Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде да се оплача от компютърен тормоз?

Featured Replies

Я сега малко по темата. Да се оплачеш може в полицията, за тормоз... но това едва ли ще помогне много.

Най-добре да вземеш нещата в свои ръце:

1. Инсталирай си антивирусна - тук във форума има много теми за това каква и как

2. Сложи си антишпионски софтуер подобен на SpyBot search&destroy за да не може "хакерката" да ползва стандартни троянски коне и подобни

3. Обади се на мъжа и и приятелски му разкажи за "забавното" в тази история и колко е ревнива - това би накарало всеки мъж да се замисли, дали полувинката му е нормална .. :-)

Успех !

• Отговори 54
  • Прегледи 17,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пред престоящият локум и невиждана простотия, просто ще кажа "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже" и неохотно ще се изнижа от темата. Anne може да се оплакваш колкото искаш и ние да те успокояваме

• Тая вчера я видях на околовръстното .. Много хубаво момиче. Па и еФтино взима. Няма от какво да се оплаче човек ..

• Тцъ! Грешка! Тъй не става. Щом въпросният, Пепи ли беше е решил да е с Даниела, значи той така иска и в случая, авторката на тямата трябвада се оттгели, защото онази няма да се откаже. Ще проща

В какво точно се изразява тормоза, че не разбрах ohmy.gif Това е вторрата ти тема която виждам по същия проблем, потърси помощ от психолог!

В какво точно се изразява тормоза, че не разбрах ohmy.gif Това е вторрата ти тема която виждам по същия проблем, потърси помощ от психолог!

Явно тормоза е цялостен.

Ей пак ви хвана за драги радиослушатели излъчваме последни новини за Пепи

:)

Извинявайте, ако вече има такава тема, но не издържам вече! Кажете моля ви, къде да се оплача от компютърен тормоз и следене! Вече една година продължава този ад и не издържам! Към кого да се обърна, защото имам съвсем малко данни за лицето, което ме тормози - само име и фамилия плюс снимка.Искам да спра този тормоз! Човека, който ме тормози е едно момиче, много ревниво, направо откачено, бих казала. Близките и са в неведение какво ми причинява, а трябва да знаят. А на мен ми омръзна от следенето и. Освен това тя работи в компютърна фирма и понеже е хакер, може да навреди на фирмата. sad.gifsad.gifsad.gif

Айде да караме подред, май компютърния тормоз се изразява в това че посещаваш някакъв форум където те тормозят ohmy.gif , решението е елементарно, спираш да го посещаваш :offtopic_s: Следенето не е ясно какво значи. Това че имаш малко данни за лицето явно не е вярно, напротив! Пак ще кажа, потърси помощ от психолог

Редактирано от megatone (преглед на промените)

За личната драма не знам, но компютърния тормоз може да спре. Повикай някой по-познат приятел да те отърве от "лошите програмки". Да ти инсталира и настрои един здрав firewall. Пък и си сложи сигурни пароли на акаунтите. Паролки от типа 123456 не влизат в тази категория. Що се отнася за оплакването мисля, че отдела за компютърни престъпления в МВР(или нещо такова беше) ще да е инстанцията за оплакване. Винаги можеш да отидеш в местното районно за да те упътят.

Тъй като снощи набързо проучих въпроса и се запознах с историята и от другия форум, да ви уведомя да не я съветвате да ходи в полицията, защото само ще се изложи. Доколкото разбрах, няма нищо подсъдно в случая.

Нека момичето да го забрави, защото той е женен мъж. Гадна негадна, тя е негова съпруга. Това е!

На момичето му трябва повече самочувствие и да гледа по-ведро на живота. Един добър психолог (това не е мръсна дума) също може да помогне.

Кажете й, че на 25 години не е стара мома. А колко трийсет и няколко годишни има с деца и разведени. И колко просто не са се оженили. Страшно много са. В днешно време не е нещо странно и на 40 да не си женен.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Влиза във форума в който пиша, преди време ми прати троянски кон, а сега ми е вмъкнала програмата remote admin и ми контролира компютъра. Яд я е, че имам чувства към съпруга и, а вероятно и той към мен, иначе не би била толкова гадна............Зад гърба му го подигра че бил кръгла нула с компютрите и всъщност тя го била научила да работи с компютър. А мен ме обижда и ме подигра че съм анорексичка, дислексичка, че съм оперирана. Следи ми компютъра непрекъснато и вече не издържам.

Може ли малко повече информация, как контролира машината ти, какво прави, което те бърка и ти пречи, сигурна ли си за следенето, тъй като това е смело твърдение...А за разбирането, такива ги знаем, десетки пъти разбирачки са ставали за посмешище-един въпрос ще й задам, а и не само аз, и ще се гътне...Фуста-хакер=магаре космонавт...

Я сега малко по темата. Да се оплачеш може в полицията, за тормоз... но това едва ли ще помогне много.

