Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свободни разговори

Featured Replies

Той е Антихриста ! biggrin.gif

Как го осъди човека.. защо да е Антихриста

Първият цвенокож президент на САЩ

И последният президент на САЩ според Баба Ванга biggrin.gif

И Нострадамус...

biggrin.gif USA sux... :lol6:

• Отговори 343
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Не съм я чел макар че се каня laugh.gif

Каква е историята

И аз не съм е чела, гледах по National Geographic.Според нея краят на света ше настъпи, тогава когато на власт дойде човек, който всички ще си мислят, че е добър, че ще ни помогне да направим живота си по-добър, а всъщност ни е оплитал в мрежите си, за да ни унищожи.... нещо такова беше...

И аз не съм е чела, гледах по National Geographic.Според нея краят на света ше настъпи, тогава когато на власт дойде човек, който всички ще си мислят, че е добър, че ще ни помогне да направим живота си по-добър, а всъщност ни е оплитал в мрежите си, за да ни унищожи.... нещо такова беше...

Че кой смята че е добър? biggrin.gif

"Всяко чудо за три дни"

Че кой смята че е добър? biggrin.gif

"Всяко чудо за три дни"

Е нали всичко го боготворят, че е помогнал много за да се решат някои проблеми с икономическата криза biggrin.gif

BTW в замунда има филм който изтеглих ама не съм гледала.. за Измамата на Обама... ще видя дали си струва biggrin.gif

Е нали всичко го боготворят, че е помогнал много за да се решат някои проблеми с икономическата криза biggrin.gif

BTW в замунда има филм който изтеглих ама не съм гледала.. за Измамата на Обама... ще видя дали си струва biggrin.gif

По добре си изтегли духът на времето biggrin.gif

По добре си изтегли духът на времето biggrin.gif

Ще ми хареса ли ? :Д

Това, че точно когато свърши управлението на Храста стана икономическата криза ми се струва наистина странно, но изобщо не смятам, че Обама е направил каквото и да е било относно нея.

Ооо "Духът на времето" наистина е супер филм. 2ия не го изтърпях (те са 2 филма - Zetgeist и Zeitgeist2), но 1вия е.. муцка biggrin.gif

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Това, че точно когато свърши управлението на Храста стана икономическата криза ми се струва наистина странно, но изобщо не смятам, че Обама е направил каквото и да е било относно нея.

За Америка де.. biggrin.gif

Ще ми хареса ли ? :Д

Първият филм е за 11 септември, първата, втората световна война и за войната във виатнам и за мизериите на американското правителство. Вторият е за монетарната политика на америка и за мизериите на правителството на америка biggrin.gif

Първия не беше ли за религиите, 11 септември и после беше нещо икономическо, но не го помня biggrin.gif

Little пиши ми на скайп има го в профила ми :wub: че следмалко раководството ще вземе да раздава правосъдие :lol6:

Първия не беше ли за религиите, 11 септември и после беше нещо икономическо, но не го помня biggrin.gif

Да започва с религията

Little пиши ми на скайп има го в профила ми :wub: че следмалко раководството ще вземе да раздава правосъдие :lol6:

Да започва с религията

дадено!

cool.gif

20 потребители преглеждат този форум в момента (10 гости и 6 анонимни потребители)

4 Потребители, активни във форума: yosam, little_amore, ПеЧеН ЛиГлЮ, krisku

...и никой не пише :lol6:

Да ви се намира чук,брадва или пушка? Моята пушка :wors:

...и никой не пише ;)

Аз съм тук!!!! Ела ше пишем само в тая тема biggrin.gif

Как се пишеш?

Ай наистина да не го превръщаме в чат, защото пак ще ме обвинят, че се мисля за голямата работа

Оки, нема пишем :wors:

Не просто таз тема е отворена за дискутиране на високо интелигенти и научни теми, а вие тука си обсъждате ежедневието. :wors:

Та какво имате да кажете по въпроса за динамиката на флуидите?

Ама то пише свободни разговори,a не "високо интелигенти и научни теми".Ако беше така темата нямаше да е "Свободни разговори" :wors:

Как се пишеш?

Ай наистина да не го превръщаме в чат, защото пак ще ме обвинят, че се мисля за голямата работа

Avril4eto - мисля че така беше biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.