Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изследване възможностите на Защитните стени да предпазват от

Featured Replies

Прекрасно доказателство че Comodo Firewall Free предпазва и от вируси.

http://tomwawur.cn/al1/1/flash.php

6855Screenshot-487.jpg

9417Screenshot-489.jpg

3584Screenshot-490.jpg

Както се вижда на снимките ми няма и съобщение от стената дали да блокира зареждането на приложение и при двата браузъра.Единствено може да се види какво всъщност е блокирала стената.

Прекрасно доказателство че Comodo Firewall Free предпазва и от вируси.

http://tomwawur.cn/al1/1/flash.php

Както се вижда на снимките ми няма и съобщение от стената дали да блокира зареждането на приложение и при двата браузъра.Единствено може да се види какво всъщност е блокирала стената.

А вируса, къде е вируса ?

Това какво общо има с изследване ? Това си е чисто хвалене и то безмислено.

• Автор
А вируса, къде е вируса ?

Това какво общо има с изследване ? Това си е чисто хвалене и то безмислено.

Ти като си с антивирусна програма да не би да го виждаш вируса,а да не говорим какво ще стане ако антивирусната ти няма дефиниции за този вирус(ще видиш инфектирана ОС).Щом други страници се отварят без проблем значи има нещо гнило,а вчера докато разхождах стената се чудех защо някъде виждах само бели страници въпреки че се бяха заредили напълно сега разбирам защо е било така.Има много общо с изследването,защото никой не вярва в това което пиша и твърдят че е несериозно да разчиташ само на стена да те защитава от всичко,а съм нямал инфекции защото ползвам виртуализация.Хвалене е защото други стени не го могат това което може Комодо въпреки че е безплатна.

tanganika, бях се зарекъл да не те опонирам, но това е сериозен форум, в който мнозина се регистрират, за да получат помощ по въпросите за сигурността. Не смяташ ли, че с тази тема ще подведеш мнозина?

Разбирам възторга ти, ама нека да сме сериозни, а?

Ти като си с антивирусна програма да не би да го виждаш вируса,а да не говорим какво ще стане ако антивирусната ти няма дефиниции за този вирус(ще видиш инфектирана ОС).Щом други страници се отварят без проблем значи има нещо гнило,а вчера докато разхождах стената се чудех защо някъде виждах само бели страници въпреки че се бяха заредили напълно сега разбирам защо е било така.Има много общо с изследването,защото никой не вярва в това което пиша и твърдят че е несериозно да разчиташ само на стена да те защитава от всичко,а съм нямал инфекции защото ползвам виртуализация.Хвалене е защото други стени не го могат това което може Комодо въпреки че е безплатна.

Разбира се, че виждам, какъв вирус е засечен от антивирусната, когато е успяла да го хване.

В твоя случай се виждат блокирани само системни приложения.

Подкрепям мнението на hlevoust за сериозността на форума и отговорността на пускащите теми точно в този раздел. Знаете какви могат да бъдат последствията за всеки един потребител с малко познания, който е подведен от подобна информация. Парадоксално е да се твърди, че защитна стена без антивирусна функция и дефиниции може да замени антивирусна програма.

Относно автора на темата: през последната една седмица съм получил поне 10 доклада по отношение на постовете ти от няколко потребителя. Не съм се намесвал, защото всеки има право на мнение, но когато това мнение е в състояние да подведе някого и с това да навреди на форума, мисля, че трябва някой от модераторите да вземе мерки. Темата е "Изследване възможностите на Защитните стени да предпазват от...", а всъщност тя не е изследване на никого, а просто изразяване на собствено мнение, без никаква конкретна обосновка. Да не говорим, че не става въпрос за защитните стени, а само за една конкретна от тях.

Поради множеството оплаквания и подвеждащата информация, отнемам правата ти за публикуване за три дена. Надявам се след изтичане на наказанието да си вземеш поука и да промениш поведението си!

Подкрепям мнението на hlevoust за сериозността на форума и отговорността на пускащите теми точно в този раздел. Знаете какви могат да бъдат последствията за всеки един потребител с малко познания, който е подведен от подобна информация. Парадоксално е да се твърди, че защитна стена без антивирусна функция и дефиниции може да замени антивирусна програма.

Относно автора на темата: през последната една седмица съм получил поне 10 доклада по отношение на постовете ти от няколко потребителя. Не съм се намесвал, защото всеки има право на мнение, но когато това мнение е в състояние да подведе някого и с това да навреди на форума, мисля, че трябва някой от модераторите да вземе мерки. Темата е "Изследване възможностите на Защитните стени да предпазват от...", а всъщност тя не е изследване на никого, а просто изразяване на собствено мнение, без никаква конкретна обосновка. Да не говорим, че не става въпрос за защитните стени, а само за една конкретна от тях.

