Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сократ среща Исус

Featured Replies

У-краинците ли да не ги броя? :speak: .. Че те са приютили ЧАСТ от мигриралите в днешно време диваци, предствящи се за 'богоизбрани', т.е. варварите.

Хехехехе ,Царя е мого прав ,зациклил си Мого!!!

"У-краините" били приютили "варварите"(barbaros) хахахахахаа !!!

Ти даже не си чел и официала,може би си чел само мингиянските напъни на един трансдентален параноид ,дето се опитва да изкара Мойисей -"трак" ххахахахааа

Аве ,що не се съберете с него ,да си обменяте нагласяванията(мисля ,че сега май ще издава нов (pascvilius)!

Може да Го публикуваш в блога си!...(аз казах ли ти ,че е слаб?)хехехе

Боже ,Боже ,колко много мъка има на Тоя Свят!!! Мамалев

хехехехее

Хехехехе ,Царя е мого прав ,зациклил си Мого!!!

Ти даже не си чел и официала,може би си чел само мингиянските напъни на един трансдентален параноид ,дето се опитва да изкара Мойисей -"трак" ххахахахааа

Аве ,що не се съберете с него ,да си обменяте нагласяванията(мисля ,че сега май ще издава нов (pascvilius)!

хехехехее

Царят си е каруцар, ма и ти ли, бруте?. biggrin.gif . Последния коз на такива мат'риалисти, като вас е изопачението е евтинджоската изказ. . На царят му знам номерата. cool.gif Твоите -тоже. Но понеже четат дечица тука затова пак ти синтезирам.

'Мангал' значи да не познаваш Бога и живееш БОХЕМСкси- интоксиканти, месоядство, секс на килограм, алъж вериж и далавера(царе са хабиру,хазару,булгару, авару, хуну...- все тюркси племена от Централна Азия, мигрирали на Запад(на запад Слънцето запада, ако не ти е известно.. :speak: ).

Семето на племето имаощо с Христос, колкото мангал с вегетарянството. (изключение прави мангал Костов, но той компенсира с алъц-верижа 100 кратно!) biggrin.gif

Що е 'анихилация на Y'?- Анилилация на 'Y' имаме от вътрешната му енергия 'X' . Обикновено става на края на цикъл. ;)

xannihilatesyg.jpg

Редактирано от aeu (преглед на промените)

• Автор
Хехехехе ,Царя е мого прав ,зациклил си Много!!!

хехехехее

Браткиш Камареро, виждал ли си зациклено CD - като повреден грамофон - цикли на една и съща писта. То повредения грамофон поне част от мелодия повтаря до безкрайност, а CDто - само цикли и нищо не се чува. Трагедия дигитална. С чип... :grimace: И (х)асансьор - мингиянски - не работи, щото са го окрали - ами имат си талант в цапцарапа мингияните. Обаче понеже темата е "Сократ среща Исус" може да я променим на една съвсем кратка темичка - "Сократ среща кришнато диване мингиянско"... :lol6:

Та браткиш какво ли би станало, ако Сократ срещне из улиците (щото на форума е съмнително дали пускат мингияни) на Атина мингиянина кришна ?

Опитвам да си я представя една такава среща, ама е малко трудна работа. Щото Сократ като за начало би изритал кришната в морето - да се изкъпе - щото ногу смърди. Ако пък ли кришната пусне ръчичка на Сократ (нали си е само педал - велосипеда го откраднали други мингияни :laughing5: ) - заминава направо за бой с пръчки - като нищо. Пък и ако кришната заяви - Аз съм богът - God Head - атиняните ще умрат от смях - направо ще го вземат за комик в театъра - кариера ще направи... :ass: По трансцеденталните канали ще го дават - на живо - "This evening on Show Live - black Indoamerican gay (man or woman) says: I am God and my name is Krishna." :lol6:

Таш ци госпожа Петрова, таш аци... :help wanted:

Браткиш Камареро, виждал ли си зациклено CD - като повреден грамофон - цикли на една и съща писта. То повредения грамофон поне част от мелодия повтаря до безкрайност, а CDто - само цикли и нищо не се чува. Трагедия дигитална. С чип... :grimace: И (х)асансьор - мингиянски - не работи, щото са го окрали - ами имат си талант в цапцарапа мингияните. Обаче понеже темата е "Сократ среща Исус" може да я променим на една съвсем кратка темичка - "Сократ среща кришнато диване мингиянско"... :lol6:

Та браткиш какво ли би станало, ако Сократ срещне из улиците (щото на форума е съмнително дали пускат мингияни) на Атина мингиянина кришна ?

