Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.....

Featured Replies

• Автор

Имам още малко свободно време biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Баси мисленето пада тука :)

ахам :P

Мислим си ние и за други работи, ама ни е срам да ги споделим публично.......

ахам :P

Мислим си ние и за други работи, ама ни е срам да ги споделим публично.......

Вие и срам ? :)

Е не ви ли е срам да лъжете така biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Вие и срам ? :)

Е не ви ли е срам да лъжете така biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

В отговор на горното съждение, смея да си позволя една волност, която, надявам се, ще оцените по достойнство, драга :

Един млад послушник пристига в манастир и игумена го развежда из манастира. Влизат в една стая, в която има маса, отрупана с всевъзможни вкусотии и игуменът казва:

- Тук, чадо мое, можеш да ядеш каквото поискаш и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!

Влизат в друга стая с маса, отрупана с всякакви маркови напитки.

- Тук, чадо мое, можеш да пиеш каквото и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!

Влизат в трета стая, пълна с раса, килимявки и прочее попски облекла.

- Тук, чадо мое, можеш да се преобличаш колкото искаш всеки ден, само в петък - не!

Накрая го въвежда в една малка стая, където има един долап, отваря долапа и се вижда един гол задник.

- Тук, чадо мое, можеш да идваш и да чукаш колкото искаш, само в петък - не!

Младият послушник бил много доволен и казал на игумена:

- Отче Игумене, всичко в манастира много ми харесва и с радост ще остана да служа на Бога, но защо мога да ползувам всички тези блага през всички дни, освен петък?

- Защото, чадо мое, в петък си дежурен по долап.

само да добавя, че днес е четвъртък.....

само да добавя, че днес е четвъртък.....

днес коя е дежурна ???

крайно време е да си дооправя саксиите и китките , че от четири дена ги разбутвам

Мисля си, че не знам кой ден сме и неща да ми казвате biggrin.gif

Обадете се пак във вторник, тогава ще обсъдим въпроса laugh.gif

записвам си.

много ми се пуши и тая скука ще ме побърка biggrin.gif

еклери за обяд - не е ли упадъчно? :offtopic_s:

еклери за обяд - не е ли упадъчно? :rolleyes:

стига да не са само те ;)

Аз например , очаквам с нетърпение да стане 14 часа, за да мога да хапна.

стига да не са само те :rolleyes:

Аз например , очаквам с нетърпение да стане 14 часа, за да мога да хапна.

само те biggrin.gif

и от това чудо очакваме да дава пример на подрастващото поколение.....

аз като ти казвам, че е упадъчно.........

За следното си мисля :

Седял си един цар в тронната зала и чул през прозореца викове: "Айде на хубавите ябълки-и-и-и!"

Погледнал - един старец с каруца продава ябълки, а наоколо - тълпа купувачи.

Прияли му се и на царя от плодовете, викнал първия министър и рекъл: "На ти пет жълтици, бягай да ми купиш ябълки."

Първият министър викнал последния министър и му рекъл: "На ти четири жълтици, бягай да купиш ябълки."

Последният министър викнал церемониалмайстора и му рекъл: "На ти три жълтици, бягай да купиш ябълки."

Церемониалмайсторът викнал шефа на стражата и рекъл: "На ти две жълтици, бягай да купиш ябълки."

Шефът на стражата викнал един стражар и рекъл: "На ти една жълтица, бягай да купиш ябълки."

Стражарят излязъл и спипал стареца за яката: "Хей, какво си се развикал? Тука хан ли е или царски дворец? Марш оттук, ябълките се конфискуват."

Върнал се стражарят и рекъл: "Ето, шефе, добра далавера. За една жълтица - половин каруца ябълки."

Шефът отишъл при церемониалмайстора: "Ето, значи, за две жълтици един чувал ябълки."

Церемониалмайсторът отишъл при последния министър: "Ето, за три жълтици една торба ябълки."

Последният министър отишъл при първия министър: "Ето, за четири жълтици половин торба ябълки. Какво да се прави, началство, инфлация."

Първият министър се явил при царя: "Ето, ваше величество, както заръчахте - заповядайте пет ябълки."

Седи царят в тронната зала и мисли: "Пет ябълки - пет жълтици. Една ябълка - една жълтица. И народът ще се скъса да купува. НА ТОЯ НАРОД ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ!"

Малииии Трихиии ...

Още си мисля, че така и не открих на Рачна табелата ( ми то аз от както я имам поне три пъти преинсталирах sad.gif )

Малииии Трихиии ...

Още си мисля, че така и не открих на Рачна табелата ( ми то аз от както я имам поне три пъти преинсталирах sad.gif )

търси, търси biggrin.gif в една къща трябва да има всичко - иначе каква къща ще е ? :speak:

Аз пък си мисля, за това, че наще се съгласиха да запиша шофьорките курсовеее !! :speak::wors::yanim::clap:biggrin.gif

Виждам в опашката пред касата една страхотна блондинка, която стои малко по-напред, маха ми дружелюбно и ми се усмихва. Не мога да разбера, защо едно такова парче ще маха на мен и при това тя ми изглежда позната, обаче не мога да кажа от къде. Ето защо й казвам:

- Извинете, познаваме ли се?

Тя отговаря:

- Не съм много сигурна, но си мисля, че вие трябва да сте бащата на едно от моите деца!

Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.

- За Бога! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на моята ергенска вечер върху масата за тенис пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше с мокра целина и ми навираше краставица в задника?

- Не - отговори студено тя… Аз съм класната ръководителка на вашата дъщеря........

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.