Поради множеството оплаквания и подвеждащата информация, отнемам правата ти за публикуване за три дена. Надявам се след изтичане на наказанието да си вземеш поука и да промениш поведението си!

Аз ползвам като защита само DefenseWall която не е антивирусна програма но виждам само бяла страница и при двата браузъра.Вероятно е така защото тази програма е на принципа виртуализация на браузъра и когато вирус се опитва да се зареди от нета попада в изолирана среда(„празна стая”)където няма досег до регистрите и други важни системни файлове от които се нуждае вируса за да причини поражения на уиндоуса.

9035Screenshot-117.jpg

Създателя на „DefenseWall” Иля Rabinovich твърди че тя ще ни предпази на 99.99% от всякакви заплахи в нета.

http://remove-malware.com/anti-malware-rev...iew-on-youtube/

При tanganika който твърди че ползва като защита само Comodo Firewall резултата е същия защото вируса няма досег до регистрите и важните системни файлове на уиндоус и положението за вируса е същото както е при мен.tanganika пише истината не подвежда никого просто никой не иска да провери твърденията му а бързат да докладват на вас за да му навредят.Той може да е аматьор и да не му вярвате но Иля Rabinovich е професионалист(все пак е създал защитна програма)който едва ли иска да навреди на клиентите си.Сигурен съм че ако попитате Иля Rabinovich и му изложите фактите предоставени от tanganika през последната седмица ще ви заяви че той е прав а вие всички грешите.

Същото се случва със вируса и когато се отваря браузъра със Sand Boxie бяла страница без предупреждения и без зарази по ОС.

2271Screenshot-118.jpg

Това е още едно доказателство за верните твърдения на tanganika не подвежда никого.

Аз ползвам като защита само DefenseWall която не е антивирусна програма но виждам само бяла страница и при двата браузъра.Вероятно е така защото тази програма е на принципа виртуализация на браузъра и когато вирус се опитва да се зареди от нета попада в изолирана среда(„празна стая”)където няма досег до регистрите и други важни системни файлове от които се нуждае вируса за да причини поражения на уиндоуса.

9035Screenshot-117.jpg

Създателя на „DefenseWall” Иля Rabinovich твърди че тя ще ни предпази на 99.99% от всякакви заплахи в нета.

http://remove-malware.com/anti-malware-rev...iew-on-youtube/

При tanganika който твърди че ползва като защита само Comodo Firewall резултата е същия защото вируса няма досег до регистрите и важните системни файлове на уиндоус и положението за вируса е същото както е при мен.tanganika пише истината не подвежда никого просто никой не иска да провери твърденията му а бързат да докладват на вас за да му навредят.Той може да е аматьор и да не му вярвате но Иля Rabinovich е професионалист(все пак е създал защитна програма)който едва ли иска да навреди на клиентите си.Сигурен съм че ако попитате Иля Rabinovich и му изложите фактите предоставени от tanganika през последната седмица ще ви заяви че той е прав а вие всички грешите.

Същото се случва със вируса и когато се отваря браузъра със Sand Boxie бяла страница без предупреждения и без зарази по ОС.

2271Screenshot-118.jpg

Това е още едно доказателство за верните твърдения на tanganika не подвежда никого.

Клонинги...да се смея или не? biggrin.gif Доста бързо се размножават и е доста заразно.

Танганайка така се получава,когато не се ползват противозачатъчни :whist: и си коригирай заглавието на темата ако можеш...доста неграмотно изглежда

Изследване възможностите на Защитните стени да предпазват от

От какво предпазват?О външни и вътрешни атаки или предпазват срещу друго :whist:

При tanganika който твърди че ползва като защита само Comodo Firewall

Аре няма нужда biggrin.gif Защо си мислиш,че всички ние ядем доматите с коловете...знаеш какво имам впредвид

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Сравнение на IP-адресите показа, че sister и tanganika наистина са един и същи потребител. Поради тази причина отнемам правата на sister за неограничен период от време. Известен ни е и третия клонинг, така че евентуален опит за писане от него ще доведе до забрана по IP.

tanganika, три дена наказание не е много. Дръж се малко мъжки и не прави повече глупости, защото единствено ти можеш да загубиш :P

Темата е за коша, но ще остане тук като пример за бъдещи подобни случаи!

След доста кратко "Изследване възможностите на Защитните стени" се оказа, че нямат никакваи възможности за предпазване от БАН.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.