Опитвам да си я представя една такава среща, ама е малко трудна работа. Щото Сократ като за начало би изритал кришната в морето - да се изкъпе - щото ногу смърди. Ако пък ли кришната пусне ръчичка на Сократ (нали си е само педал - велосипеда го откраднали други мингияни :laughing5: ) - заминава направо за бой с пръчки - като нищо. Пък и ако кришната заяви - Аз съм богът - God Head - атиняните ще умрат от смях - направо ще го вземат за комик в театъра - кариера ще направи... :ass: По трансцеденталните канали ще го дават - на живо - "This evening on Show Live - black Indoamerican gay (man or woman) says: I am God and my name is Krishna." :lol6:

Таш ци госпожа Петрова, таш аци... :)

Дядо ми Васил (Мир на Душата му!) имаше един лаф за такива - индийски маймуни ги наричаше разни окичени и шарени.

И на мен ми е интересно какво би се получило при една такава среща Кришна и Сократ. Обаче като чуя Сократ, въпреки цялото ми уважение към него, се сещам за един виц, свързван с него и си умирам от смях:

Сократ си вървял из едно лозе, размишлявал върху живота, берял си грозде и си хапвал сладко, сладко. Не щеш ли среща го пъдара на лозето бай Лазо.

-- Ей, ти що береш от гроздето, без да си го работил? - запитал пъдара.

-- Аз съм Сократ. - казал му философа важно.

-- Че к`во като си Сократ, що крадеш грозде?

-- Ами аз съм известен философ!

-- И к`во от това, че си известен философ, това дава ли ти право да ядеш от чуждо грозде?

-- Ами аз съм умен философ! - повдигнал се Сократ на пръсти.

-- И аз съм умен пъдар. - погледнал бай Лазо изпод вежди. - Какво като си философ?!

-- Ами аз мога, например, да ти употребя името три пъти в едно изречение.

-- Я да видим!

-- Ето: Бай Лазо лази из лозе.

-- Голяма работа, и аз мога да ти употребя името три пъти в едно изречение - казал пъдара - ето:

Сократе, Сократе, Сократе, е..би си майката!

----

Та сега и нашия бай Кришна да не стане като бай Лазо от пъдар на философ, а Кришната от индийска маймуна на бог. :lol6:

Веднага ти давам разликата между Върховния Бог Кришна и луциферианския паднал дух 'към Човека'.

Богът Кришна е Баща на всички живи същества- от вируси до деви(има 8,400,000 форми на живот, и човешката е само 1 от тях), където се включва и Човека.

Луциферианския дух прокламира, че всичко 'се върти' около Човека(с голямо 'Ч'), който разполагал с животните и растенията си, все едно като "Бащиния". За това всички хуманитарни организацийки са на най-низшото стъпало на пирамидата на Илюминати, чрез което те 'зарибяват' в демоничната и структура, като на върха и(обърнат в в подземията на криптата) са всъщност -наги. Т.е наги(змии) се грижат за Човека, като 'Обект, около който се върти света на останалите живи същества'. Ариманските духове на 'ил ях' и 'ал ях' 'стесняват' Човека до това на едно племе. Другите извънплеменни човеци са дори под-човеци или животни и разполага с тях както им нареди падналия дух. cool.gif

.........това е разлика, не знам дали ще я 'хванеш'...

А за бай ти Лазар има един виц. Един карал с неправомерна скорост и го засекли ченгетата с радар, но той за да докаже, че е карал правомерно отворил багажника и казал: "Лазаре излез!".... ohmy.gif;)

Дядо ми Васил (Мир на Душата му!) имаше един лаф за такива - индийски маймуни ги наричаше разни окичени и шарени.

И на мен ми е интересно какво би се получило при една такава среща Кришна и Сократ. Обаче като чуя Сократ, въпреки цялото ми уважение към него, се сещам за един виц, свързван с него и си умирам от смях:

Сократ си вървял из едно лозе, размишлявал върху живота, берял си грозде и си хапвал сладко, сладко. Не щеш ли среща го пъдара на лозето бай Лазо.

-- Ей, ти що береш от гроздето, без да си го работил? - запитал пъдара.

-- Аз съм Сократ. - казал му философа важно.

-- Че к`во като си Сократ, що крадеш грозде?

-- Ами аз съм известен философ!

-- И к`во от това, че си известен философ, това дава ли ти право да ядеш от чуждо грозде?