Най-добре да вземеш нещата в свои ръце:

1. Инсталирай си антивирусна - тук във форума има много теми за това каква и как

2. Сложи си антишпионски софтуер подобен на SpyBot search&destroy за да не може "хакерката" да ползва стандартни троянски коне и подобни

3. Обади се на мъжа и и приятелски му разкажи за "забавното" в тази история и колко е ревнива - това би накарало всеки мъж да се замисли, дали полувинката му е нормална .. :-)

Успех !

Аз точно това искам, да му кажа за нея, но той е в София, а аз в друг град. Не знам къде живее, нито му имам имейла или скайпа, а пък по телефона не става, защото съм с увреден слух. sad.gif

мисля че имам добра защитна стена, както и антивирусна - Симантек Антивирус. Имам и две програми -a-squared Free и Malwarebytes' Anti-Malware. Само тях знам засега и ми въършат добра работа. Иначе незнам за други а и не мога да чета, не са ми добре очите. sad.gif

Тя ми е сложила в компютъра програмата remote admin и няма махане. sad.gif

Добре де Ани ... и в друга тема ти казаха , преинсталирай го този Windows ... едно чисто ново копие ... пусни си защитната стена , сложи си Симантек Антивирус, накоя защитна програма и да видим как ще ти влезе в РС-то !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Според мен нея изобщо не я следят. Става въпрос за това, че тя пише в един форум (не този), а въпросната съперница и тя довтасала в този форум, за да и се подиграва и да я убеждава да напусне форума. Та, такива ми ти работи. :speak:

Кажете й да забрави за жененият мъж и че той няма да бъде и не иска да бъде с нея. Нека не се самозаблуждава. Да забрави за него и да продължи напред.

Мила Ани..., аз лично не виждам никакъв компютърен тормоз!

Може би на фона на твоето нахалство да изтипосаш момичето в нета....

или заслепена от наглостта да разказваш и разнасяш във форумите как си изкарваш с чуждите мъже?!?!?!

Сега си тук да се оплакваш!

Ще ти дам един съвет, като "кака", "леля" или "баба" само не приятелски, аз нямам приятелки като теб...

За ден се постави на нейно място!

Ще и пожелая успех, защото такива като теб много, а такива като нея които намират сили да задържат любимия се срещат все по-малко!

Ако желаеш да получиш уважението на част от потребителите във този форум махни снимката на момичето, както и личните и данни...

Самата ти криеш своите, което ти отнема моралното право да правиш достояние чужди лични данни...

tuksum и с кой ник се подвизава "великата хакерка" тук ?!?

Написах, че не тук, а в друг форум са си говорили. То е лесно да се открие. Снощи без никави усилия открих форума и им четох писанията. Това е една безсмислена борба и безсмислена тема. Никой не я следи и нека да забрави за женения мъж.

Аз точно това искам, да му кажа за нея, но той е в София, а аз в друг град. Не знам къде живее, нито му имам имейла или скайпа, а пък по телефона не става, защото съм с увреден слух. sad.gif

мисля че имам добра защитна стена, както и антивирусна - Симантек Антивирус. Имам и две програми -a-squared Free и Malwarebytes' Anti-Malware. Само тях знам засега и ми въършат добра работа. Иначе незнам за други а и не мога да чета, не са ми добре очите. sad.gif

Тя ми е сложила в компютъра програмата remote admin и няма махане. sad.gif

Програмата може да се деинсталриа, а вграденият Remote Admin се маха, като в Control Panel/System на Remote страница размаркирасш всичко и му дадеш OK. Ако това не помогне, в регистрито може да се махне да не се стартира поне , като за неуки може да ползваш AutoRuns 9.39 - http://store4.data.bg/uefa/Software/Kaldat...data.com%29.zip http://www.microsoft.com/technet/sysintern...s/autoruns.mspx http://download.sysinternals.com/Files/Autoruns.zip което ти дава обща представа и възможност да изключиш някои програми да не се стартират с компютъра...

Успех !

Извинявам се за лекия оффтопик, но само на мен ли ми се струва че усещам леко ДеЖаВю? Преди 1 или 2 месеца мисля, че същата потребителка беше писала пак същия проблем... И като се поразрових имаше още 1 тема, в която и се обясняваше как да си инсталира антивирусни и т.н. Лошо няма, но само на мен ли ми се струва, че този филм съм го гледал?!

Здравейте! Имам изключително сериозен проблем, който много ме притеснява и измъчва. Та имам проблеми със зъбите, понеже съм свръхчуствителна към болка, не ходя на зъболекар, тъй като не понасям машинките. Зъбите ми са сериозно увредени, нуждая се от помощ. Та се чудех дали има място където може да ги оправя, ама със пълна упойка, за да не изпигвам болка. Иначе може да стане по-зле и може би няма да може да се храня! Така че-помагайте!

