Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко суетни сте?

Featured Replies

До каква степен е вашата суетност? Колко суетни сте, според вас?

Колко пари давате за дрехи на месец, имате ли кредити за дрехите си?

До каква степен сте обсебени от себе си и собствената си суетност?

Имате ли кредит за: коли, аксесоари, дрехи, спорт, техника, козметика и т.н.?! Някой, ако се сеща за нещо друго да пише, на мен вече ми е бедна фантазията!

Пари за дрехи давам само, когато имам нужда. Но ей така за спорта да купувам парцалки, които никога няма да облека - не. Когато ми трябват дрехи се опитвам да намеря компромисен вариант между цена и качество - хем да е евтино, хем да е качествено. И преди няколко години открих такава марка, а сега като се загледам по обувките на хората всеки втори носи тази марка. ;) За дрехи (не за обувки) си имам няколко магазина, от които пазарувам. За летни дрехи отивам в Метъл Хевън. За зимни - в няколко набелязани от мен и сестра ми магазини.

За нищо не тегля кредити. По-скоро взимам на заем от някой приятел и веднага щом мога ги връщам.

Суетен съм само до толкова, че държа ако не всичките, то повечето ми дрехи и обувки да са черни.

Попринцип мразя да обикалям магазините,няма значение за какво.Действа ми отрицателно на нервите biggrin.gif Имам си 2-3 магазина, от които си купувам дрехи,когато имам нужда и това е.

Не съм суетна като цяло, може би в нормалните граници. Стига да се харесвам аз, не ме интересува другите какво мислят. Имам си определен стил на обличане и така, не следвам модата : )

Редактирано от Shadow_skill (преглед на промените)

Удоволствието от живота е в детайлите, а дрехите, парфюмите, компютрите са точно такива. Да, позволявам си да харча за такива неща, но определено не разбирам хора, които теглят кредити или изпадат в други крайности. Това вече е снобарство, а такива хора са ми неприятни. Твърдо смятам, че човек трябва преди всичко да се харесва, но трябва и да изглежда добре, за да го харесат другите. Лично аз като видя разни метали с кобинки, мазни коси и торби не оставам особено очарован, но щом се харесват ок. Същото е с рапъри, пънкари, чалгаджии и прочие. Затова си се обличам нормално, харча за дрехи, но не всеки месец, поглеждам се в огледалото всеки път преди да отворя входната врата, подбирам пърфюма спред случая и времето от деня, също така и часовника, не ходя вечер с очила или джапанки и гледам да съм учтив с всички. С една дума суетен съм донякъде и смятам, че всеки трябва да бъде такъв.

Редактирано от the_best (преглед на промените)

С една дума суетен съм

нИ думай! ohmy.gif с тоя ник изобщо не стана ясно!

v2.0 доста бързо ме прецени :angry: Карам Фиат, това фен на ферари ли ме прави? Поздрави.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Пари за дрехи давам само, когато имам нужда. Но ей така за спорта да купувам парцалки, които никога няма да облека - не. Когато ми трябват дрехи се опитвам да намеря компромисен вариант между цена и качество - хем да е евтино, хем да е качествено. И преди няколко години открих такава марка, а сега като се загледам по обувките на хората всеки втори носи тази марка. :wors: За дрехи (не за обувки) си имам няколко магазина, от които пазарувам. За летни дрехи отивам в Метъл Хевън. За зимни - в няколко набелязани от мен и сестра ми магазини.

За нищо не тегля кредити. По-скоро взимам на заем от някой приятел и веднага щом мога ги връщам.

Суетен съм само до толкова, че държа ако не всичките, то повечето ми дрехи и обувки да са черни.

Добре правиш!

А на мен ми се иска да бях суетна в доза, която би ме правила да бъда точно определен човек, а не този който съм...Хех, човек не може да избяга от себе си Никога!

И аз не обичам да тегля кредити и не бих!

Черното е хубав цвят, стига да не се прекалява с него.

Едно се радвам, че за мен не са важни Вещите, при все че ми харесва всичко около мен да е красиво! По-важни са хората.

след като гледах филма the corporation марково едва ли ще си купя, винаги съм бил практичен и си купувам качествено - качествено и марково са 2 различни неща и то доста често... но за подаръци няма как - там трябва да е марково

Мразя суетни мъже и харесвам умерено суетни жени.

Това с кредитите за дрехи а аксесоари е тъпо и проява на незрялост или

изперкване.

Обичам хора които са надрастнали суетата и не взимат пари на заем за да се харесат на някой

или по-лошо:на всички.

Аз дали съм суетна.....вчера оставих в салона за красота няколко стотин biggrin.gif

пп не са на заем

• Автор
Мразя суетни мъже и харесвам умерено суетни жени.

Това с кредитите за дрехи а аксесоари е тъпо и проява на незрялост или

изперкване.

Обичам хора които са надрастнали суетата и не взимат пари на заем за да се харесат на някой

или по-лошо:на всички.

Аз дали съм суетна.....вчера оставих в салона за красота няколко стотин biggrin.gif

пп не са на заем

Добре написано, и на мен не ми допада мъжката суетност и женската хипер суетност!

А за заемите за аксесоари си права или човека не е зрял, което надали е нормално за 39 годишен! Така, че май остава второто да е по-верно!

Най-лошо е да искаш да се харесаш на Всички, Всеки!!! Или да се чудиш как да угодиш на всеки, невъзможно е!

Стотин, какво? ;)

Да,суетна съм,но в рамките на нормалното.Малко суета в никакъв случай не е излишна.Няма лошо в това да искаш да изглеждаш добре и да правиш нещо за да го постигнеш.Но всичко с мярка!Стигне ли се до крайности обаче се превръща в мания.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.