-- Ами аз съм умен философ! - повдигнал се Сократ на пръсти.

-- И аз съм умен пъдар. - погледнал бай Лазо изпод вежди. - Какво като си философ?!

-- Ами аз мога, например, да ти употребя името три пъти в едно изречение.

-- Я да видим!

-- Ето: Бай Лазо лази из лозе.

-- Голяма работа, и аз мога да ти употребя името три пъти в едно изречение - казал пъдара - ето:

Сократе, Сократе, Сократе, е..би си майката!

----

Та сега и нашия бай Кришна да не стане като бай Лазо от пъдар на философ, а Кришната от индийска маймуна на бог. :bye1:

Веднага ти давам разликата между Върховния Бог Кришна и луциферианския паднал дух 'към Човека'.

Богът Кришна е Баща на всички живи същества- от вируси до деви(има 8,400,000 форми на живот, и човешката е само 1 от тях), където се включва и Човека.

Луциферианския дух прокламира, че всичко 'се върти' около Човека(с голямо 'Ч'), който разполагал с животните и растенията си, все едно като "Бащиния". За това всички хуманитарни организацийки са на най-низшото стъпало на пирамидата на Илюминати, чрез което те 'зарибяват' в демоничната и структура, като на върха и(обърнат в в подземията на криптата) са всъщност -наги. Т.е наги(змии) се грижат за Човека, като 'Обект, около който се върти света на останалите живи същества'. Ариманските духове на 'ил ях' и 'ал ях' 'стесняват' Човека до това на едно племе. Другите извънплеменни човеци са дори под-човеци или животни и разполага с тях както им нареди падналия дух. cool.gif

.........това е разлика, не знам дали ще я 'хванеш'...

А за бай ти Лазар има един виц. Един карал с неправомерна скорост и го засекли ченгетата с радар, но той за да докаже, че е карал правомерно отворил багажника и казал: "Лазаре излез!".... ohmy.gif:P

Съмняваш ли се, че ще "хвана"? Добре, да приемем тази версия за наги и илюминатските хуманитарни организации, между другото си прав за тях и аз от кухнята им най-добре го виждам не само, ами и го изстрадвам всеки ден - фалшивата любов на някои към хората, така че не ми обяснявай това точно на мен. Добре, съгласна съм тук, знам, че си прав. А каква е алтернативата, според теб, би ли ми разяснил - какво казва твоят Кришна за човека? Можеш да оформиш ето тука - в тая насока диалога със Сократ, би ми било безкрайно интересно да узная възможен ли е изобщо един такъв диалог между Сократовата морална философия, поставяща в центъра на взора си именно човека и изповядваща идеята за бог като етическа категория дълбоко вътре в човека, наричайки го СЪВЕСТ и догматичните шаблони на една секта с помпозно име, която измества бога от фокус извън човека и го показва отвън, като именно по този начин го демонизира. cool.gif

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

:P:wors::lol6: :lol6:

:lol6::lol6: :lol6: :lol6:

aeu Публикувано на Преди 39 минути

Много интересно как са Ги преброили(Кастовите,те до толкова дали са могли да броят и как са го записали(начина)?

Още не си ми отговорил какво е :

bulgarum" "bulgarorum" знаеш ли нещо по тия думички???

Съмняваш ли се, че ще "хвана"? Добре, да приемем тази версия за наги и илюминатските хуманитарни организации, между другото си прав за тях и аз от кухнята им най-добре го виждам не само, ами и го изстрадвам всеки ден - фалшивата любов на някои към хората, така че не ми обяснявай това точно на мен. Добре, съгласна съм тук, знам, че си прав. А какво казва твоят Кришна за човека, ще ми разясниш ли? Можеш да оформиш ето тука - в тая насока диалога със Сократ, ще ми бъде безкрайно интересно.

Да, мога, но ти кажи относно 2 архетипа ТУКа : Слънчев и Лунен, като гледаш фотоси, какви качества910ина) ще им лепнеш, възможно без да гледаш моите квалификации..

нали и двамата са 'човеци'?... виж каква комбинация са.... cool.gif

ПС: видя ли как вкарах в употреба твоята картинка?... biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=59t5eMfqlBw

Down in the jungle living in a tent

You don't use money you don't pay rent

You don't ever know the time

But you don't mind

Ho hey ho...

When your light is on the blink

You never think of worrying

What's the use of worrying?