ТЪРСЯ ВАЖНА ЗА МЕН ИНФОРМАЦИЯстава въпрос за оплитане и слепване на червата, но НИКЪДЕ в Google не намерих такава! Интересува ме какво го предизвиква. На два пъти преживях операция от същия проблем-август 2005 и май 2006.Притеснявам се, че може да се повтори пак, а нямам подробна медицинска информация, тя много би ми помогнала.Предварително благодаря!

От известно време забелязах, че лявото ми око вече не вижда текст, а екрана на телевизора или компютъра-размазано. Окото ми си беше здраво и няма никакви проблемии, аз съм кривогледа, виждам и с двете очи, с дясното повече гледам, а лявото никак не съм го натоварвала. Нито съм чела с него, нито съм го товарила та тв-то или на компютъра. sad.gif

Знам, че темата ще ви се стори смешна, но съм сериозна. sad.gif

Докато седях на стол на терасата и чаках да видя метеор, по едно време видях нещо с крайчеца на окото си и се обърнах да видя какво става. И какво да видя, нещо четирикрако и с опашка се разхождаше по пердето на вратата, а като се вгледах по ясно, видях че е мишка. Изплаших се и отскочих надалеч. Мишката изчезна, когато мама отвори вратата и влезе.

Та въпроса ми е-колко опасни са мишките, какви болести пренасят? Пипах пердето, но поле си измих хубаво ръцете, но не знам достатъчно ли е............ Направо съм умряла от страх, моля ви, дайте някакво инфо!

Преди малко ме полази един и доста се изплаших, сега ме е страх да не ме е ухапал и да не ми стане нещо на ръката, страх ме е да не я загубя. sad.gif Не смея да си легна, много съм уплашена и не мога да спра да плача. :yanim::) :) :) :)

Всичко това са теми на Ан.Не съм си правила труда да показвам онези, които са свързани със заплахи от вируси, дискриминация на хора с увреждания и тем подобни шуротии.

Ани...наистина, махни снимката и името на момичето, че ставаш смешна вече с твоя непрежалим Пепи.

О писанията й в другия форум заподозрях, че може да страда от лека параноя и от хипохондрия, ама това вече е потвърждение.

Е, да не се подиграваме.

Това момиче трябва да си намери забавление, да се разнообразява някак. Да не мисли само за болести и нещастия.

Това е един перманентно и дълбоко нещастен човек. Не смятам, че е срамно да се ходи при психолог. Важното е той да е добър специалист, че иначе няма да има полза, а според мен може и вреда да има.

О писанията й в другия форум заподозрях, че може да страда от лека параноя и от хипохондрия, ама това вече е потвърждение.

Е, да не се подиграваме.

Това момиче трябва да си намери забавление, да се разнообразява някак. Да не мисли само за болести и нещастия.

Това е един перманентно и дълбоко нещастен човек. Не смятам, че е срамно да се ходи при психолог. Важното е той да е добър специалист, че иначе няма да има полза, а според мен може и вреда да има.

Може да се излекува, може и забавление да си намери, стига да иска, но нека тези забавления не са свързани с преследване на скоро задомили се мъже...или насаждане на фобии по форумите!

Мисля, би трябвало вече да сте разбрали за какво става дума, така че който може да помогне, да го направи и без много приказки (технично), който не може, да замълчи вовеки.

Е, да не се подиграваме.

Не искам да се подигравам на момичето,дори му съчувствам,но като я гледам,си мисля,че дългия престой в интернет е пагубен за психиката на някои хора.Като прочетох какви теми е публикувала,мале....та тя няма здраво място по тялото си.Мисля,че единственото решение за нея е да спре да ползва компютър за известно време,но това си го преценява тя.Аз също бих казала,че и е нужно забавление,но не и в интернет.

Редактирано от _sweet_ (преглед на промените)

Можете и тук да прочетете за Пепи - от Kitty (при нас Anne)

:yanim:

http://www.studentskigrad.com/archive/index.php/t-3033.html

Можете и тук да прочетете за Пепи - от Kitty (при нас Anne)

:P

http://www.studentskigrad.com/archive/index.php/t-3033.html

Ааааа, сайтът на Студентски град. biggrin.gif

Ама защо не им се отваря раздел "Да пое*ем довечера, а?"? :angry::rolleyes:

Ако оправят проблема, Кити може да се насочи натам. Там може да намери нов Пепи. :)

Може би е време да чуем, какъв е сценария на авторката за решаване на тази сложен проблем :rolleyes:

Ами писане в още не знам си колко форуми-за търсене на утеха,съпричастност...

В късна доба искаше да си реже вените-забравих в кой сайт беше - та се изсипаха не знам си колко души да я спасяват

sad.gif

Та може да преименуваме темата Писна ни да четем за тоя твоя Пепи

biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.