -какво- дай ни едни цици и едно дупе - и сме паднали на пода да лазим след нея само и само да ни врътне по един дудук.

Тук е моят момент да кажа - Баси !

Големи сме балъци май.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.