Да, мога, но ти кажи относно 2 архетипа ТУКа : Слънчев и Лунен, като гледаш фотоси, какви качества910ина) ще им лепнеш, възможно без да гледаш моите квалификации..

нали и двамата са 'човеци'?... виж каква комбинация са.... cool.gif

ПС: видя ли как вкарах в употреба твоята картинка?... biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=59t5eMfqlBw

Down in the jungle living in a tent

You don't use money you don't pay rent

You don't ever know the time

But you don't mind

Ho hey ho...

When your light is on the blink

You never think of worrying

What's the use of worrying?

Тя не е "моя" тази картинка. С картинки и фотоси ле ще си говорим? Аз ти предлагам диалог - нали знаеш, че Сократ е прилагал метода на майевтиката - чрез диалогично събеседване е помагал на събеседниката си сам да достигне до истината и неслучайно никога не е записал нито една своя мисъл на книга - според него книгата е като живописта – надменно мълчи, когато я питаш, или отговаря все едно и също. А истината не е стока, която може да бъде записана и да се продава, както са правели софистите по онова време и както правят сега сектантските догматици, предлагайки ни една илюзия за прекрасни светове, красива, но.. илюзия. Според Сократ, знаеш, истината се намира в реалния живот на човека и се търси в диалога.

Предлагам ти да започнем от тук - "Аз знам, че нищо не знам." Твоят Кришна как би отговорил на тази самоирония?

• Автор
Тя не е "моя" тази картинка. С картинки и фотоси ле ще си говорим? Аз ти предлагам диалог - нали знаеш, че Сократ е прилагал метода на майевтиката - чрез диалогично събеседване е помагал на събеседниката си сам да достигне до истината и неслучайно никога не е записал нито една своя мисъл на книга - според него книгата е като живописта – надменно мълчи, когато я питаш, или отговаря все едно и също. А истината не е стока, която може да бъде записана и да се продава, както са правели софистите по онова време и както правят сега сектантските догматици, предлагайки ни една илюзия за прекрасни светове, красива, но.. илюзия. Според Сократ, знаеш, истината се намира в реалния живот на човека и се търси в диалога.

Предлагам ти да започнем от тук - "Аз знам, че нищо не знам." Твоят Кришна как би отговорил на тази самоирония?

Хехе, събеседване със зациклен CD Player е невъзможно. Нито с радио или радиоточка (където точката е началото и края на диалога)... :laughing5:

Сократ е бил човеколюбец, а бисексуалния флейтист с флейта-пиколо - човекомразец, мингиянски при това.

Още не си ми отговорил какво е :

bulgarum" "bulgarorum" знаеш ли нещо по тия думички???

Аз мога да ти отговоря, но предполагам, че знаеш отговора сам.

Друго бих искал да те попитам браткиш Камареро. Знаеш ли какъв би бил резултата от Вселяване на Демон (в следствие на прекомерна употреба на твърди наркотици, чийто "симптоми" са лекувани в Н_ско психиатрично заведениеgallery_189741_941_7463.jpg) в изпразнена черепна кутийка (по възможност русоляво-мингиянска) gallery_189741_941_8977.jpg? Резултата браткиш (да те улесня - щото съм човеколюбец) е кришнаит-манггал пред банкомат. Те щото демоните в кришнаитските кратунки ногу ги бива в краденето - отръки им идва... :lol6: Абе - направо са за тук - gallery_189741_941_11008.jpg - щото нали демона бил бисексуален - с флейта-пиколо. И става едни Apartamentos med_gallery_189741_941_13224.jpg - не ти е работа... - само да не се стискат сливите... - gallery_189741_941_23500.jpg - щото нали било забранено от Оня дето Постоянно Му Пада <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> - можело само виметата на кравите да се бозаят - от там идвал (х)асансьора трансЦЕДЕНТАЛЕН - нещо ногу чарковете му тропат, ама се ще ги закара до трансЦЕДЕНТАЛНОТО - маалата циганска.

Хехе, събеседване със зациклен CD Player е невъзможно. Нито с радио или радиоточка (където точката е началото и края на диалога)... :question:

Сократ е бил човеколюбец, а бисексуалния флейтист с флейта-пиколо - човекомразец, мингиянски при това.

хе ехехееее ,как ме разсмиваш,Царю!

Искам само да вметна ,че радиото се казва"Кришналок" сега искали и честота от Ватикана ,хехехехе

да борят "демоните"

Ти поне знаеш , едно време на комсомолско събрание ,кат го прекъснат секретаря ,с някой въпрос ,който не е записан в предварителните въпросници , и той зацепи и почне да гледа като ..... какво???хехехехе

Аз тебе ,ще те питам други работи ,той браткиша е още зеленчук,трябва му практика!

