Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свободни разговори

Featured Replies

Ми така му викаше племеницата му в тоя фил който гледах biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Бе не ти го хваля... ама ама определено е успял хората д аму повярват biggrin.gif

Е как сигурна съм, че българите първи са му повярвали biggrin.gif Хората му вярвали, щото той бил на принципа "Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• Отговори 343
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая"

Това ми хареса biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ама то и сегашните политици са така, ама никой не им вярва biggrin.gif

Това ми хареса biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ама то и сегашните политици са така, ама никой не им вярва biggrin.gif

Ем то, аман всичко, което се повтаря губи чара си biggrin.gif

Верно е biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Това доказва, че и нашите политици са глупави, кат не знаят как да лъжат и обещават, никой няма да им вярва biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Хитлер поне знаел как... biggrin.gif

Това доказва, че и нашите политици са глупави, кат не знаят как да лъжат и обещават, никой няма да им вярва biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Хитлер поне знаел как... biggrin.gif

Е това с еопитвах да ти кажя :ph34r: ама той го е и изпълнявал това за "чистата раса" biggrin.gif

Кааакви са тея политически разговори?! Ужас.. тея политици даже да си мислим за тях!!!

Със сигурност е поздрав на Национал-социалистическата партия biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif просто исках да знам значението му :ph34r:

Лапе мерси за инфото

Моля, моля cool.gif

Е това с еопитвах да ти кажя :clap: ама той го е и изпълнявал това за "чистата раса" biggrin.gif

Така е, той човека за хубаво го правил biggrin.gif И това ме навежда на една мисъл, че за да останат само от "чистата раса" убивал останалите дет не са... biggrin.gif

Така е, той човека за хубаво го правил biggrin.gif И това ме навежда на една мисъл, че за да останат само от "чистата раса" убивал останалите дет не са... biggrin.gif

Ако не е бил Борси трети и ние сме щели да сме подножа.........., но е убивал и свотите :)

Ако не е бил Борси трети и ние сме щели да сме подножа.........., но е убивал и свотите :)

И за финал нещо за Сталин и Ленин (единич от които бил балама) да кажеш :headphones:

И за финал нещо за Сталин и Ленин (единич от които бил балама) да кажеш :P

Сталин е на първо място сред диктаторите по убийства на хора... така знам аз :speak:

Сталин е на първо място сред диктаторите по убийства на хора... така знам аз :P

Така е, но руснаците го обичат

Миналата година правиха правиха някакво проучване кой е наи обичания им руснак и Сталин беше на трето място, ако не и на второ :speak:

Така е, но руснаците го обичат

Миналата година правиха правиха някакво проучване кой е наи обичания им руснак и Сталин беше на трето място, ако не и на второ :P

Ем сигурно щото не е убил достатъчно руснаци..

Ем сигурно щото не е убил достатъчно руснаци..

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif сигурно

Руснаците си обичат нмаи големия диктатор в историята си, а ние Българите си обичаме азис biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif сигурно

Руснаците си обичат нмаи големия диктатор в историята си, а ние Българите си обичаме азис biggrin.gifbiggrin.gif

biggrin.gifbiggrin.gif Оооо Азисе... Азис РУЛЗ biggrin.gif

Лениn кумонист, някъв там нз много за него ама му с кефя заради брадичката.

Сталин е след Ленин виновен е за смъртта на повече Руснаци от всеки друг.

И двамата са Руснаци :P

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Ленин е лелинист biggrin.gif В учебника по история четох, че бил също така и голям революционер

Знам че са руснаци biggrin.gif

Ленин е лелинист biggrin.gif В учебника по история четох, че бил също така и голям революционер

Мерси, хора cool.gif

Така и така сме заговорили за диктатори, да отскочим до рим? Да си поговорим за Гай Юлий ? biggrin.gif

Знам че са руснаци biggrin.gif

Мерси, хора cool.gif

пак заповядай, ако искаш можем да те превърнем в комунистска или нацистка, или може би ленинистка ?! :Pbiggrin.gif

пак заповядай, ако искаш можем да те превърнем в комунистска или нацистка, или може би ленинистка ?! :Pbiggrin.gif

А ти каква си? biggrin.gif

Така и така сме заговорили за диктатори, да отскочим до рим? Да си поговорим за Гай Юлий ? biggrin.gif

Тоя голям централизатор biggrin.gif

А ти каква си? biggrin.gif

Аз съм либеристка бре :P Живеем в демокрация все пак.. :)

Тоя голям централизатор biggrin.gif

Аз съм либеристка бре :P Живеем в демокрация все пак.. :P

У китаи сигурно им е по демократична демокрацията отколкото при нас biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Иначе цезар си е бил газе и е обичал скъпите работи :) като започнем от Клеопатра biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.