Как би превел следния текст?

‘This Inscription was translated from Valachic into Latin, But the King has received it written in the Ruthenian language "

Хехе, събеседване със зациклен CD Player е невъзможно. Нито с радио или радиоточка (където точката е началото и края на диалога)... :eek:

Друго бих искал да те попитам браткиш Камареро. Знаеш ли какъв би бил резултата от Вселяване на Демон (в следствие на прекомерна употреба на твърди наркотици, чийто "симптоми" са лекувани в Н_ско психиатрично заведениеgallery_189741_941_7463.jpg) в изпразнена черепна кутийка (по възможност русоляво-мингиянска) gallery_189741_941_8977.jpg? Резултата браткиш (да те улесня - щото съм човеколюбец) е кришнаит-манггал пред банкомат. Те щото демоните в кришнаитските кратунки ногу ги бива в краденето - отръки им идва... ;) Абе - направо са за тук - gallery_189741_941_11008.jpg - щото нали демона бил бисексуален - с флейта-пиколо. И става едни Apartamentos med_gallery_189741_941_13224.jpg - не ти е работа... - само да не се стискат сливите... - gallery_189741_941_23500.jpg - щото нали било забранено от Оня дето Постоянно Му Пада <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_question.gif' alt=':question:'> - можело само виметата на кравите да се бозаят - от там идвал (х)асансьора трансЦЕДЕНТАЛЕН - нещо ногу чарковете му тропат, ама се ще ги закара до трансЦЕДЕНТАЛНОТО - маалата циганска.

Точно щото Сократ е бил човеколюбец, той би намерил общия език с всеки, не мислиш ли?

• Автор
Точно щото Сократ е бил човеколюбец, той би намерил общия език с всеки, не мислиш ли?

Несъмнено Сократ не само би намерил общ език с Кришна, но и пълно съгласие по почти всичко. Но с Истинския Кришна (към когото имам уважение), а не с този с флейтата дето ни го представят профанизираните брахмини в техните забърсани Пу Рани, които го изкараха не само сексуален перверзник, но и бисексуален извратеняк. Сократ като посветен много добре е знаел какво ще се случи с него, но въпреки това продължавал да просвещава със знания всички, които са жадни за тях. Знаеш края му - нали - самоубил се. Символично - със змийска отрова. Лунните наги (профанизацията) ненавиждат пряката и Истинска Светлина.

А пък събеседване със зациклен CD Player е невъзможно...

Несъмнено Сократ не само би намерил общ език с Кришна, но и пълно съгласие по почти всичко. Но с Истинския Кришна (към когото имам уважение), а не с този с флейтата дето ни го представят профанизираните брахмини в техните забърсани Пу Рани, които го изкараха не само сексуален перверзник, но и бисексуален извратеняк. Сократ като посветен много добре е знаел какво ще се случи с него, но въпреки това продължавал да просвещава със знания всички, които са жадни за тях. Знаеш края му - нали - самоубил се. Символично - със змийска отрова. Лунните наги (профанизацията) ненавиждат пряката и Истинска Светлина.

А пък събеседване със зациклен CD Player е невъзможно...

Няма невъзможни неща! - би отговорил Сократ.

Сократе, Сократе, Сократеееее, защо не умря при Гредетин?!

Той е 'Сто-крат', т.е. управлява 100-те. cool.gif Освен това има и последователи- бразилския футболист д-р Сократес от Наранхито 1982, примерно... cool.gif , от който Бг-бога Ицаак 100-ичкиев почерпи от опита... biggrin.gif

Той е 'Сто-крат', т.е. управлява 100-те. cool.gif Освен това има и последователи- бразилския футболист д-р Сократес от Наранхито 1982, примерно... cool.gif , от който Бг-бога Ицаак 100-ичкиев почерпи от опита... biggrin.gif

Еее, Сто-кратес, стократес, ама изпусна такава дузпа на онова световно от тежкареене, че се оля за световно, докато Сократ си е вкарвал голчета сам на себе си. :speak:)))

• 4 седмици по-късно...

Сократеее, Сократе! Спукана ти е работата. Тука срещу тебе има цял бог, к`во си мислиш ти, т`ва да не е лукова глава, я, като твоята. - рече великия бог и отсече луковата глава.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.